Declaraties trainers
Verzoek aan alle trainers/coaches om uiterlijk vóór 31 januari aanstaande het declaratieformulier in te vullen en in te leveren. Het declaratieformulier kun je vinden op de Hovoc site: Informatie -> Downloads -> Formulieren. Hier vind je ook een overzicht van de normbedragen die worden gehanteerd.

Competitie zaterdag 11 januari
Dames

19:00 uur Hovoc DS 1 - Triade-VCT DS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Winnie Driessen, Christa vd Bekerom
17:00 uur Hovoc DS 2 - Havoc DS 3, Scheidsrechter: Mirte Bosch, Teller: Diede Geurts
17:00 uur Hovoc DS 3 - Sportivo DS 2, Scheidsrechter: Krista Kersten, Teller: Tessa Engels
19:00 uur Hovoc DS 4 - HVC DS 1, Scheidsrechter: Sanne Alaerds, Teller: Vera van Kempen
Heren
16:00 uur Furos HS 1 - Hovoc HS 1
19:00 uur HVC HS 1 - Hovoc HS 3
16:00 uur SV Aspargos HS 2 - Hovoc HS 4
Meisjes B
15:00 uur Hovoc MB 1 - Brovoc MB 1, Scheidsrechter: Inge Versleijen, Teller: Romée Derix, Britt Engels
15:00 uur Hovoc MB 2 - Havoc MB 2, Scheidsrechter: Nienke Wijnhoven, Teller: Joyce Hoeijmakers, Lisa Kuijpers
17:00 uur Hovoc MB 3 - S'62 MB 2, Scheidsrechter: Rianne Kleeven, Teller: Tamara van der Sterren, Fleur Vanvelzen
Jongens B
16:00 uur VC Fortutas JB 1 - Hovoc JB 1
13:00 uur Ledub JB 1 - Hovoc JB 2

Scheidsrechters en tellers voor zondag 12 januari

De volgende scheidsrechters worden op zondag 12 januari verwacht voor het fluiten voor de CMV Jeugd niveau 4, 5, 6:
Guus Munckhof, Sandra Lindken, Evert Leijssen, Luke Martens, Judith Hoeymakers, Danielle Peeters, Ralf Hoeymakers, Rick Rhee, Stef Wismans.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 11 januari
Meisjes C

13:00 uur Hovoc MC 1 - VC Weert MC 1, Scheidsrechter: Esther van Rooijen, Teller: Nina Schatorie Pleuni Smits
13:00 uur Hovoc MC 2 - Sportivo MC 1, Scheidsrechter: Ilse Peeters, Teller: Lieke van Megen Tess van Rens
13:00 uur Hovoc MC 3 - Tupos MC 2, Scheidsrechter: Manon Joosten, Teller: Jelke Joosten Marieke Leijssen
15:00 uur Hovoc MC 4 - Tupos MC 1, Scheidsrechter: Pleuni Tax, Teller: Jente Hermans Angela Hoeijmakers

Hovoc MB 1 naar halve finale NOJK

Na twee zaterdagen met oefentoernooien was het afgelopen zaterdag 4 januari tijd voor het echte werk op de voorronde van het NOJK. Manon Joosten had zich in de oefentoernooien aan de aanvallers en de rest van het team ingepast, maar helaas heeft Ili Driessen hier een enkelblessure opgelopen, waardoor ze zeker zes weken uit de running is. En Evy Aerts heeft een duimblessure opgelopen, waardoor ze niet aan kan vallen. Dat laatste werd door onze coach opgelost door Evy als libero in te zetten.
Na een goede warming-up begonnen we toch niet helemaal scherp aan de eerste set tegen Havoc. En door twee goede servicebeurten van hun nummer 7, die dertien directe punten opleverde, werd deze set nipt verloren. Dit werd de tweede set echter recht gezet waardoor we deze makkelijk met 25-11 wonnen. Daarna hadden we een wedstrijd rust.
Voor aanvang van de tweede wedstrijd was de opdracht van de coach duidelijk. De eerste wedstrijd tegen VC de Hilver moeten we winnen, en vervolgens moet ook de wedstrijd tegen Flamingo’s gewonnen worden. De eerste wedstrijd werd inderdaad gewonnen, maar het spel moest toch echt beter om ook van Flamingo’s te winnen.
Twee jaar geleden in de MC was dit team echt veel te sterk voor ons, en vorig jaar in de kruisfinale verloren we nog nipt in een driesetter. Dit jaar was het de confrontatie van de beste individuele speelsters vs. het team. Na een spannende eerste set die eindigde in een 26-24 winst voor ons, liepen we in de tweede set al snel uit naar een voorsprong van zes punten en dat was voldoende om ook de tweede set met winst af te sluiten.
Winst voor het team Hovoc MB en daarmee de eerste plaats in de poule en dus directe plaatsing voor de halve finale van het NOJK. Al het publiek dat ons, met name in de wedstrijd tegen Flamingo’s, ondersteund heeft, willen we via deze weg bedanken, en hopen we op 8 februari bij de halve finales ook weer te zien en te horen. Blijf de Hovoc site volgen voor plaats en tijd.