Jongens BHovoc JB 1 - VC PanSign JB 1 4-0

Heren 113:00u Terraveen/FC H1 - Hovoc H1
14:15u Hovoc H1 - Hajraa H2
15:30u Hovoc H1 - VC Limac H1
Hovoc H1 speelt in sporthal De Klep in Middelbeers (Sportparklaan 4).
Elke wedstrijd gaat om twee gewonnen sets. Er zijn vier teams voor één plaats in de regiodivisie.
Dames 211:00u Avance D1 - Hovoc D2
12:15u Hovoc D2 - Ledub D2
13:30u VVC-Vught D2 - Hovoc D2
15:00u Hovoc D2 - VC Polaris D2
Hovoc D2 speelt in sporthal Pica Mare in Gennep (Picardie 34).
Elke wedstrijd is twee sets. Er zijn vijf teams voor drie plaatsen in de promotieklasse.

Verslagen Dames
Dames 1Vrijdagavond werd de inhaalwedstrijd in en tegen Activia afgespeeld. vanaf een stand 0-2 in sets en 13-10 in de derde set werd de wedstrijd om 20:00u hervat. In no-time stonden we met 19-12 achter. Toen was het Fiekes beurt en zij serveerde ons terug in de wedstrijd. De derde set werd met 23-25 binnengesleept, waarmee de overwinning een feit was. De vierde set werd een formaliteit en de 0-4 overwinning was binnen.
Deze vijf punten waren erg belangrijk. Dit betekende namelijk dat er zaterdag tegen Havoc nog één set nodig was om het kampioenschap definitief binnen te halen. En zo geschiedde het. In Haps was het Hovoc- en Havoc-publiek rijkelijk toegestroomd en met name de Hôrsterse fans werden getuige van een ietwat gespannen, maar heerlijke eerste set! Havoc was erg aan ons gewaagd en speelde een goed spelletje. Wij hadden echter geen zin het kampioenschap nog langer uit te stellen, het was al spannend genoeg. Na een spannende eindfase trokken we de set met 25-27 naar ons toe en kon het feest beginnen!
Echter, al snel moesten we de wei weer in om de wedstrijd af te spelen. Tja, kun je het ons kwalijk nemen dat we al snel tegen een 18-9 achterstand aangekeken? Er werd gewisseld en teruggeknokt. Helaas kwam dit te laat en verloren we de set met 25-23. De laatste twee sets gingen enigszins in een waas aan ons voorbij, maar werden wel gewonnen: 17-25 en 21-25.
Het feest kon beginnen! Allereerst in de kantine van Havoc, waar enkele souvenirs werden verzameld. Vervolgens zette de stoet feestvierende wuppies zich voort naar Horst. We werden met open armen ontvangen door alle teams die al in de kantine aanwezig waren! Na Heren 1 de PD in geschreeuwd te hebben, kon het feest in de kantine losbarsten.
Via deze weg willen we nogmaals iedereen bedanken die ons niet alleen dit weekend, maar door het hele seizoen heeft gesteund. Met een extra dank aan Dames 2 dat het hele seizoen heeft meegetraind en speelsters aan ons heeft afgestaan voor de wedstrijden.
We hebben een fantastisch seizoen beleefd met z'n allen, maar helaas gaan we verder zonder Debbie van de Pasch en Maartje Driessen! Volgend jaar gaan we onze kunstjes vertonen in de Tweede Divisie! We hopen ook dan weer op jullie steun te kunnen rekenen!
Hey Keboem!
