18:30 uur ActiveRooy MB 1 - Hovoc MB 2

Competitie zaterdag 15 maart
Dames

17:00 uur Achilles DS 1 - Hovoc DS 1
17:00 uur Hovoc DS 3 - Asterix DS 1, Scheidsrechter: Remi Keijsers, Teller: Lieke van Megen, Tess van Rens
19:00 uur Hovoc DS 4 - MVC '64 DS 3, Scheidsrechter: Els Cuppen, Teller: Mike Gooren
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - Hajraa HS 3, Scheidsrechter: Extern, Teller: Ria Hoeijmakers
17:00 uur Ledub HS 4 - Hovoc HS 2
17:00 uur VC Velden HS 1 - Hovoc HS 3
15:00 uur Revoc/VCB HS 4 - Hovoc HS 4
Meisjes B
15:30 uur Sarto MB 1 - Hovoc MB 1
15:00 uur Hovoc MB 2 - Were-Di MB 1, Scheidsrechter: Bram Joosten, Teller: Anke Hoeymakers
15:30 uur Grashoek MB 2 - Hovoc MB 3
Jongens B
13:00 uur Ledub JB 1 - Hovoc JB 1
13:00 uur Hovoc JB 2 - HVC JB 1, Scheidsrechter: Pleuni Tax, Teller: Kim Alaerds

Verslagen Dames

Afgelopen zaterdag mochten we aantreden tegen de koploper: Velden dames 2! Na een goede voorbespreking wisten we wat ons te doen stond: Enthousiasme, ook wanneer het niet loopt! We wisten dat het moeilijk zou worden, maar in de eerste set konden we goed mee. Door een goede service wisten we Velden onder druk te zetten, maar toch trok de tegenstander nét aan het langste eind (23-25). Met deze set in ons achterhoofd begonnen we de tweede set. Maar door veel eigen fouten kon Velden de tweede en de derde set naar zich toe trekken (beide 16-25). Toch herstelden wij in de vierde set goed, en wilden heel graag met één punt het veld verlaten. We vochten voor elke bal maar dat deed Velden, ondanks dat ze al hadden gewonnen, ook. Dit resulteerde in 21-25 voor Velden. Voor ons gevoel hadden we voor elk punt geknokt, dus dat nemen we mee naar de volgende wedstrijd tegen Achilles.
Yoo Knoets!

Zaterdag 8 maart vertrokken we al vroeg naar Gennep. Het werd hoe dan ook een aparte wedstrijd tegen de Flamingo's. We speelden met een andere opstelling, omdat we maar één middenman hadden. Dit gezegd hebbende lag het niet aan het nieuwe systeem dat we verloren. De wedstrijd verliep niet slecht, maar de Flamingo's hebben helaas een erg goede verdediging, wat redelijk frustrerend kon zijn. We hadden af en toe een voorsprong, maar die konden we helaas niet vasthouden. Hierdoor hebben de Flamingo's de vijf punten thuis gehouden. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Anna-nass!
Heren 2
Het leek wel of Hovoc Heren 2 nog de carnavalsmuziek in het hoofd had en van haar à propos was door de “normale” inspeelmuziek. Hoe dan ook, in de eerste set verzaakten de langnekken te volleyballen en deed Sint Odiliënberg gewoon haar ding (9-25). Wakker geschud besloten de Horstenaren uit een ander vaatje te tappen, kwam het treintje op stoom, werd een kleine voorsprong genomen en de set geconcentreerd binnengehaald (25-23). De lange mannen van Hovoc wisten dat sterke spel in het derde bedrijf voort te zetten en SV Ludentes HS 1 had met 25-21 het nakijken.
Ondanks de luid en duidelijke waarschuwing van de eerste set, speelde Hovoc HS 2 in de vierde niet scherp genoeg om het wakker geworden en alsmaar luidruchtiger wordende Ludentes definitief af te schudden. Via 19-25 stond het 2-2 in sets. In de beslissende finale liepen de emoties en met name frustraties hoog op. De gasten gedroegen – of beter gezegd misdroegen – zich middels de nodige arrogantie, terwijl een scheidsrechterlijke dwaling nog meer olie op het vuur wierp. Horst herpakte zich, vocht zich terug van een achterstand, maar het lukte net niet om alle mêlee te pareren en met de finish in zicht verloren de lange mannen van Hovoc voor het inmiddels luidkeels aanwezige thuispubliek met 13-15 en dus met 2-3 de wedstrijd.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 16 maart

De volgende scheidsrechters worden op zondag verwacht voor het fluiten voor de CMV Jeugd niveau 4, 5, 6: Tessa Alaerds, Anne Osch, Lisa Kuijpers.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 15 maart
Meisjes C

18:00 uur VC Fortutas MC 1 - Hovoc MC 1
13:00 uur Hovoc MC 2 - Livoc Liessel MC 2, Scheidsrechter: Esther van Rooijen, Teller: Jelke Joosten, Marieke Leijssen
15:00 uur Hovoc MC 4 - Grashoek MC 1, Scheidsrechter: Lex Haegens, Teller: Nathalie Kurver