Echonieuws 1 december

1 december 2008

PLUS-sponsoractie een succes!De eerste weken van de PLUS sponsoractie zijn voor Hovoc al een succes! We hebben de resultaten van de eerste drie weken binnen, tot nu toe hebben we met zijn allen ruim € 130,= voor onze vereniging opgehaald. En, elke week nemen het aantal bonnen toe. Dus ik zou zeggen hou dit vol! Ga voor alle 'feestdagen-boodschappen' naar de PLUS en lever alle bonnen die je kunt bemachtigen in!
We hebben uit de stapel bonnen van de eerste 2 weken ook een winnaar getrokken. Dit is geworden Mike Gooren! Mike, graag jezelf even melden bij onze voorzitter, Jos Weijs (voorzitter@hovoc.nl), dan mag je je prijs uitkiezen uit een aantal mooie Hovoc artikelen.
Volgende week wordt de volgende winnaar alweer bekend gemaakt. Dus lever zoveel mogelijk bonnen in met jouw naam erop, dan maak je de meeste kans. Heel veel succes!
Sponsorcommissie

Declaraties trainers
Zoals reeds eerder is vermeld, is vanaf seizoen 2008/2009 een nieuwe declaratieregeling van kracht geworden voor de verrichte trainerswerkzaamheden. Deze regeling kan in het kort als volgt worden
samengevat: in plaats van declareren op uurbasis kun je nu declareren per trainingsgroep. Er is per trainingsgroep een vast bedrag per seizoen vastgesteld (hoofd- en hulptrainers), waardoor de administratielast van alle vrijwilligers binnen Hovoc drastisch wordt teruggebracht. Ook coaches kunnen, wanneer ze dit combineren met een hoofdtrainerschap, hun coachactiviteiten beloond zien.
Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je een declaratieformulier downloaden van de site (achter het wachtwoord). Je kunt ook een formulier aanvragen bij de penningmeester. Dit kun je invullen, uitprinten en ondertekend opsturen naar of afgeven aan de penningmeester, voor 15 december aanstaande. Op dit formulier staan tevens de uitgebreide declaratierichtlijnen. Wanneer het formulier tijdig wordt ontvangen, zal de eerste uitbetaling plaatsvinden voor de kerstdagen.
Wanneer je geen vergoeding voor je trainersactiviteiten wilt ontvangen, zal er een korting op je contributie worden verleend. Deze regel is uiteraard ongewijzigd gebleven.
Remko Sieben

Uitslagen zaterdag 29 november
DamesHovoc DS 1 - Tupos DS 1 3-1
Hovoc DS 2 - VC Fortutas DS 1 3-2
Hovoc DS 3 - Active Rooy DS 2 1-3
Civitas DS 2 - Hovoc DS 4 1-3
Hovoc DS 5 - Tupos DS 3 4-0
Hovoc DS 6 - VC Meterik DS 3 2-3
Hovoc DS 7 - HVC DS 2 3-1
HerenParticolare/DS HS 1 - Hovoc HS 1 3-1
ODI HS 1 - Hovoc HS 2 3-1
SV Aspargos HS 1 - Hovoc HS 3 3-1
Set Up HS 1 - Hovoc HS 4 3-1
SV Aspargos HS 3 - Hovoc HS 5 4-0
Meisjes AMVC '64 MA 1 - Hovoc MA 1 3-1
Meisjes B
Hovoc MB 1 - Active Rooy MB 1 0-4
Jongens BVoluntas JB 1 - Hovoc JB 2 4-0

