header_toernooi_jeugd_2

Jeugdkamp

Hovoc jeugdkamp 2018

Het Hovoc jeugdkamp is op 1, 2 en 3 juni 2018 en heeft als uitvalsbasis de blokhut in Kronenberg. 

Het jeugdkamp is voor leden van Hovoc, in de leeftijdscategorie tot en met groep 8 van de basisschool. Meer informatie volgt t.z.t.

Algemeen

Sinds jaar en dag organiseert Hovoc een jeugdkamp voor de jongste jeugd van Hovoc, ook wel het niveau volleybal genoemd. Het jeugdkamp vindt altijd in de tweede helft van de lente (eind mei/begin juni) plaats. Hierbij wordt rekening gehouden met de Vaderdagfeesten die in Horst georganiseerd worden. De locatie is per jaar anders. We hebben te maken met een grote groep kinderen, dus het moet een flink gebouw zijn. Jaarlijks gaan er rond de 70 kinderen mee tijdens een avontuurlijk weekend dat geheel in een thema wordt ingedeeld.

JeugdkampOp vrijdagavond wordt er vertrokken naar de kampplaats waar na een welkom de bedjes op orde worden gemaakt. Daarna is het tijd voor de groepsindelingen en voor spellen. Zodra de ogen van de leiding moe worden, wordt het voor de kinderen ook echt bedtijd. Vaak is het zo dat de kids dan nog lang geen zin hebben in hun bedje. De vertrouwde chipsparty's vinden dan hun aanvang.De zaterdag staat vaak in het teken van een dag vol spellen en activiteiten, er is niemand die zich hoeft te vervelen .

’s Avonds worden naast het volleybal ook andere talenten aangesproken namelijk die van dans en zang...

Op zondag is het tijd voor opruimen, inpakken, maar er is vaak ook nog ruimte voor een toernooitje. Aan het einde van de dag zullen we het kamp met z’n allen afsluiten. Moe gestreden maar voldaan keren we terug naar huis.

Dit hele weekend worden de kinderen begeleid door leiding die voortkomt uit onze seniorenafdeling. Het is een enthousiaste club mensen die het heerlijk vindt om een weekend met onze jongste jeugd er op uit te gaan.

Wil je foto’s zien van onze kampen, dat kan, op deze site staat een kopje foto’s wanneer je hier onder gaat kijken, zie dat het jeugdkamp ook vermeld staat. Succes en veel kijkplezier!

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden en heb jij als Hovoclid zin om dit jaar met ons mee op kamp te gaan. Dat kan... informeer bij je trainster voor een opgaveformulier (dit wordt medio maart rond gedeeld).