Dames19:00 uur SOMAS/Activia DS 2 - Hovoc DS 1
17:00 uur Oikos DS 1 - Hovoc DS 2
19:00 uur Accretos DS 1 - Hovoc DS 3
17:00 uur Set Up DS 3 - Hovoc DS 4
16:30 uur Tupos DS 2 - Hovoc DS 5
Heren17:00 uur Hovoc HS 2 - Asterix HS 1, Scheidsrechter: Hoeymakers, Roger, Teller: Hoef van de, Mike, Peeters, Ward
19:00 uur Hovoc HS 3 - Ledub HS 4, Scheidsrechter: Janssen, Tom, Teller: Jenneskens, Bas
17:00 uur Hovoc HS 4 - VC Athos '70 HS 3, Coach: Bekkers, Jan, Scheidsrechter: Jacobs, Mark, Teller: Hesen, Dirk
Meisjes B15:00 uur Hovoc MB 1 - Achilles MB 1, Scheidsrechter: Janssen, Bas, Teller: Hadam, Aleksandra, Kurver, Nathalie
14:30 uur VC Velden MB 1 - Hovoc MB 2
Jongens B15:00 uur Hovoc JB 2 - Flamingo's'56 JB 1, Scheidsrechter: Minten, Sjoerd, Teller: Coumans, Mischa, Leijssen, Marieke

Verslagen Dames
Dames 1Na een teleurstellend verloren wedstrijd tegen de nummer één speelden we afgelopen zaterdag tegen Velden 2. We begonnen goed aan de wedstrijd en bleven tot het einde bij. Enkele kleine foutjes zorgen uiteindelijk voor nipt verlies: 22-25.
Set twee gingen we voortvarend van start en we bouwden een comfortabele voorsprong op van 18-24. Daar ging het mis. Met nog één punt te scoren hadden we de set bijna binnen. Maar toen stokte de trein en kregen we de bal niet meer op de grond. Frustratie bouwde op maar dat hielp niet om te scoren met een verlies van 25-27 tot gevolg.
Set drie liep Velden al vroeg in de set enkele puntjes op ons uit. Met hard werken kwamen we alsnog dichtbij maar verloren opnieuw met 25-27.
Set vier dan maar alles of niets. Opnieuw bouwden we een voorsprong op die in de loop van de set slonk. Gelukkig konden we het nu wel op tijd afmaken en wonnen met 25-22.
Opnieuw is gebleken dat we nog iedere week vooruitgang boeken.Echter, het omzetten in setpunten lukt nog niet helemaal. Komende weet dus opnieuw hard trainen en volgende week in de uitwedstrijd tegen Activia nieuwe kansen.
Yo Rambo!
Dames 2De eerste en tweede set starten we beide goed. Helaas aan het einde allebei toch nog weggegeven.
De derde en vierde set lukte het niet meer. Lieke, bedankt voor het meedoen! Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen in Roermond!
Hiep hiep hoi!

Verslagen Heren
Heren 1De mannen van Hovoc speelden in Venray een derby. Een wedstrijd in de promotieklasse met een bijzondere lading, want de afgelopen twee jaar speelden er bij Hovoc twee Venraynaren, die dit seizoen het geel/zwarte tenue weer hebben verruild voor het blauw/oranje van ActiveRooy. Hoe zeer Hovoc HS 1 ook had uitgekeken naar dit duel, het keerde met lege handen terug naar Horst (4-0).
De Horstenaren konden in deze zesde wedstrijd van het jaar voor het eerst op een voltallige selectie rekenen, hoewel nog niet volledig inzetbaar. In de eerste drie sets ontliepen beide teams elkaar nooit veel. Maar door de minder hoge foutenlast van ActiveRooy HS 1 kon dit team telkenmale de setwinst noteren (25-21, 25-22, 25-22).
In de laatste set namen de Horster heren een voorsprong, die ActiveRooy punt voor punt bijkwam, waardoor de slotfase een spannend einde kende. Maar ook dit punt bleef ondanks sterk spel van Hovoc met 28-26 in Venray.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 18 novemberDe volgende scheidsrechters worden op zondag 18 November verwacht voor het fluiten of tellen voor de CMV Jeugd niveau 4, 5, 6: Anouk Seuren, Femi Hesen, ILI Driessen, Demi Theunissen, Femke Theunissen.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijd is om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 17 november
Meisjes C15:00 uur Set Up MC 1 - Hovoc MC 1
13:00 uur VC Meterik MC 1 - Hovoc MC 2
12:30 uur Tupos MC 2 - Hovoc MC 3
13:00 uur Hovoc MC 4 - VC Weert MC 3, Scheidsrechter: Roefs, Sven, Teller: Gooren, Mike
Jongens C13:00 uur Hovoc JC 1 - AV Flash JC 1, Scheidsrechter: Bouten, Lars, Teller: Gooren, Luuk
15:00 uur Hovoc JC 2 - VC Athos '70 JC 1, Scheidsrechter: Oomen, Rick, Teller: Smits, Pleuni, Clausen, Imke