Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Algemeen berichtZaterdag 28 oktober heeft Hovoc DS1 VVC-Vught DS1 uit Vught opgewacht. Hovoc HS1 reisde naar Roosendaal om het tegen Krafwell Symmachina Roosendaal HS1 op te nemen.

Verslagen
Dames 1

Afgelopen zaterdag speelde Hovoc dames 1 hun thuiswedstrijd tegen Vught. Tot nog toe waren de Horster dames onverslagen en dit wilden zij graag voortzetten. De eerste set begonnen zij matig aan de wedstrijd en dankzij veel persoonlijke fouten maakten zij het zichzelf onnodig moeilijk. De teams gingen gelijk aan elkaar op, maar Hovoc wist in de laatste punten de set binnen te halen (25-23). In de tweede set liepen de persoonlijke fouten op en ook met de serve heeft Hovoc veel punten afgegeven aan Vught. Dit maakte het voor Vught nog makkelijker om een voorsprong te pakken. Aan het einde van de set kwamen de Horster dames toe aan hun eigen spel, maar het was te laat om de schade in te halen (21-25). De eerste verloren set van het seizoen was een feit en dat schudde het team onder leiding van William Norp wakker. Vol overgaven gingen zij van start in set drie. Er was geen ruimte meer voor Vught en de ballen werden links en rechts van de verdedigers op de grond geknald. Hovoc kreeg het zelfvertrouwen terug en haalden de derde set met overtuiging binnen (25-13). Ook in de vierde set konden de Horster dames dit spel voortzetten. Ondanks dat de serve nog steeds beneden niveau was, wist Hovoc haar hoofd koel te houden. De laatste set werd gewonnen met 25-18 en daarmee bleven er vier mooie punten in Horst.

Heren 1
Vol erop was de opdracht van coach Bob Soberjé. En dat deden de heren. Roosendaal werd gezien als een taaie tegenstander die dat ook kon en dat was te merken. Geen enkele keer wist Hovoc zich echt los te worstelen en met een krappe zege werd de eerste set (23-25) binnen gehaald. Beide ploegen stonden op scherp en dat leverde voor het publiek een spannende wedstrijd op. Tot het einde aan toe bleef het onduidelijk wie als eerste de 25 ging halen. Het waren de Roosendaalse mannen die de tweede set (25-23) wisten te pakken. Enigszins uit het veld geslagen liep Hovoc snel achter de feiten aan en herpakte zich niet op tijd. Met wederom een setverlies van 25-22 werd dat in de vierde set goedgemaakt. Een set waarin ook hier weinig te voorspellen was. Beide teams pakten setpoint en met uiterste krachtinspanningen werd nipt de zege gepakt (25-27). In de beslissende set werd net te laat de versnelling ingezet en met 16-14 pakte Roosendaal een verdiende 3-2 zege.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 05-11-2017
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 1,2,3:
Ivo Janssen, Joyce Janssen, Britt Seuren, Sven Bouten, Jim Derix, Mark Hermans, Sem Kurstjens, Simon v/d Ouweland, Dirk Schreurs, Ilse Willems, Nathalie Kurver, Wisam Alnassani,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden beginnen om 10:00 uur.