Dames 2Onze laatste wedstrijd dit seizoen speelden we in Riethoven. Één puntje was genoeg om P/D-wedstrijden te mogen spelen, maar de wedstrijd winnen was toch zeker ons doel. Alsof we al met onze gedachten bij volgende week waren, speelden we slecht en maakten we veel te veel fouten. De eerste set ging dan ook naar Riethoven. We wilden het natuurlijk niet alsnog spannend laten worden en verbeterde ons spel in de tweede set, waardoor we deze redelijk gemakkelijk wonnen. We waren natuurlijk blij met het behalen van de P/D-wedstrijden, maar feit bleef dat we ook de laatste wedstrijd wilden winnen. Helaas lukte het niet om ons eigen spel te spelen en bleven we veel te veel fouten maken. Riethoven daarentegen bleef enthousiast en bleef er voor knokken. Voor hen stond er degradatie op het spel. De derde en de vierde set gingen ook naar Riethoven en wij gingen weer met een dubbel gevoel naar huis. Blijdschap omdat we PD mogen spelen maar toch ook teleurstelling omdat we de laatste wedstrijd niet winnend af hadden kunnen sluiten. Deze week gaan we hard trainen en ons voorbereiden op aankomende zaterdag. We starten om 11:00u in Gennep en spelen in totaal vier wedstrijden van twee sets. We hopen dat er velen zullen komen om ons naar de promotieklasse te schreeuwen!
Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1Voor wie het infoboekje afgelopen wedstrijd gemist heeft; dat is digitaal terug te vinden op de website van Tsjekpoint Charlie (www.tsjekpoint.com). Net als alle overige tien edities van dit seizoen trouwens.
In onze laatste reguliere competitiewedstrijd stond er nog het nodige op het spel. Twee keer een setwinst was namelijk noodzakelijk om onze tweede plaats en daarmee recht op deelname aan de P/D-wedstrijden veilig te stellen. VCE/PSV H1 was vanuit Eindhoven afgezakt naar Horst. Een team waar we nog iets mee te vereffenen hadden, want bij onze uitwedstrijd gingen we na een 0-2 voorsprong in sets alsnog met 3-2 als verliezers van het veld. Het is dus een understatement te zeggen dat we gebrand waren om van PSV te gaan winnen!
Na een voorzichtige start, een redelijk middenstuk en een mooie eindsprint, werd de eerste set gewonnen. De tweede ronde sloften we door een te hoge foutenlast achter de feiten aan en kon PSV profiteren. De setstand werd dus gelijk getrokken. De nodige wissels daarna brachten voldoende te weeg om de Eindhovenaren in de derde set onze wil op te leggen. De winst van de derde set betekende definitief dat de P/D-plaats veilig was!
Ons was er daarna alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat de vierde set ook de laatste set van de wedstrijd zou gaan worden. Tsjekpoint Charlie wilde niet alleen winnen, maar ook snel feest gaan vieren :-) Het lukte. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen en het Hovoc Eindfeest was grandioos!
Op zaterdag 16 april spelen we onze P/D-wedstrijden (om promotie) in Middelbeers. We strijden dan met vier teams om één plaats in de Regiodivisie. Onze eerste wedstrijd begin om 13:00u en we hopen dat er dan een grote schare Hovoc-supporters ter ondersteuning is!
Tsjekpoint Charlie!

DAMES RECREANTEN
Competitie dinsdag 12 april21:00u Avoc 1 - Hovoc 2

Competitie woensdag 13 april 20:00u Hovoc 2 - Avoc 1, Scheidsrechter: Geert Bouten
21:30u VC Meterik 3 - Hovoc 3 (aanvang warm-up om 21:00u)

Kampioenswedstrijd Dames Recreanten 3Diverse Hovoc-teams zijn kampioen. Allemaal proficiat! De rij der kampioenen kan nog langer worden... Aanstaande woensdag staat de kampioenswedstrijd van DR 3 nog op 't programma. Onze concurrent Civitas heeft zoals verwacht geen puntje meer laten liggen. Dus moeten we zelf nog één setje winnend afsluiten om ons kampioenschap binnen te halen. We spelen om 21.30 uur in de gymzaal van Meterik. Laat je Hovoc-stem horen en kom ons allemaal aanmoedigen!