Hovoc nieuws 23 januari

23 januari 2012

PLUS Clubkasactie, doe mee!Met nog een goede week te gaan, verloopt de PLUS sponsoractie tot nu toe zeer goed! Door jullie inzet staan wij in de tussenstand op de tweede plaats, echter worden we op de voet gevolgd door de nummer drie en vier. Komende week is de laatste week dat de PLUS sponsoractie loopt. Tot en met zaterdag 28 januari zullen de bonnen nog voorzien worden van een stempel, maar daarna is de actie voorbij. Zorg er dus voor dat uiterlijk dinsdag 31 januari alle bonnetjes zijn ingeleverd in de inleverboxen in de Dendron sporthal. En zorg er zo voor dat Hovoc deze tweede plaats kan vasthouden!

Competitie zaterdag 28 januari
Dames19:00 uur Hovoc DS 1 - King Software DS 2, Teller: Mirjam de Vries en Ilse Willems, Scheidsrechter: Extern
17:00 uur Hovoc DS 2 - ActiveRooy DS 1, Teller: Myrthe Bos/Debbie Nabben, Scheidsrechter: Extern
19:00 uur Hovoc DS 3 - Sportivo DS 2, Teller: Mieke Nabben, Scheidsrechter: Amy Houwen
17:00 uur Hovoc DS 4 - VC Kessel DS 1, Teller: Fennie Wagemans, Scheidsrechter: Bernie van Hegelsom
19:00 uur Hovoc DS 6 - Olsredlem DS 4, Teller: Els Cuppen, Scheidsrechter: Nadie Janssen

Verslagen Dames
Dames 1Zoals vorige week beloofd, hebben we met een flinke dosis teamwork een punt van de nummer één van onze competitie veroverd! Tweeënhalve set lang was niet te zien dat deze strijd zich afspeelde tussen de hekkensluiter en de aanvoerder van onze competitie. Nestelende was zeker de sterkere ploeg, maar wij konden lange tijd voorkomen dat dit spelletje echt op dreef kwam. We speelden met lef, plezier en veel vechtlust voor ieder puntje dat te verdienen viel.
Set één werd verloren met 25-19, maar bleek een opstapje naar een heerlijke tweede set. We speelden snel, afwisselend en met name slim. Het grote blok van Nesselande werd keer op keer op het verkeerde been gezet en we wonnen: 20-25. Eigenlijk was voor ons de winst al binnen: Nesselande moest zich schamen van ons een set te verliezen.
Set drie begon redelijk, maar we zakten langzaam weg. We werden slordig, voorzichtig en verloren met 25-18. De laatste set begon Nesselande pas echt op gang te komen. Ze speelden het spelletje dat wij de tweede set speelden, maar dan nog wat beter. We boden met man en macht weerstand, maar het mocht niet meer baten: 25-16.
Tja, en wat doe je als je een verdiend puntje van de nummer één hebt afgesnoept: Mac-ce! Doen we trouwens ook als het niet de nummer één is. Of als we geen puntje hebben gepakt...
Zaterdag weer een wedstrijd in Horst: King Capelle staat op het program. De uitwedstrijd leverde een 2-3 winst op, dus wie weet...
Zoare Moos!
Dames 2Afgelopen zaterdag moesten we uit tegen de Meterik in onze hal! We waren gebrand om te winnen, maar toch begonnen we de eerste set zwak. We lieten met vlagen ons eigen spel zien, maar het was niet goed genoeg. We verloren deze set met 25-16. De tweede set begonnen we niet veel beter, waardoor we al snel achter kwamen met 24-19... Door een goede servicebeurt van Debbie hebben we terug kunnen vechten en uiteindelijk de set binnen gehaald met 25-27. De derde set speelde de Meterik beter en die verloren we met 25-19. We waren echter niet van plan om te verliezen, dus we hebben flink terug gevochten in de vierde set, wat leidde tot een setwinst voor ons, 19-25. De vijfe set... we liepen gelijk op maar uiteindelijk hebben we de set binnen weten te halen met 13-15, waardoor we de wedstrijd wonnen met 2-3! Op naar de volgende week dan moeten we om 17:00 uur thuis tegen Venray!
Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1Hovoc H1 begon ronduit dramatisch tegen Flamingo's H2 en keek direct tegen een achterstand van acht punten aan. Toen de draad werd opgepakt, was het leed al geleden en de set afgelopen. De Horster mannen wisten het sterke spel nog wel vast te houden in het begin van de tweede set, maar richting de 25 kwamen de Gennepenaren alsnog langzij. De laatste twee sets werden met te weinig bevlogenheid gespeeld en had Hovoc weinig in te brengen. Zo verloor de thuisploeg met 0-4 en viel er weinig te juichen.
Hieperdepiep... Hoera!
Heren 4Na een iets mindere start van de eerste set zijn we toch nog heel sterk teruggekomen en hebben de eerste set met 25-22 binnen weten te halen. De tweede set hebben we vol overtuiging en zonder al te veel problemen met 25-11 gewonnen. In de derde set speelden we even wat minder en kregen we het aan het eind van de set toch nog lastig, maar deze hebben we toch nog met 28-26 onze kant op weten te trekken. De laatste set hebben we eens laten waartoe we allemaal in staat waren, 25-06!
Volgende week spelen we uit tegen Revoc/VCB HS5, die drie punten boven ons staan.
Katsu!

Scheidsrechters zondag 29 januariDe volgende scheidsrechters worden op zondag 29 januari verwacht voor het fluiten van de CMV jeugd niveau 1, 2 en 3: Hilke Hermans, Floor Inghels, Lotte Peeters, Michelle Ooijen, Etienne Swart, Kim Alaerds en Ellis v/d Munckhof. De eerste wedstrijden beginnen om 9.30 uur.
Voor het fluiten van niveau 4 worden de volgende scheidsrechters verwacht: Loes van Issum, Vera Jeurissen en Mirthe Cox. Hier begint de eerste wedstrijd om 10.00 uur.
De zaalwacht wordt die dag verzorgt door Jan Bekkers.
Zorg dat je 20 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig bent. Als je niet kunt, dan zelf voor vervanging zorgen.

Jeugd competitie zaterdag 28 januari
Meisjes C15:00 uur Hovoc MC 1 - VC Olympia MC 1, Teller: Pleuni Tax, Scheidsrechter: Anne Pennings
15:00 uur Hovoc MC 2 - Livoc Liessel MC 2, Teller: Charly Verkoelen, Scheidsrechter: Nicky Versleyen
13:00 uur Hovoc MC 3 - Vershuys.com Peelpush MC 2, Teller: Cato Camps en Kiki van den Bercken, Scheidsrechter: Debbie van de Pasch

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 25 januari20:00 uur Hovoc DR 3 - Civitas DR 3, Scheidsrechter: Bas Janssen
21:35 uur Hovoc DR 2 - Tupos DR 2, Scheidsrechter: Steef Minkenberg