Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Algemeen Bericht
Zaterdag 1 april heeft Hovoc HS1 Ledub HS1 uit Budel opgewacht. Hovoc DS1 reisde naar Beers om het tegen VC Volt/Flip Schoonmaak DS2 op te nemen.
"Hovoc is alweerbezig met de nieuwe teamindeling voor het volgend seizoen. Het je zin om te volleyballen meldt je dan snel aan​"

Verslagen

Voor de heren is dan wel de competitie afgelopen, dat betekende niet dat ze niet meer aan de bak hoefden. De kersverse kampioenen in de derde divisie moesten het opnemen tegen de hekkensluiter in de competitie. Ledub had nog alles te winnen om op niveau te blijven. Dit was duidelijk merkbaar in de wedstrijd. Ledub gaf zich nergens gewonnen en lieten merken extra gemotiveerd te zijn om tegen de beste van de poule te strijden. Hovoc werd onder druk gezet met de service en Hovoc scoorde moeizaam. Afwisselend kwamen de teams aan de leiding en geen van beide wist de overhand te krijgen. Ledub wist nipt te winnen en kon terecht met 23-25 de eerste set op hun naam schrijven. Toch wat wakker geschud kruisde Hovoc de degens en sloeg terug. Betrekkelijk eenvoudig werden set twee en drie met 25-17 binnen gehaald. Voor de vierde set liet Hovoc zich onder de voet lopen door de service en blok van Ledub. De strijdlust was ver te zoeken en door persoonlijke fouten was Hovoc de puntenmaker voor Ledub. Die gingen er gretig op in en namen snel een moeilijk in te halen voorsprong. Even leek Hovoc nog te kunnen stunten, maar droeg de vierde set af met 18-25. Eén keer eerder was het voorgekomen dat de Horster heren voor een vijfde set stonden. Deze werd betrekkelijk eenvoudig binnen gehaald, doch het liep wat anders. Het duurde zeker tot halverwege voordat een ietwat comfortabele voorsprong werd gepakt. Langzaam maar zakelijk werden punt voor punt gepakt en Ledub kwam niet meer aan spelen toe. Het niveau bij Hovoc werd gehaald en met 15-10 werd de wedstrijd alsnog met winst afgesloten.

De dames zelf strijden voor lijfsbehoud in de derde divisie. Zo ook de tegenstander VC Volt. Het was een ongewonnen slag die Hovoc helaas heeft moeten afgeven. Met 25-15, 25-20, 25-17 en 25-11 was VC Volt een maatje te groot.