Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Zaterdag 11 februari heeft Hovoc HS1 Hands-Up HS2 uit Berlicum opgewacht. Hovoc DS1 reisde naar Landgraaf om het tegen VC Landgraaf DS1 op te nemen.

Jeugdkamp
De inschrijvingen voor het spetterende, waanzinnige, geweldige, leuke, fantastische, gezellige jeugdkamp zit er aan te komen. Het is op 9-10-11 juni voor kinderen tot 12 jaar.
Ouders / verzorgers: na carnaval / vastelaovend zal er meer informatie verstrekt worden middels brief en email.

Verslagen
Voor de heren begint de ontknoping met rassé schreden te naderen. Wanneer heeft de tegenstander genoeg punten gemorst om over twee of over drie wedstrijden kampioen te worden. Aan de heren van Hovoc heeft het niet gelegen, want wederom werd de tegenstander met 4-0 aan de broek naar huis gestuurd. Tegen Hands-Up werd sterk begonnen en sterk geëindigd. Tom Weijs wist de scorende mannen op de buiten goed te vinden en die scoorden dat het een aard had. Niek Jans had eindelijk de perfecte setup en sloeg netjes rechtdoor. Het was dat de spelverdeler (nummer 1) zijn dekking te laag had en gebruikte zijn neus om de bal te keren. De nummer acht van Hands-Up gaf met slim spel nog wat tegengas, maar het mocht niet baten. Zelfs een 5 punten achterstand in de derde set werd weggewerkt en ruimschoots gewonnen. Met de setstanden 25-15, 25-19, 25-20 en 25-20 werd de 4-0 overwinning beklonken.De directe concurrent (HLB van Daal) heeft een magere 3-2 winst geboekt en heeft hiermee het gat met Hovoc tot zeventien punten vergroot. De eerste gelegenheid tot kampioenschap dient zich op 25 maart aan te Odiliapeel.......Noteer dit in uw agenda.

Hovoc dames 1 mocht deze week de reis naar Landgraaf maken om het op te nemen tegen VC Landgraaf dames 1. Erop gebrand om punten mee naar huis te nemen begonnen we aan de wedstrijd. In de eerste set hadden we veel moeite om in de wedstrijd te komen. We keken toen al snel tegen een achterstand aan en pas aan het einde van set ging het spel een beetje lopen. We verloren de set met 25-14. De tweede set gingen we beter van start, maar al snel liepen we opnieuw achter de feiten aan. Te veel eigen fouten zorgde weer voor een achterstand. Deze set verloren we met 25-20. De derde set kregen we het spel onder controle en kwam Landgraaf onder druk te staan. We wisten het niveau de hele set vast te houden en wonnen deze set met 20-25. In de vierde set werd er door Landgraaf een tandje bij geschakeld en ze liepen al snel een paar punten uit die we niet meer hebben kunnen rechttrekken. Deze set verloren we opnieuw met 25-20 en daarmee de wedstrijd met 3-1.