Hovoc HS 2 - PrismaWorx Stravoc HS 2 3-1
Hovoc JB 1 - AV Flash JB 1 3-1
Hovoc JB 2 - VC Olympia/VC Asterix JB 1

Competitie zaterdag 8 februari
Dames

17:00 uur Hovoc DS 3 - Argos DS 2, Scheidsrechter: Maartje Driessen, Teller: Nienke Wijnhoven
Heren
19:00 uur VC Meterik HS 3 - Hovoc HS 4
Meisjes B
15:00 uur Hovoc MB 3 - Livoc Liessel MB 2, Scheidsrechter: Sanne Alaerds, Teller: Charlie Verkoelen

Verslagen Dames

Afgelopen zaterdag stond een belangrijke wedstrijd op het programma, tegen Particolare/DS. In de kantine kregen we al het slechte nieuws te horen dat de wedstrijd een uur later pas gespeeld ging worden, wat ons humeur niet ten goede kwam. Maar die bleek bij de start van de wedstrijd behoorlijk omhoog te gaan door de speler van de week: prins carnaval! De wedstrijd zelf verliep wisselend. De eerste set stonden we als een huis en wisten we het eerste punt binnen te slepen. De tweede set lieten we weinig van onze kwaliteiten zien, waardoor Particolare flink uitliep en de set won. De derde set wisten we weer meer tegenstand te bieden, maar ook deze set was voor Particolare. Maar wij wilden zeker de wedstrijd winnen: Dan maar een vijfsetter! En precies zo was het. De vierde set ging als een tierelier en al gauw was de vijfde set aan de beurt. Die ging gelijk op, maar Particolare stond steeds een punt voor. Toch wisten we de rust te behouden en de achterstand om te zetten in 2-3 winst! Komende zaterdag mogen we thuis knoetsen tegen de Jokers uit Maastricht!
Yooo Knoets

Verslagen Heren

Een mooie wedstrijd was het al met al. Helaas geen 4-0 overwinning zoals gehoopt, maar het werd een spannende wedstrijd. De eerste set begonnen we erg actief en de pass kwam goed, waardoor er een mooie aanval uit gehaald kon worden. Dit resulteerde dan ook in 25-19 voor Hovoc. De tweede set hadden we helaas wat eigen fouten. Dit zorgde voor de nodige druk op ons. Helaas konden we het net niet afmaken op het einde en gingen we een 27-25 voor Limac tegemoet.
Met de gedachte in ons achterhoofd van: We gaan hier niet verliezen op zo’n paar stomme foutjes, smeerden we de mensen van Limac eens flink af. 25-17 was een erg mooie stand voor onze derde set. Helaas hadden we een herhaling van de tweede set, weer 27-25 voor Limac. We hadden een goede serie en kwamen dan ook zes punten terug. Het ging kop aan kop en stonden voor met 24-23. Helaas door eigen fouten verloren we hier de vierde set. De vijfde set hebben we dan ook maar niet moeilijk gedaan en gewoon afgemaakt. Het werd 3-2 voor Hovoc, winst is winst!
Heren 2
Ondanks dat de lange mannen van Hovoc vooraf waren gewaarschuwd, lieten ze zich in de eerste set tegen PrismaWorx Stravoc HS 2 toch passeren. De Horster reservehoofdmacht speelde niet op haar scherpst, maakte onnodige foutjes en Stravoc profiteerde (22-25). Wakker geschud begon daarna de stoomlocomotief op volle kracht te draaien. Stramproy had het nakijken en met 25-14 werd de stand in sets gelijk getrokken.
Stravoc gaf zich echter niet zomaar gewonnen en bleek tamelijk weerbarstig. Hard werken werd echter beloond en Hovoc HS 2 beet zich door de taaie brij heen. Via 25-23 en 25-18 won Horst ook het derde en vierde bedrijf en streek het vier zwaar bevochten doch wel verdiende wedstrijdpunten op.