15:45 uur Particolare/DS DS 2 - Hovoc DS 2
13:00 uur Argos DS 2 - Hovoc DS 3
16:45 uur Brovoc DS 1 - Hovoc DS 4
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - VC Kessel HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Christianne Gommans
17:00 uur Hovoc HS 2 - BVC Holyoke HS 1, Scheidsrechter: Pim Janssen, Teller: Guus Nellissen
19:00 uur Hovoc HS 3 - VC Olympia HS 1, Scheidsrechter: Joo Hoebers, Teller: Loek Soberje
Meisjes B
16:00 uur Volley Voorne MB 1 - Hovoc MB 1
15:30 uur Grashoek MB 1 - Hovoc MB 2
17:00 uur HVC MB 1 - Hovoc MB 3
Jongens B
15:00 uur Hovoc JB 1 - VC Olympia/VC Asterix JB 1, Scheidsrechter: Mark Jacobs, Teller: Ward Peeters, Bart Soberje
13:00 uur Hovoc JB 2 - Furos JB 1, Scheidsrechter: Rene Verhaegh, Teller: Bas Vloet Nick Welles

Competitie zondag 19 januari
Jongens B

13:45 uur VC Weert JB 1 - Hovoc JB 1

Verslagen Dames

Het nieuwe jaar zijn we knallend begonnen tegen Triade. Dit keer wilden wij revanche op Triade, want we hadden na de vorige keer nog wat recht te zetten. De eerste set begonnen we sterk en knoetsten we de ene na de andere bal bij Triade om de oren. Voor we het wisten was de eerste set al weer voorbij en wonnen we deze met 25-17. De toon was gezet en we wilden voor de volle winst gaan. De tweede set verliep niet zoals we wilden. We lieten Triade in hun spel komen en gingen de rally met hen aan. Na een enorme achterstand wisten we punt voor punt de achterstand weg te werken. Het werd op het einde nog spannend, maar Triade haalde de set binnen met 23-25. In de derde set wist Triade wederom een voorsprong te nemen. De ommekeer kwam nadat een speelster van Triade geblesseerd uitviel. We pakten de draad weer op en wisten ons spel van de eerste set terug te vinden. De ene na de andere aanval vanuit Triade blokkeerden we af. Dit resulteerde in een winst van 26-24. We wilden geen punten meer afgeven in de vierde set. De gehele set ging redelijk gelijk op, maar wij wisten te winnen met 25-22. Al met al een wedstrijd waar we wisselend gespeeld hebben, maar waar de punten zijn binnengehaald.
Dames 2
Aan de hand van de aantekeningen van Havoc die ze in de kantine hebben laten liggen, is dit ons wedstrijdverslag:
Als eerste op het blaadje met aantekeningen van de coach; "11-01-2014 Goed inspelend team!"
Dank jullie wel. Met dit compliment gaan we vol goede moed de tweede helft van de competitie in.
"Ondanks goed samenspel, slim spel en een goede service van een Havoc speelster won Hovoc met 25-19 de eerste set."
"Door goede tips van de coach van Havoc won Havoc de tweede set met 25-19."
"De derde set won Havoc ondanks een grove netfout van Hovoc."
"De vierde set won Hovoc. Na een grote voorsprong van Hovoc, pakte Havoc toch nog 20 punten."
"De vijfde set won Hovoc. Dit was een nek aan nek race."
Havoc bedankt voor de aantekeningen en de leuke wedstrijd.
Serooos!

Verslagen Heren

We begonnen de wedstrijd vol overtuiging. Alles liep uitstekend, omdat we erg weinig eigen fouten maakten. We maakten Furos dan ook in met 16-25. Misschien lag het een de uitzonderlijke eerste set, maar de tweede set wilde het even niet lukken. Een paar opslagfouten en onnodige pass- en aanvalsfouten zorgden voor een 25-19 tegen. De derde set ging hard tegen hard. Beide teams speelden goed en iedereen ging voor elke bal. Met een paar mooie rally’s haalde Furos de set toch binnen met 25-23. Met de frustratie in ons achterhoofd dat het de eerste set zo makkelijk ging, moesten we er toch wel meer uit kunnen halen. We wonnen zo de vierde set met 21-25 alleen vergooiden we onze kans in de vijfde set. Het resulteerde dus in een 3-2 voor Furos.
Heren 2
Doordat de lange mannen van Hovoc het eerste competitieweekend van 2014 vrij waren, ontstond er een gapend gat van vijf weken zonder wedstrijden. Gelukkig bleek VCM HS 1 bereid om afgelopen donderdag een oefenpot te spelen tegen Hovoc HS 2.
De Meulewiekers, de underdog uit de eerste klasse- een klasse hoger dan waarin Hovoc HS 2 speelt- worstelde al vanaf de eerste bal om een fatsoenlijke servepass af te leveren. Dat bleef de gehele wedstrijd zo en daardoor konden enkele kanonnen aan Meterikse zijde nauwelijks in stelling gebracht worden. De Horster mannen daarentegen speelden gedurende de hele wedstrijd een gedegen spel. Met een stabiele pass en sterke aanval moest VCM het dan ook afleggen tegen Hovoc. Van de vier gespeelde sets gingen er drie met overtuiging naar de langnekken. Meterik wist wel nog net de tweede set (26-24) van Hovoc af te snoepen en zo won de reservehoofdmacht van Hovoc dan ook met 1-3 van VCM HS 1.

Jongens C
13:00 uur Hovoc JC 1 - Were-Di JC 1, Scheidsrechter: Roger Hoeymakers, Teller: Thomas Lenssen, Giel van Neerven
15:00 uur Hovoc JC 2 - BVC Holyoke JC 1, Scheidsrechter: Reinier Meesters, Teller: Mike van den Hoef, Damian Mruszcziyk