Hovoc MB 1 - Fit & Fysio/VC Limac MB 1 3-1
Jongens B
Hovoc JB 2 - Accretos JB 1 4-0

Competitie zaterdag 23 november
Heren

17:00 uur Hovoc HS 4 - SV Aspargos HS 2, Scheidsrechter: Tom Weijs, Teller: Judith Hoeymakers
Meisjes B
17:00 uur Hovoc MB 1 - Brovoc MB 1, Scheidsrechter: Fennie Wagemans, Teller: Evert Leijssen
Jongens B
15:00 uur Hovoc JB 1 - Accretos JB 1, Scheidsrechter: Bas Janssen, Teller: Maurice Bruggers, Jorn Hermsen

Verslagen Dames

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd tegen de koploper: Velden Dames 2. We wisten dat het een lastige tegenstander was, dus moesten we wederom hard knokken voor de puntjes. Helaas konden we geen puntje mee naar huis nemen. Velden was sterk en wist, in tegenstelling tot ons, wél de gaatjes bij ons te vinden. De inzet en vechtlust waren er zeker, maar helaas maakten wij het niet af. Alleen de vierde set hadden we kans om de set te winnen. We lieten zien dat we niet op wilden geven en knokten ons punt voor punt naar het einde van de set, maar uiteindelijk trok Velden aan het langste eind. Volgend weekend eventjes rust, maar dan zijn we er weer: Gebrand om te winnen! Yooo Knoets!

Verslagen Heren

De eerste set was eigenlijk geen set te noemen, zo eentonig was het gewoon. Er was geen pass en op het moment dat we de service kregen, werd deze meestal uitgeslagen. De tweede set was nog steeds zwaar onder niveau alleen hier speelden we weer ballen terug over het net. Het leek wel of we niet gemotiveerd waren. De derde set begonnen we pas met volleyballen en we hadden hier en daar wel een slechte serie, maar het bleef wel spannend en we eindigden deze set met 27-25 voor de Flamingo’s. De vierde set was echter verbijsterend. We wonnen deze gemakkelijk met 25-14 door goede service beurten en veel eigen fouten van de Flamingo’s. Al met al een redelijk teleurstellende wedstrijd, maar aangezien zij tweede stonden hebben we wel mooi een punt meegenomen.
Heren 2
De lange mannen van Hovoc begonnen in het door de mist bevangen Sint Odiliënberg veel te afwachtend. Daardoor volgende in de eerste set een onnodig spannende eindstrijd, welke door Horst werd verloren. Het tweede duel leverde zowaar nog meer spanning op richting de 25 punten, maar het was Hovoc HS 2 dat het hoofd koel hield en de set binnen sleepte.
Daarna kreeg SV Ludentes HS 2 meer grip op het spel van de langnekken, terwijl de Horster mannen na lieten om te passen. Zo ging de derde set verloren en werd de vierde meteen met een enorme deceptie de laatste. Snel vergeten, is het devies.
Het hoogtepunt volgde na afloop van de wedstrijd in de door WML gesponsorde stoomcabines van Ludentes. Daar werd ook meteen de oorzaak duidelijk van die plaatselijke mist bui…
Zjie… Raf!

Scheidsrechters en tellers voor zondag 24 november

De volgende scheidsrechters worden op zondag 24 november verwacht voor het fluiten voor de CMV Jeugd niveau 5, 6:
Tessa Alaerds, Demi Theunissen, Anne Osch, Maartje Wismans.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 23 november
Jongens C

17:00 uur Hovoc JC 1 - HORNERHOF/HHC JC 1, Scheidsrechter: Debbie van de Pasch, Teller: Ralf Hoeymakers