Hovoc JB 1 - Tupos JB 1 3-1
Revoc/VCB JB 1 - Hovoc JB 2 1-3

Competitie zaterdag 9 november
Dames

19:00 uur Hovoc DS 1 - Peelpush DS 3, Scheidsrechter: Extern, Teller: Winnie Driessen, Rachel Verwiel
17:00 uur Hovoc DS 2 - ODI DS 3, Scheidsrechter: Marieke Aerts, Teller: Els Cuppen
19:00 uur Hovoc DS 3 - VC Athos '70 DS 1, Scheidsrechter: Amy Houwen, Teller: Floor Inghels
19:00 uur Hovoc DS 4 - SV Aspargos DS 3, Scheidsrechter: Zita Janssen, Teller: Marieke Kurver
Heren
17:00 uur Civitas HS 1 - Hovoc HS 1
17:00 uur Hovoc HS 2 - Oikos HS 2, Scheidsrechter: Maartje Driessen, Teller: Karlijn Hendriks
19:00 uur VC Meterik HS 2 - Hovoc HS 3
17:00 uur VC Athos '70 HS 3 - Hovoc HS 4
Meisjes B
17:00 uur BVC Holyoke MB 1 - Hovoc MB 1
15:00 uur Hovoc MB 2 - VC Meterik MB 1, Scheidsrechter: Sam Jakobs, Teller: Mischa Coumans, Aleksandra Hadam
17:00 uur Hovoc MB 3 - VC Athos '70 MB 2, Scheidsrechter: Anniek Hesen, Teller: Femi Hesen
Jongens B
16:30 uur Tupos JB 1 - Hovoc JB 2

Verslagen Dames
Dames 1

Zoals de krant hun kop o zo mooi startte, eindigden wij o zo mooi onze wedstrijd: Hovoc Dames 1 stunt in degradatieduel tegen Jokers! Eindelijk werd onze vechtlust beloond met vier puntjes. Alles liep gesmeerd. Door de goedlopende diagonaal kon er veel gespreid worden aan het net, wat resulteerde in variërende balletjes: hard, zacht, kort en lang. De eerste drie sets hadden we in the pocket. Ondanks dat Henk ons de vierde set op scherp stelde, vlogen de ballen ons toch nog om de oren. Zo wilden we niet van het veld af gestuurd worden. De knoppen werden bij iedereen omgezet en we kwamen puntje voor puntje dichter bij de tegenstander. Helaas gaven we de set toch nog uit handen, maar dat we gevochten hadden, was een ding wat zeker was! Oproep aan Maartje: trek de volgende keer maar weer je blauwe kniebeschermers aan, die brengen geluk!
Yooo Knoets!

Verslagen Heren
Heren 1

Hovoc tegen VC Heerlen, het begon allemaal al met het leeftijdsverschil. Met hun gemiddelde leeftijd van in de 50 had VC Heerlen natuurlijk geen kans om te winnen van zo’n jeugdig team, dachten wij. Echter het bleek in de eerste set dat we hier toch moeite mee hadden. De wedstrijd leek veel op derde klasse volleybal. VC Heerlen sloeg weinig ballen, maar prikte er veel of anders gooiden ze deze wel diep in het achterveld. We konden moeilijk uit de verf komen, waardoor we de eerste set verloren met een stand van 23-25. De andere drie sets gingen ons gemakkelijker af. We pakten langzaam ons eigen spel op en er kwamen een paar mooie ballen uit, echter hun goede service druk zorgde nog regelmatig voor problemen. In de vierde set werd het nog even spannend toen we gelijk op gingen op het laatste moment. Gelukkig wonnen we deze set en zorgden we voor een 3-1 winst. Eindelijk een viersetter voor Heren 1 van Hovoc.
Heren 2
Nadat de geroutineerde mannen uit Wessem de toch al luttele jaren bestaande Dendron sporthal hadden gevonden, kon de thuiswedstrijd voor Hovoc HS 2 met de nodige vertraging aanvangen. De lange mannen uit Horst stond een pittige tegenstander te wachten, want in vier wedstrijden had VC Maasdal HS 2 nog geen enkele set verloren.
Hovoc trok direct fel van leer, speelde onbevangen en overtroefde Maasdal keer op keer in de eerste set, die met 25-15 door de Horstenaren werd gewonnen. Maar nadat Maasdal was bekomen van hun eerste setverlies in het seizoen, herpakte het ervaren team zich en trok het via 17-25 de setstand gelijk tot 1-1. Hovoc rook echter bloed, bleef vol overgave en enthousiasme volleyen en dankzij sublieme blokkeringen en fenomenale aanvalsacties won het – ondanks een onnodige reeks aan servefouten – met 25-20 het derde duel. Vastbesloten om de vierde set de laatste set van de wedstrijd te laten worden, werd het toch nog even spannend tegen het immer weerbarstige Maasdal. Maar uiteindelijk werd de reservehoofdmacht van Hovoc met 25-21 en dus 3-1 de winnaar van een spetterende pot volleybal!
Zjie… Raf!

JEUGDNIEUWS
Scheidsrechters en tellers voor zondag 10 november

De volgende scheidsrechters worden op zondag 10 november verwacht voor het fluiten voor de CMV Jeugd niveau 4, 5, 6:
Lotte Peeters, Kim Alaerds, Anne Hermans, Marieke Kurver, Femke Pouwels, Jessa Camps.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 9 november
Meisjes C

15:00 uur Hovoc MC 1 - SV Aspargos MC 2, Scheidsrechter: Marieke Janssen, Teller: Anke Hoeymakers, Nathalie Kurver
13:00 uur Hovoc MC 2 - ADC MC 1, Scheidsrechter: Loes van Issum, Teller: Jessie Hermkens
11:30 uur Livoc Liessel MC 2 - Hovoc MC 4