Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Algemeen bericht
Zaterdag 14 oktober heeft Hovoc HS1 VC Volt HS1 uit Beers opgewacht. Hovoc DS1 reisde naar Den Dungen om het tegen HLB Van Daal DS4 op te nemen.

Verslagen

VC Volt is een taaie tegenstander. Ze weten elke tegenstander( tot zover) één puntje te onthouden. Ze kunnen nu de nummer 2 en 3 daarbij op hun naam schrijven. VC Volt weet elke set en elk punt daarin maximaal strijd te leveren en dat is op zich bewonderenswaardig. Voor VC Volt is dit wel wat wrang, want ze staan nog steeds onderaan. De heren van Hovoc hadden door onderlinge resultaten al bedacht dat VC Volt hun punten niet zomaar weggaven en dan ook meteen aan de bak moeten.
Elke set kenmerkte zich door powerplay waar elke bal er toe deed. Elke bal die namelijk als ‘vrije’ bal er over werd gespeeld kwam snoeihard terug. Ook bleef vaak onduidelijk wie de overhand ging krijgen. In de eerste set hadden beide teams afwisselend een minieme voorsprong, maar tegen het einde van de eerste set wist Hovoc aan het langste eind te trekken (25-22). In de tweede set wist Dirk van Tulden Hovoc met een wonderbaarlijke serviceserie op een comfortabele voorsprong te zetten. Puntje voor puntje kroop VC Volt dichterbij. Met 22-19 leek alsnog een overwinning voor Hovoc geen probleem te zijn. VC Volt had nummer 5 en dat was een waar ‘houwitser’. Op magische wijze wist deze speler elke bal te verzilveren. Hovoc kon alleen maar toekijken hoe 22-19 omgezet werd in een 23-25 voor VC Volt.
In de derde set was het wederom spannend en het publiek zat lang op het puntje van de tribune naar de ontknoping te kijken. Er werd een felle strijd geleverd waarbij Hovoc nipt met 26-24 de set binnen haalde. De laatste set wist VC Volt het de heren nog lastig te maken, maar Hovoc was als eerste bij set point en wist deze dan ook te verzilveren 25-22. Met 4 punten rijker staan de heren derde in de competitie.

Tevens is het jammer dat HandsUp HOVOC beticht van 2 gewonnen seizoenen, maar dat zijn er drie! ;).

Dames 1 heeft met 4-0 gewonnen van Den Dungen.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 29-10-2017
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Stijn Slots, Loek Smits, Wouter Janssen, Rens v Helden,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.