CMV meiden 2e op Ned. kampioenschap

15 mei 2010

Het meisjes Open Club team CMV van Hovoc is als tweede geƫindigd tijdens de Nationale Open Jeugdkampioenschappen volleybal (NOJK).

Tijdens een zinderende finale van de NOJK (t/m 12 jaar) in Apeldoorn is het de Hovoc meiden helaas net niet gelukt om eerste te worden.

Konden ze de eerste set tegen Dros Alterno (Apeldoorn) nog met set winst afsluiten (25-18), de tweede set moesten ze helaas afgeven aan Alterno met 25-21. Tijdens de derde en beslissende set lukte het de meiden uit Horst niet om het tij te keren en werd deze alsnog met 15-10 aan de thuisspelende ploeg afgegeven.
Hiermee werd een fantastische dag afgesloten.

Immers tijdens de poule wedstrijden werden achtereenvolgens Dynamo Apeldoorn (2-0 winst), Tornado (1-1) en VCV (2-0 winst) met goed volleybal spel aan de kant gezet.

In de kruisfinale die hierop volgde moest aangetreden worden tegen de meiden van Tubbergen.
Deze tegenstander was niet geheel onbekend voor Hovoc. Zowel vorig jaar als tijdens de halve finales waren hier al wisselende resultaten tegen geboekt. Hoewel van beide kanten leuk volleybal getoond werd, was Hovoc toch de betere partij. Met 21-15 en 25-17 werd Tubbergen verslagen en was de finaleplaats een feit.

Met een verdienstelijke tweede plek keerden de meiden van coach/trainster Marian Janssen en Els Bouten uiteindelijk terug naar Horst waar zeker nog een tijdje nagenoten zal worden van deze geweldige prestatie.

Lieke, Nienke, Aniek, Marjon, Manon, Judith, Marian en Els van harte proficiat!