header_toernooi_jeugd_1

Horster Volleybaltoernooi

52e Horster Volleybaltoernooi
24 & 25 mei 2019
Sportvelden nabij Dendron sporthal

Inschrijven

Klik hier voor het (online) inschrijvingsformulier voor het Horster Volleybaltoernooi
Inschrijven kan tot uiterlijk 10 mei 2019.

Volleybal voor iedereen

Dit jaar wordt het Horster Volleybaltoernooi voor de 52e keer gehouden. Al die jaren organiseren wij dit volleybaltoernooi voor iedereen uit Horst en omstreken. Ook dit jaar vindt het toernooi plaats op de sportvelden achter de Dendron Sporthal, waar we ook de beschikking hebben over enkele beachvolleybal velden op zand.

Het Horster Volleybaltoernooi biedt iedereen de mogelijkheid om lekker een potje te volleyballen. Of je nu gezellig wilt ballen met je vrienden, familie of collega’s of lekker wilt knallen met een aantal doorgewinterde volleyballers, het kan bij ons allemaal. En natuurlijk kan ook de jeugd terecht voor een gezellig toernooi.

Opzet toernooi

Horster Volleybaltoernooi Jeugdtoernooi

Net als afgelopen jaren heeft het toernooi in 2019 een tweedaagse opzet. Op vrijdagavond organiseren we weer het gezellige beachtoernooi, op gras en zand. Waar op drie verschillende niveaus lekker tegen elkaar gebald kan worden, voor zowel dames-, heren- als mixteams.

Op zaterdag zullen we in de morgen beginnen met het jeugdtoernooi, waar alle CMV-niveaus en de C-jeugd terecht kunnen. In aansluiting hierop zullen we in de middag verder gaan met de senioren- en recreantenteams. Daarnaast heeft de A en B-jeugd zaterdagmiddag de mogelijkheid lekker te volleyballen.

Programma vrijdag 24 mei 2019
van 18.30 - 22.00 uur

Op vrijdag beginnen we om 18.30 uur en staat er strandvolleybal op gras en zand op het programma. Dit toernooi staat open voor iedereen die het leuk vindt om tegen een bal te slaan. Er wordt gespeeld op drie niveaus: hoog, midden en laag. Op alle niveaus kan ingeschreven worden in een dames-, een heren- en een mixklasse. Het hoge en middenniveau speelt drie tegen drie en het lage niveau speelt vier tegen vier. Rond 22.00 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden. Daarna zal er nog voldoende gelegenheid zijn om een natje en een droogje te nuttigen onder het genot van muziek.

Programma zaterdag 25 mei 2019
van 10.00 - 12.30 uur, voor CMV-niveau 1, 2 en 3

De CMV-teams die uitkomen op niveau 1, 2 en 3 starten om 10.00 uur met hun wedstrijden. Rond de klok van 12.30 uur zal voor deze groep de prijsuitreiking plaats vinden.

Programma zaterdag 25 mei 2019
van 10.00 - 15.00 uur, voor C-jeugd en CMV-niveau 4, 5 en 6

De teams die spelen in de C-klasse en alle CMV-teams die uitkomen op niveau 4, 5 en 6 starten om 10.00 uur met hun wedstrijden. Rond de klok van 15.00 uur zal voor deze groep de prijsuitreiking plaats vinden. Natuurlijk kunnen zich in de C-klasse zowel jongens- als meisjesteams inschrijven.

Programma zaterdag 25 mei 2019
van 13.15 - 19.00 uur, voor senioren/recreanten/A- en B-jeugd

Rond de klok van 13.15 uur zullen we van start gaan met het senioren, recreanten en het B- jeugd toernooi.

Voor zowel de jeugd- als de seniorenklasse kan er ingeschreven worden met zowel jongens-/heren- als meisjes-/damesteams. Daarnaast is er recreatief volleybal voor iedereen. Er wordt gespeeld op twee niveaus te weten recreanten, waarbij géén actieve volleyballers mee mogen doen, en de open klasse, waarbij een onbeperkt aantal actieve volleyballers ingezet kunnen worden. Voor het recreanten niveau hebben we weer een heren-, een dames- en een mixklasse. Voor de open klasse kan er alleen in de mixpoule ingeschreven worden.

Dit jaar zal er na de prijsuitreiking op zaterdag een feestavond plaatsvinden!

Inschrijven

Klik hier voor het (online) inschrijvingsformulier voor het Horster Volleybaltoernooi
Inschrijven kan tot uiterlijk 10 mei 2019.

Inlichtingen

Voor inlichtingen betreffende het toernooi kun je terecht op het volgende e-mailadres: toernooi@hovoc.nl

Verhuur

Volleybalvereniging Hovoc verhuurt ook volledige toernooivelduitrustingen. Voor inlichtingen kun je terecht bij; Gijs Driessen: verhuur@hovoc.nl.

Toernooi 2020

Schrijf alvast de datum van het Horster Volleybaltoernooi van volgend jaar in je agenda. Het toernooi zal dan plaatsvinden op 29 en 30 mei 2020.

Horster Volleybal Toernooi 2019