Hovoc nieuws 16 april

16 april 2012

Hovoc EindfeestDe laatste wedstrijden komen weer bijna in zicht en ook dit seizoen mag dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom is er ook dit jaar weer een eindfeest om het seizoen gezellig af te sluiten. Dit zal zijn op zaterdag 21 april na de laatste wedstrijden (rond een uur of 21.00 uur) in onze eigen kantine.
Succes met de laatste wedstrijden en tot op het eindfeest!

18:30 uur Fit & Fysio/VC Limac DS 1 - Hovoc DS 2
17:00 uur Hovoc DS 3 - ActiveRooy DS 2, Scheidsrechter: Tom Janssen, Teller: Pieter Weijs
17:00 uur Hovoc DS 4 - Bach SV DS 2, Scheidsrechter: Rob Derix, Teller: Tom Weijs
17:00 uur VC Athos '70 DS 4 - Hovoc DS 5
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - Civitas HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Tannie Peters en Ilse Willems
19:00 uur Hovoc HS 2 - Shock '82 HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Els Cuppen
19:15 uur Flamingo's'56 HS 6 - Hovoc HS 3
17:00 uur Hovoc HS 4 - Tupos HS 3, Scheidsrechter: Rogér Hoeijmakers, Teller: René Heuijerjans
15:00 uur Revoc/VCB HS 4 - Hovoc HS 5
19:30 uur VC Meterik HS 3 - Hovoc HS 6
Meisjes B15:00 uur Hovoc MB 1 - Civitas MB 1, Scheidsrechter: Robin van Rijswijck, Teller: Karlijn Hendriks
Jongens B15:00 uur Hovoc JB 1 - Flamingo's'56 JB 1, Scheidsrechter: Koen Gruntjens, Teller: Mayon Roeffen

Verslagen Dames
Dames 1Na twee weken goed trainen was het afgelopen zaterdag tijd voor alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. En wel tegen de nummer twee van onze competitie: Stravoc. Hoewel we de uitwedstrijd verloren, bleek toen al dat het spelletje van de Stramprooyse dames ons wel ligt. En ook zaterdag bleek weer dat we een leuke pot kunnen volleyballen tegen dit team.
De eerste twee sets werden met name door een eigen hoge foutenlast verloren. Set drie werd vervolgens gewonnen. Er werd beter gespeeld en de onrust sloeg toe bij Stravoc.
De vierde set werd vervolgens spannend. We stonden lang op voorsprong, maar langzaam kwamen de dames van Stravoc dichterbij. Bij een stand van 24-24 leek nog alles mogelijk, maar helaas werd verloren met 24-26.
Met toch weer een puntje op zak gaan wij op naar de laatste wedstrijd dit seizoen en wensen we Stravoc uiteraard veel succes in de strijd om het kampioenschap.
Zoare Moos!

Verslagen Heren
Heren 1Het eerste herenteam van Hovoc was afgereisd naar het Brabantse Berlicum. Hoewel het daar compleet arriveerde, toog Joris Arts weer op sprong en stel richting Limburg vanwege een op handen zijnde bevalling van zijn eega. Ondanks dit gemis van een hoofdaanvaller begon Hovoc HS 1 de eerste set vol optimisme tegen Hands Up HS 1, dat de derde plek in de regiodivisie bezet. De set ging verloren en tot overmaat van ramp was ook Rogér Hoeymakers, herstellende van een lichte griep, daarna niet meer inzetbaar en viel er dus niets meer te wisselen.
Met twee spelverdelers in het veld en in een ongebruikelijke opstelling gaven de Horster heren zich echter niet zomaar gewonnen. De spelverdelers vervulden hun rol als aanvaller met verve en de strijd met Hands Up bleef tot aan het einde van de tweede set gelijk opgaan. Beide teams kregen kansen om de set binnen te slaan, maar met 31-29 trok Berlicum aan het langste eind.
In de resterende twee sets bleef Hovoc dapper tegenstand bieden, maar moest het hun meerdere erkennen in Hands Up en verloor het dus met 4-0 (25-20, 31-29, 25-17, 25-19).
Hieperdepiep... Hoera!

Jeugd competitie zaterdag 21 april
Meisjes C10:00 uur ActiveRooy MC 1 - Hovoc MC 2
13:00 uur Hovoc MC 3 - Olsredlem MC 1, Scheidsrechter: Gijs Driessen, Teller: Joep Korsten
Jongens C13:00 uur Hovoc JC 2 - Tupos JC 1, Scheidsrechter: Niels Hendrix, Teller: Nard Joosten