17:00 uur Achilles DS 2 - Hovoc DS 2
19:00 uur Set Up DS 2 - Hovoc DS 3
17:00 uur VC Meterik DS 3 - Hovoc DS 4
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - VC Heerlen HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Myrthe Manders
17:00 uur Hovoc HS 2 - VC Maasdal HS 2, Scheidsrechter: Remko Sieben, Teller: Danielle Peeters
19:00 uur Hovoc HS 3 - Flamingo's'56 HS 4, Scheidsrechter: Joo Hoebers, Teller: Rick van Rhee
17:00 uur Revoc/VCB HS 5 - Hovoc HS 4
Meisjes B
17:00 uur SOMAS/Activia MB 1 - Hovoc MB 2
Jongens B
15:00 uur Hovoc JB 1 - Tupos JB 1, Scheidsrechter: Niels Hendrix, Teller: Guus Bouten
17:00 uur Revoc/VCB JB 1 - Hovoc JB 2

Verslagen Dames

Deze week moesten wij het opnemen tegen Particolare D1. Het beloofde een spannende pot te worden. In de eerste set wisten wij een voorsprong te pakken, maar deze werd telkens weer bijgehaald door Particolare. Uiteindelijk was het Particolare dat aan het kortste eind trok en zij haalden de set binnen met 24-26.
Wij wisten dat er meer te halen viel en we gingen met volle overtuiging de tweede set in. Wederom pakten wij de voorsprong, maar weer lukte het niet om deze voorsprong vast te houden. Particolare wist op het einde net meer te geven en haalden de set binnen met 25-27.
De derde set was de beslissende set of wij nog kans maakten op winst. Wij wisten wat van ons verwacht werd, maar het vertrouwde spelletje over de midden konden we niet vinden en de puntjes stonden niet op de “i”. Wederom hebben wij hier de set laten liggen met 24-26.
De vierde set ging van start. Dit was de laatste kans voor ons om nog een puntje mee te smokkelen. Weer lieten we steekjes vallen op beslissende momenten. Deze set ging dan ook aan onze neus voorbij en we verloren met 21-25.
Kortom een wedstrijd waarin wij het zelf hebben laten liggen. Komende week gaat “heler Henk” samen met ons aan de slag om deze verschrikkelijke vloek aan te pakken, zodat we komend weekend er weer kei hard tegenaan gaan knoetsen!
Yooo Knoets!
Dames 3
Na een weekje herfstvakantie, speelden we deze week thuis tegen de Meterik. Het spel ging elke set erg gelijk op. In de eerste set werd er door beide teams hard gewerkt. Maar lukte het ons de set binnen te slepen met 25-22. De tweede set was erg spannend. Het ging gelijk op, maar op het laatst lieten we de dames van de Meterik uitlopen tot 21-24. Gelukkig konden we ons nog op tijd herpakken om de set met 27-25 te winnen. De derde set liep lekker en wonnen we met 25-19. De laatste set wist de Meterik de laatste energie op een goede manier te benutten en kregen wij ons spel niet meer genoeg op orde. Deze werd dan ook verloren met 20-25.
Al met al een erg lekkere wedstrijd, waar we als team hebben laten zien wat we waard zijn. Laat die volgende wedstrijd maar komen!

Verslagen Heren

We moesten volleyballen tegen Limac, het was een stroeve start. De eerste set waren we er niet goed bij in de verdediging. We gingen niet de volle 200% voor elke bal zoals we dat normaal wel doen. Dit kostte ons de eerste set, maar we pakten dit gelukkig goed op in de tweede set. Door een uitzonderlijk goede service druk (voornamelijk Lex) konden we veel punten achter elkaar maken en de tegenstander doen twijfelen aan hun kunnen. Hier kwam bij dat hun libero amper mocht spelen, waardoor de pass van hen uitzonderlijk moeizaam liep. Dit resulteerde erin dat we Limac de tweede set inmaakten met een stand van 15-25. De derde set ging gelijk op en was spannend tot het laatste moment. Helaas verloren we deze met 25-23. De vierde en vijfde set zijn we nog flink aan de bak gegaan en hebben we een mooie 2-3 gemaakt in Linne.
Heren 2
De lange mannen van Hovoc togen richting de Belgische grens alwaar het nog relatief jongen Stravoc HS 2 als kanonnenvoer diende. Want veel meer was het niet in de eerste twee sets tegen de reservehoofdmacht van Horst, die met 20-15 en 11-25 het te gemakkelijk kreeg. Niet meer scherp acterende profiteerden de Stramproyse jongemannen en dankzij één belabberde rotatie aan Horster zijde ging het derde duel naar Stravoc (25-15). Ondertussen had Hovoc minder vat op het spel van Stravoc en Stramproy meer vat op het spel van Horst. Dat resulteerde in een 25-21 voor Stravoc in de vierde set, waarna er dus een beslissende eindstrijd zou losbarsten. De kleine voorsprong die Hovoc in de vijfde set nam, werd gepareerd door Stravoc, maar te elfder ure sleepten de lange mannen van Horst alsnog de setwinst en daarmee de wedstrijdwinst binnen in een alleraardigste pot volleybal.
Zjie… Raf!

Hovoc N1-2-3 op toernooi in Arcen

Op zondag 3 november vind voor CMV niveau 1, 2 en 3 een toernooi plaats in Arcen.
Hovoc N1 en N2 spelen van 10:00 tot 11:30 uur hun wedstrijdjes. Hovoc N3 speelt van 11:45 tot 13:15 uur.

Jeugd competitie zaterdag 2 november
Meisjes C

13:00 uur VC Meterik MC 1 - Hovoc MC 1
18:30 uur VC Herten MC 1 - Hovoc MC 2
15:00 uur PrismaWorx Stravoc MC 1 - Hovoc MC 3
13:00 uur Hovoc MC 4 - Grashoek MC 1, Scheidsrechter: Dirk Hesen, Teller: Luke Martens
Jongens C
13:00 uur Hovoc JC 1 - Civitas JC 1, Scheidsrechter: Luuk Gooren, Teller: Sandra Lindken