header_ballen

Volleybal Extra

Volleybal Extra wordt aangeboden voor kinderen en jongvolwassenen, die op een of andere manier niet in het reguliere verenigingsleven mee kunnen vanwege een verstandelijke beperking. Hovoc wil deze mensen graag een sportmoment bieden.

Hovoc Volleybal Extra HuifkarNaast het bieden van dit sportmoment zijn andere doelen: het stimuleren van integratie van sporters met een beperking in het reguliere verenigingsleven, het stimuleren van motorische vaardigheden en het leren om in een groep met elkaar te sporten.

Op dit moment zijn er acht jongeren actief bezig. Maar graag zouden we de groep nog willen uitbreiden met enkele leden.

 

De training voor deze groep vindt één keer per week plaats op donderdagavond van 18:00 tot 19:00 uur in de Dendron sporthal in Horst. Behalve één trainer is er ook altijd minimaal één hulptrainer aanwezig. De trainerspoule bestaat momenteel uit vier personen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u uw kind aanmelden? Dan kunt u terecht bij de werkgroep Volleybal Extra bestaande uit Erna Joosten (tel. 077-3986852) en Lea Hendriks (tel. 077-4773082) of via volleybalextra@hovoc.nl.