Van de enquêtes die we onlangs onder de leden hebben uitgedeeld, missen er nog behoorlijk wat.
Mocht je de enquête nog niet ingevuld hebben, dan willen we je vragen dit alsnog zo snel mogelijk te doen. Nogmaals bedankt voor je medewerking!
In het kader van de anonimiteit kun je de sticker met je naam van de envelop halen voordat je de enquête inlevert, of je stopt de enquête zonder envelop in de bus.

HerenHovoc HS 1 - VC Kessel HS 1 3-1
Jongens BHovoc JB 1 - AV Flash JB 1 0-4
Flamingo's'56 JB 1 - Hovoc JB 2 3-1

Competitie zaterdag 27 oktober
Dames19:00 Hovoc DS 1 - Achilles DS 1, Scheidsrechter: Extern, Tellers: Joosten, Hester, Marti, Ilse, Scorebord: Kuijpers, Lisa, Osch van, Anne
17:00 Hovoc DS 2 - Schrijen-Lippertz VC Voerendaal DS 2, Scheidsrechter: Jochijms, Nicole, Teller: Kurver, Marieke
17:00 Hovoc DS 3 - HVC DS 1, Scheidsrechter: Hegelsom van, Bernie, Teller: Ooyen van , Michelle
19:00 Hovoc DS 4 - Tupos DS 3, Scheidsrechter: Aerts, Marieke, Teller: Hendriks, Karlijn
19:00 Hovoc DS 5 - Olsredlem DS 2, Scheidsrechter: Reijnders, Aniek, Teller: Pasch van de, Suzanne
Heren16:00 Furos HS 1 - Hovoc HS 1
15:00 PrismaWorx Stravoc HS 2 - Hovoc HS 2
17:00 BVC Holyoke HS 1 - Hovoc HS 3
19:30 VC Meterik HS 3 - Hovoc HS 4
Meisjes B15:00 Hovoc MB 1 - Accretos MB 1, Scheidsrechter: Hendriks, Fieke, Teller: Peters, Loes
15:00 Hovoc MB 2 - Revoc/VCB MB 2, Scheidsrechter: Wegberg van, Elke, Teller: Hermans, Anne
Jongens B13:00 Flamingo's'56 JB 1 - Hovoc JB 1
14:00 VC Weert JB 1 - Hovoc JB 2

Verslagen Heren
Heren 1In een zinderende wedstrijd heeft het eerste herenteam van volleybalvereniging Hovoc uit Horst met 3-1 gewonnen van VC Kessel HS 1. Het massaal aanwezige publiek in de Dendron sporthal werd getrakteerd op een enerverend duel.
Hovoc HS 1 coach Bob Soberjé kampte door blessures met een krappe selectie en had voormalig B-League speler Niek Jans bereid gevonden zijn oude team, waar de Horstenaar dit jaar samen mee traint, te komen versterken.
De eerste set produceerde Kessel met haar sprongservices een flinke servicedruk, waardoor Hovoc grote moeite had de pass onder controle te krijgen. De Kesselnaren wonnen dan ook vrij eenvoudig met 14-25.
De thuisclub, dat zich gesteund zag door de toeschouwers, begon gedurende de tweede set beter te draaien, kwam in haar spel en met veel inzet en enthousiasme draaide het de rollen om. Er werd een gedegen pass geleverd en de ballen werden kordaat ingeslagen. Kessel had met 25-17 het nakijken.
Datzelfde beeld ontpopte zich in de derde confrontatie. Hovoc HS 1 stoomde door, terwijl VC Kessel HS 1 zich op alles en iedereen in de zaal richtte in plaats van met haar spel bezig te zijn. Met 25-15 haalde Hovoc de set binnen en nam het een 2-1 voorsprong in sets.
Het was het promotieklasse-team van Soberjé er alles aan gelegen om ook de vierde set op haar naam te zetten en zo in haar derde wedstrijd voor thuispubliek haar eerste overwinning te behalen. Dat lukte. Kessel gaf in het begin van de laatste set nog tegengas, maar Hovoc Heren 1 won gedecideerd de set met 25-21 en daarmee de wedstrijd met 3-1.

Scheidsrechters zondag 28 oktoberDe volgende scheidsrechters worden op zondag 28 oktober verwacht voor het fluiten voor de CMV-jeugd niveau 4 en 6: Marieke Kurver, Ellis Munckhof, Michelle Ooijen, Lotte Peeters, Sacha Pijnenburg.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijd is om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 27 oktober
Meisjes C13:00 Hovoc MC 1 - Detac MC 1, Scheidsrechter: Tax, Pleuni, Teller: Bercken van de, Kiki
13:00 Hovoc MC 2 - Tupos MC 1, Scheidsrechter: Peeters, Ilse, Teller: Theunissen, Femke
13:00 Hovoc MC 3 - Set Up MC 2, Scheidsrechter: Versleyen, Nicky, Teller: Clausen, Demi
15:00 Hovoc MC 4 - VC Athos '70 MC 3, Scheidsrechter: Joosten, Manon, Teller: Smedts, Mandy