Hovoc nieuws 16 januari

16 januari 2012

PLUS Clubkasactie, doe mee!De eerste helft van de Plus sponsoractie zit er alweer op en Hovoc staat na deze zes weken op een goede derde plaats. Deze plaats willen we graag vasthouden en we willen jullie daarom vragen om ook de komende zes weken de bonnetjes weer in de inleverboxen in de sporthal te doen. Gooi de bonnetjes van de kerstboodschappen dus niet weg, maar bewaar ze en lever ze bij de eerst volgende training weer in bij Hovoc.
Onder alle deelnemers die hun naam, telefoonnummer en team op de bonnetjes vermelden, zullen enkele Hovoc prijzen worden verloot! De PLUS Clubkasactie gaat door tot 28 januari. Blijf je kassabonnen dus inleveren in de Dendron sporthal!

15:00 uur AV Flash DS 2 - Hovoc DS 6
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - Flamingo's'56 HS 2, Teller: Joyce Joosten en Hanneke Hoebers, Scheidsrechter: Extern
19:00 uur Hovoc HS 3 - Revoc/VCB HS 3, Teller: Nick Joosten, Scheidsrechter: Suus Hesen
17:00 uur Hovoc HS 4 - VC Meterik HS 3, Teller: Rick Oomen, Scheidsrechter: René Madou
17:00 uur Hovoc HS 5 - VC Boshoven HS 2, Teller: Arno Weijs, Scheidsrechter: René Verhaegh
15:00 uur Hovoc HS 6 - Revoc/VCB HS 5, Teller: Bob van Helden, Scheidsrechter: Gijs Keysers
Meisjes B16:30 uur Voluntas MB 1 - Hovoc MB 1
Jongens B15:00 uur Hovoc JB 1 - Ledub JB 1, Teller: Jeroen Joosten, Scheidsrechter: Joep Korsten

Verslagen Dames
Dames 1De start van 2012 is, zoals inmiddels bekend, bij Dames 1 nogal onhandig verlopen. En dus gingen we afgelopen zaterdag met een gehavend team (Lindy, Mirte en Marieke speelden niet mee) op weg naar de nummer twee van onze competitie: Stravoc. We zouden voor het maximaal haalbare gaan, ongeacht wat dat zou zijn. Helaas bleek dit nul punten te zijn.
De eerste set speelden we lekker, maar bleken we toch op een achterstand te staan: 25-16. De tweede set speelden we slordig, kwamen we niet aan het scoren en was de set snel verloren: 25-12.
De derde en vierde set kregen we steeds meer grip op het leuke en stabiele spel van de nummer twee van onze competitie. Helaas was dit nog onvoldoende om een puntje te pakken: 25-22 en 25-20.
Aanstaande zaterdag opnieuw een uitwedstrijd en opnieuw tegen een topper. Op het program staat de nummer één: Nesselande (Zevenhuizen).
Met dezelfde doelstelling en een flinke dosis teamwork gaan we proberen het beste uit deze wedstrijd te halen. Hoewel resultaten uit het verleden geen garanties bieden voor de toekomst moet gezegd worden dat de thuiswedstrijd tegen dit team eindigde in een 2-3 nederlaag. Dus wellicht...
Zoare Moos!
Dames 2Na een lange rust vertrokken we zaterdag weer vol goede moed richting Nuth, het enige team waar we dit seizoen nog niet tegen gespeeld hadden. De eerste set startten we zwak en kwamen al direct op een achterstand. Toch wisten we ons later weer terug te vechten, maar helaas kwam dit te laat en ging de set alsnog naar Vludoc. De andere drie sets zagen er ongeveer hetzelfde uit. Alleen in de laatste set wisten we nog even op een voorsprong te komen, maar helaas gaven we ook deze weer af en gingen alle punten naar Vludoc. Volgende week spelen we een uitwedstrijd thuis tegen VC Meterik DS 1. De tweede wedstrijd tegen hen willen we zeker punten gaan pakken. We hopen dat we de tweede helft het tij kunnen keren en deze keer wel meer punten binnen kunnen halen.
Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1Met de triomf van de laatste wedstrijd van vorig jaar in het achterhoofd begon Hovoc H1 vol goede moed aan de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar. Ondanks de vroegtijdig ingezette warming-up werd in de eerste set tegen Hands up H1 nog net niet het gewenste niveau gehaald. Door iets teveel persoonlijke foutjes ging het team uit Berlicum nipt met de setwinst aan de haal (23-25).
In de tweede en derde set konden de Horstenaren (te) weinig tegendruk zetten. Pas in de laatste set werd het heilige vuur weer opgestookt, gingen de remmen los en werd het Hands up moeilijk gemaakt met servedruk. Enkele setpoints ten spijt trok Hovoc alsnog aan het kortste eind en verloor het ook de vierde set, met 28-30.
Aanstaande zaterdag komen de jonge vogels van Flamingo's H2 op bezoek bij Hovoc. Dan zal alles op alles gezet worden om het publiek een mooie pot te bieden.
Hieperdepiep... Hoera!
Heren 4Na een slecht begin van de eerste set toch nog goed teruggekomen en deze set binnengehaald. De tweede set met vlagen goed gespeeld, maar in ieder geval goed genoeg om deze ook binnen te halen. De derde set lang gelijk op gegaan en de 23-24 achterstand om weten te toveren in een setwinst met 26-24. De laatste set heel goed begonnen, tot het bij 19-4 omsloeg. Gelukkig nog op tijd hersteld om die vijf punten te pakken!
Katsu!

Jeugd competitie zaterdag 21 januari
Meisjes C13:00 uur Hovoc MC 1 - Set Up MC 1, Teller: Willard Janssen, Scheidsrechter: Gijs Janssen
12:30 uur Tupos MC 1 - Hovoc MC 2
12:00 uur ActiveRooy MC 2 - Hovoc MC 3
Jongens C13:00 uur Hovoc JC 1 - Livoc Liessel JC 1, Teller: Rick Janssen, Scheidsrechter: Sjoerd Minten