Meisjes BHovoc MB 1 - ODI MB 1 3-2

Competitie zaterdag 31 maart
Dames16:00 uur VoCASA DS 1 - Hovoc DS 1
16:30 uur Vershuys.com Peelpush DS 3 - Hovoc DS 2
17:00 uur Hovoc DS 3 - Olsredlem DS 1, Scheidsrechter: Rob Derix, Teller: Joris Arts
19:00 uur Vershuys.com Peelpush DS 4 - Hovoc DS 4
19:00 uur HORNERHOF/HHC DS 5 - Hovoc DS 5
17:00 uur Set Up DS 3 - Hovoc DS 6
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - Stravoc HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Christa v/d Bekerom en Suus Hoeijmakers
19:00 uur Hovoc HS 2 - AV Flash HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Sven Roefs
17:00 uur BVC Holyoke HS 1 - Hovoc HS 3
17:00 uur Hovoc HS 4 - Havoc HS 2, Scheidsrechter: Rogér Hoeymakers, Teller: Jürgen Marti
19:00 uur BVC Holyoke HS 2 - Hovoc HS 5
15:00 uur Hovoc HS 6 - Tupos HS 3, Scheidsrechter: Aniek Reijnders, Teller: Steef Minkenberg
Meisjes B12:30 uur SOMAS/Activia MB 1 - Hovoc MB 1
Jongens B15:00 uur Hovoc JB 1 - Ovoco JB 1, Scheidsrechter: Jolanda Welles, Teller: Stef Minten

Verslagen Dames
Dames 1Afgelopen zaterdag speelden we een thuiswedstrijd tegen de nummer zeven van onze competitie: Volley Meerkerk. Gezien de beperkte bezetting op de middenpositie hebben we Debby van de Pasch bereid gevonden bij Dames 1 aan te sluiten. Daar zijn we haar heel dankbaar voor!
Het positieve aan de hele avond was dat we ten opzichte van de voorgaande twee wedstrijden weer eens ons eigen spelletje hebben kunnen spelen. Er werd goed geblokkeerd (met grote dank aan Debbie en Bernie!) en verdedigend stonden we afgelopen zaterdag regelmatig als een huis, om maar niet van een villa te spreken!
We hebben dit echter niet de gehele wedstrijd vastgehouden, maar lang genoeg om twee sets te winnen. De eerste set hadden we ons spelletje aardig op orde, maar startten we net te laat met een kleine inhaalrace. Set twee werd vervolgens met hard werken gewonnen.
Set drie opnieuw verlies waarna set vier weer nipt werd gewonnen. En dus was er een vijfde set nodig om te bepalen wie deze wedstrijd moest winnen. We kwamen vrij snel op achterstand, maar wisten dit om te buigen naar een 8-7 voorsprong bij kantwissel. Het bleef gelijk opgaan totdat we op een 14-12 voorsprong kwamen. Kat in het bakkie zou je zeggen. Maar helaas beschikken we nog steeds niet over de stalen zenuwen om de overwinning bij een dergelijke stand af te dwingen. Meerkerk scoorde vier punten achter elkaar en won daarmee de wedstrijd.
Wellicht hadden we meer verdiend, maar nog steeds geldt: dan hadden we de punten maar moeten maken! Met twee setpunten op zak houden we in ieder geval aansluiting bij de nummers elf en tien. Komende zaterdag spelen we om 16:00 uur een uitwedstrijd tegen Vocasa.
Zoare Moos!

Verslagen Heren
Heren 1Het eerste herenteam van Hovoc, dat sinds vorige week degradatie niet meer kan ontlopen, was afgereisd naar Vught. Daar werden - in een wedstrijd waarin Hovoc HS 1 alsmaar sterker begon te spelen - de eerste twee sets nipt verloren door de Limburgers. In de vierde en laatste set tegen VVC-Vught HS 1 viel alles op zijn plaats voor Hovoc en werd een zonder twijfel meer dan verdiende setwinst genoteerd.
Hieperdepiep... Hoera!

Scheidsrechters zondag 1 aprilDe volgende scheidsrechters worden op zondag 1 april verwacht voor het fluiten voor de CMV jeugd:
Loes van Issum en Mirthe Cox.
De zaalwacht wordt die dag verzorgt door Emiel Joosten.
Zorg dat je 20 min. voor aanvang aanwezig bent. Als je niet kunt dan zelf voor vervanging zorgen.

Jeugd competitie zaterdag 31 maart
Meisjes C12:45 uur Flamingo's'56 MC 1 - Hovoc MC 1
13:00 uur Avoc (America) MC 2 - Hovoc MC 3
Jongens C13:00 uur Hovoc JC 1 - Shock '82 JC 1, Scheidsrechter: Roy Dorssers, Teller: Rick Janssen
13:00 uur Hovoc JC 2 - Saturnus/HC JC 1, Scheidsrechter: Pim Janssen, Teller: Willard Janssen