5 december 2016

Klik hier voor het volledige programma met uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Algemeen
Zaterdag 3 december reisden Hovoc DS1 naar Sint Anthonis om het op te nemen tegen SOMAS/Activia DS2. Het eerste mannenteam van Hovoc HS1 wachtte thuis TFC/Coppens warenhuis HS1 uit Odiliapeel op. Tevens kunnen wij JC1 feliciteren met hun behaald kampioenschap. Met nog enkele wedstrijden te gaan zijn ze niet meer in te halen.

Verslagen

Afgelopen zaterdag zijn de dames van Hovoc afgereisd naar Sint Anthonis. Zij namen het op tegen Activia. Het was een leuke en spannende wedstrijd en beide teams hebben het uit hun tenen gehaald om te winnen. De eerste set was niet zo spannend. Hovoc begon erg mat en zonder enthousiasme. Dit was terug te zien in hun spel en zij verloren de eerste set met 15-25. De tweede set was Hovoc een stuk scherper dan in de eerste set en de teams waren aan elkaar gewaagd. Vechtlust voor ieder punt en het bleef spannend tot het laatst. Maar Hovoc werd beloond en won deze set met 27-25. Deze scherpte wisten de Horster dames door te zetten in de derde set en ook deze werd gewonnen (25-22). Hovoc was gedreven om vier punten mee naar huis te nemen, maar het spel werd iets minder overtuigend en het aantal persoonlijke fouten was simpelweg te hoog. Set vier werd door Activia gewonnen met 19-25. De vijfde en beslissende set was enorm spannend. Beide team gaven zich niet gewonnen en gunde de ander geen overwinning. Dit resulteerde in een eindstand van 18-20 voor Activia. De teleurstelling bij Hovoc was groot, maar de goede vechtlust geeft het team een duwtje in de rug.

Na de kraker van 28 november tegen Limac HS1 was de mannenmacht van Hovoc nog steeds in een roes. Het was dan ook een resultaat waar nog steeds over gepraat werd, waar acties van spelers geroemd werden en de spelers gecomplimenteerd met hun inzet. Deze zaterdag was een team uit de kelder van de derde divisie te gast in Horst. Hovoc HS1 was dan wel incompleet, maar bezat nog steeds voldoende kwaliteit op de bank om dit op te vullen. Het zou een halve waarheid zijn als er gezegd zou worden dat het een mooie wedstrijd was. Hovoc speelde geroutineerd en op halve kracht. In eerste instantie was dat in de setstanden niet terug te zien. De eerste set werd dan met 25-14 gewonnen. Het was dat Hovoc het in de tweede en derde set een beetje liet lopen dat TFC nog 25- 19 en 25-18 konden maken. Uiteindelijk zette Hovoc de schouders er onder en met name door strakke service series rolde het TFC in de laatste set op met 25-9. De directe concurrenten van Hovoc hebben punten laten liggen in de competitie. Daardoor is het gat nummer één met de nummer twee opgelopen tot acht punten.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 11-12-2016
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Jelle Baltussen, Ward Peeters, Mike Hoef, Damian Mruszcziyk, Bart Soberje, Guus Bouten, Maurice Bruggers, Giel Neerven, Sander Janssen,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.