Hovoc nieuws 8 oktober

8 oktober 2012

Invullen wedstrijdformulierKomend seizoen zullen, vanwege het ontbreken van een vaste coach, meermaals wisselende coaches aantreden. Bij het invullen van het wedstrijdformulier is het van belang dat de coach altijd zijn NeVoBo-nummer opschrijft. Wordt alleen de naam ingevuld zonder nummer, dan krijgen wij als Hovoc voor elk formulier een boete opgelegd.
Het relatienummer waaronder je bij de NeVoBo bekend bent, staat vermeld op de kaft van het informatieboekje dat je gekregen hebt. Weet je je relatienummer niet, dan adviseren we je om helemaal geen naam en nummer te noteren. Op deze manier voorkomen we met z'n allen dat er geld verkwist wordt.

Aanleveren Hovoc nieuwsHet aanleven van het Hovoc nieuws, dat wekelijks op maandag op Hovoc.nl verschijnt, kan per e-mail op nieuws@hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig om zodoende de leesbaarheid te vergroten. Het Hovoc nieuws a.u.b. voor zondagavond 19:00u aanleveren! Bedankt.

17:00 uur VC Meterik DS 3 - Hovoc DS 5
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - VC Heerlen HS 1, Scheidsrechter: Extern, Tellers: Hoeymakers, Ria, Coolen, Ankie, Scorebord: Hermsen, Jorn, Mruszczyk, Damian
17:00 uur Hovoc HS 2 - VC Velden HS 1, Scheidsrechter: Derix, Rob, Teller: Janssen, Rick
19:00 uur Hovoc HS 3 - PrismaWorx Stravoc HS 3, Scheidsrechter: Bouten, Stefan, Teller: Smits, Niels
17:00 uur Hovoc HS 4 - VC Meterik HS 2, Coach: Sieben, Remko, Scheidsrechter: Meesters, Reinier, Teller: Gooren, Mike
Meisjes B17:00 uur Set Up MB 1 - Hovoc MB 1
16:30 uur VC Peelpush MB1 - Hovoc MB 2
Jongens B15:00 uur Hovoc JB 1 - VC Weert JB 1, Scheidsrechter: Roefs, Sven, Teller: Joosten, Nick
15:00 uur Hovoc JB 2 - AV Flash JB 1, Coach: Weijs, Pieter, Scheidsrechter: Haegens, Lex, Teller: Janssen, Gijs

Verslagen Dames
Dames 1Thuiswedstrijd numero duo traden de Horster Rambo's aan tegen de studentes van Hajraa, Eindhoven. Ondanks de geweldige inspeelshirtjes waren we niet van plan de overwinning zomaar uit handen te geven.
In de eerste set maakten we dit echter niet waar. De servepass was een groot probleem en in no-time hadden we verloren: 10-25. Set twee kwamen we opnieuw op achterstand maar met hard werken, slim spelen en veel enthousiasme wonnen we: 25-23. Set 3 een dipje: 18-25.
Maar, opnieuw konden we de stand gelijk trekken in de 4e set: 25-21. En dus opnieuw een 5e set. Hoewel we het goede spel van de vorige set nog in de benen hadden, begonnen we slecht aan deze set. Al snel stonden we op achterstand: 6-1. Van Henk kregen we de opdracht vooral te genieten.
Helaas was dit niet genoeg en verloren we de set met 7-15.
Aanstaande zaterdag spelen we een uitwedstrijd in Maastricht tegen de dames van Jokers.
Yo Rambo!
Dames 2We begosse wat minder aan de wedstrijd. Helaas de ierste set al metien en blessure aan ozze kant. Sterkte Mayon! Aan het eind van de ierste set toch nog good opgepakt, maar helaas verloren. De twedde set velen we in herhaling en dus verloren we deze ok. De derde set ging geliek op en deze wonnen we! De verde set was broaj! Volgende week oet noa Mestreech en da goan we Jokers pakken!
Hiep hiep hoi!

Verslagen Heren
Heren 1De heren van Hovoc speelden afgelopen zaterdag hun eerste competitiewedstrijd in Nuenen. Met twee geblesseerde spelers was het niet de seizoensstart in de promotieklasse waar coach Bob Soberjé op had gerekend.
De eerste set ging tot tegen het einde gelijk op, totdat de Horster heren grip verloren en Nuvo '68 HS 1 gedegen de set naar zich toetrok (25-20). Hovoc schakelde een tandje bij en met sterk en gedreven spel won het de tweede set van de Brabanders (23-25).
Het lukte Horst niet om haar goede vorm in het derde duel vast te houden. Een te hoge foutenlast resulteerde in setverlies (25-18). De strijd was echter nog niet gestreden. Hovoc HS 1 herpakte zich en gaf Nuenen stevig partij. In een bloedstollend einde van de vierde set waren er over en weer kansen om setwinst te pakken. Maar uiteindelijk won Nuvo '68 met 28-26 de set en daarmee de wedstrijd met 3-1.

Jeugd competitie zaterdag 13 oktober
Meisjes C13:00 uur Achilles MC 1 - Hovoc MC 1
15:00 uur ASC MC 1 - Hovoc MC 2
16:30 uur VC Peelpush MC3 - Hovoc MC 3
Jongens C13:00 uur Hovoc JC 1 - VC Vessem JC 1, Scheidsrechter: Oomen, Rick, Teller: Gooren, Luuk
15:00 uur Hovoc JC 2 - Fit & Fysio/VC Limac JC 1, Scheidsrechter: Joosten, Bram, Teller: Bouten, Niek

Verslagen Jeugd
Meisjes C1Afgelopen zaterdag bonden de meiden van de C1 de strijd aan tegen VCP uit Oploo. De eerste set was het spannend, razend spannend. Evenals de eerste wedstrijd ging het gelijk op en via gelijke standen van 5-5, 12-12 en 18-18 wisten we de set in ons voordeel te beslechten met 25-22. We speelden goed, alleen de servicebeurten waren in die periode minder, evenals in de tweede en derde set. Ook de tweede set was spannend, via 5-5 liep VCP uit naar 5-10, maar daar kwamen we terug tot 14-14. Opnieuw liep VCP uit naar 14-20. Die achterstand wisten we wel nog te verkleinen, maar VCP won met 20-25. Een tussenstand van 1-1, maar zoals gezegd goed volleybal.
Dus op naar de derde set, die via een 4-0 voorsprong naar 10-5 en 15-10 omgezet werd in winst. Op 15-10 namelijk gingen we over op geweldig volleybal. Vanaf dat moment ging de service lopen, smashten we goede set ups goed in en ook werd er gesprongen en zelfs punten gescoord met blokken. Geweldig om te zien. De set werd dan ook gewonnen met 25-13. De meiden hadden er zin in en gaven ook aan de wedstrijd te willen winnen met 3-1. Dus op en top gemotiveerd werd na 0-1 de service overgenomen en liepen we uit naar 7-1. Vervolgens klom VCP uit het dalletje en verkleinde langzaam de achterstand, via 10-5 naar 15-11 en 19-16. Dat was genoeg. Op dat moment namen de Hovoc meiden het heft in handen en scoorde zes punten op rij: 25-16 winst in de vierde set en de eerste wedstrijdwinst van het seizoen: 3-1.