50e Horster Volleybaltoernooi extra feestelijk

8 mei 2017

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2017 organiseert volleybalvereniging Hovoc vol trots voor de 50e keer het Horster Volleybaltoernooi. Een bijzonder jubileum waarbij het grasveld en de beachvelden achter de Dendron sporthal in Horst twee dagen lang in het teken staan van volleybal en enkele extra feestelijke activiteiten. Voor alle leeftijden is er de mogelijkheid een balletje te spelen: van recreatieve volleyballers tot en met competitiespelers, en natuurlijk niet te vergeten, de kids. Iedereen is welkom, al is het maar om de spelers aan te moedigen of van de wedstrijden te genieten, want onder het genot van een hapje en een drankje is het op ‘t doorgaans zonnige toernooiterrein prima toeven. Tevens zullen alle kampioenen van Hovoc, waaronder Heren 1, op gepaste wijze op zaterdag na het toernooi gehuldigd gaan worden, op de afsluitende feestavond.

Op vrijdagavond wordt er beachvolleybal op gras en strand aangeboden voor verschillende niveaus en klasses. Deze eerste toernooidag wordt gezellig in de tent afgesloten, onder de dampende beats die iedereen zelf kan “draaien” op de aanwezige muziekzuil. Als extraatje kunnen diegenen die durven, kijken wie het verst komt op de Bungee run!

Op zaterdagochtend is het de beurt aan de jeugdvolleyballers binnen Horst aan de Maas en omstreken om hun kunsten te vertonen. Zij zullen starten met een gezamenlijke warming-up op een toepasselijke muziekje. Van oudsher trekt het Horster Volleybaltoernooi veel jeugdteams en ook deze editie worden er weer veel inschrijvingen verwacht. De kids kunnen zich heel mooi laten schminken en als ze nog energie hebben, is er ook een grote stormbaan waarop ze zich kunnen uitleven.

Op zaterdagmiddag is het dan de beurt aan de A- en B-jeugd, de recreanten en senioren, wederom op verschillende niveaus. Ook dit jaar zijn er weer aparte poules voor bedrijventeams enketenteams. Nadat de winnaars van het toernooi bekend zijn gemaakt, volgt in een feestelijke sfeer de huldiging van alle kampioensteams van Hovoc, waaronder natuurlijk de hoofdmacht van Heren 1, die knap gepromoveerd zijn naar de tweede divisie.

De huldiging zal plaatsvinden in de feesttent op het toernooiveld, waarna iedereen onder de klanken van een bekende Horster DJ tot in de late uurtjes kan doorfeesten. Tevens is er zaterdagavond nog een live surprise optreden te verwachten, waarmee het jubileumtoernooi feestelijk wordt afgesloten.

Meer informatie over het programma van het toernooi en de inschrijving is te vinden op www.hovoc.nl.