Competitie zaterdag 6 december
Dames16:30u Hovoc DS 1 - Jokers VC DS 1

Verslagen Dames
Dames 1Zaterdag volleyden we tegen de meiden van Tupos. We begonnen fanatiek, maar bleven lang gelijk lopen. Door een goede servicedruk te houden wisten we de set te winnen. De tweede set bleven we lekker doorgaan en maakten weinig fouten. De derde set veranderde dit en liep de service niet zo lekker. Toen de pass ook inzakte pakte Tupos zijn kans en wist de set te winnen. De vierde set begonnen we lekker en lieten merken dat wij beter zijn. Op het einde begonnen we het echter nog spannend te maken, maar wisten het toch nog goed af te maken. 3-1 winst dus, Baaaboe!
Dames 3Deze week weer een pittige wedstrijd, Active Rooy was aan de beurt. Na een zeer sterke eerste set op de valreep toch nog te verliezen met 26-28, was de spirit er even uit. De derde set kwam deze terug, om uiteindelijk de vierde set nog te pakken! Nu een weekje rust en daarna weer knallen. Epika!
Dames 7Deze week dé wedstrijd gespeeld tegen HVC. Zenuwachtig begonnen we aan de wedstrijd. De eerste set hebben we net weten te winnen, de tweede set was de spanning weg en wonnen we met 25-12! Dit wisten we niet de hele wedstrijd vast te houden, uiteindelijk gewonnen met 3-1. Hey Mettuh!

Verslagen Heren
Heren 1Na een klein uur kilometers snoepen richten Den Dungen was het tijd om aan te treden tegen de koploper. Vol vertrouwen stapten we het veld in om zoveel mogelijk punten van de nummer één af te pakken. De start was scherp en in de loop van de eerste set kwamen tevens de Kleffe Zök van Den Dungen los. Resultaat; meezingen en polonaise langs de kant en het verlossende setpunt in het veld. De volgende drie sets helaas net niet door kunnen drukken, maar zeker goed gevochten. Remeditie Heren 1 = Joekskapel! Volgende week sabbatical, bis über 2 Wochen! P.S.
Heren 2Met een vertraging van een uur (dankzij alle vriendinnen van Beflijster) mochten we eindelijk de wei in tegen Odi. 't Ging matig, goed maar net niet, goed en net wel en tenslotte slecht. Oftewel maar één puntje overgehouden. Zullen we het geven van kado'tjes voortaan maar aan Sint overlaten? Cock-a-too!

JEUGDNIEUWS
Basisscholenvolleybaltoernooi 2008-2009Zaterdag 6 december wordt er in de Dendron Sporthal een voorronde voor het basisscholenvolleybaltoernooi georganiseerd. Meerdere scholen uit Horst en omstreken doen hier aan mee. In totaal 24 teams gaan strijden om een plekje in de finale. De eerste wedstrijden starten om 13:00u en het laatste fluitsignaal zal klinken rond de klok van 16:00u. Komt dat zien want er zal op het scherpst van de snede gestreden worden.

Jeugdwedstrijden zondag 7 december
Zondag 7 december worden er ook weer een aantal wedstrijden gespeeld in de Dendron Sporthal. In het totaal gaat het om tien wedstrijden. De eerste wedstrijd start om 10:00u en de laatste wedstrijd start om 11:30u. Pieter Weijs zal tijdens deze dag de functie van zaalwacht vervullen.

Scheidsrechters zaterdag 6 decemberDe volgende personen worden om 12:30u in de Dendron sporthal verwacht bij het Basisscholen toernooi:
Kelly Aerts, Els Cuppen, Robin Heagens, Lidia Hoeijmakers, Lotte Hoeijmakers, Lotte Hoeijmakers, Moniek Josephs, Eshter van Rooijen, Sanne Bartsch, Sam Jacobs, Marieke Janssen, Emmy van de Pasch, Clim Peeters, Charlie verkoelen, Julia Vullings, Marieke Weijs, Lisa Emonts, Karlijn Jenniskens.
Scheidsrechters zondag 7 decemberDe volgende personen worden om 9:45u in de Dendron sporthal verwacht:
Maaike van Bosch, Lotte Hoeijmakers, Daphne Hermans.

Competitie zaterdag 6 december
Jongens C15:00u VC Polaris JC 1 - VC Athos '70 JC 1

Minicompetitie zondag 7 december
Niveau 610:30u Hovoc N6 1, Venlo (Sporthal Zuid)
Niveau 510:00u Hovoc N5 2, Horst (Dendron)
10:00u Hovoc N5 3, Horst (Dendron)
12:00u Hovoc N5 4, Grashoek (De Ankerplaats)
11:30u Hovoc N5 5, Horst (Dendron)
10:30u Hovoc N5 6, Venlo (Sporthal Zuid)
Niveau 410:00u Hovoc N4 7, Arcen (De Gaerstkamp)
10:30u Hovoc N4 8, Horst (Dendron)
14:00u Hovoc N4 9, Grashoek (De Ankerplaats)
14:00u Hovoc N410, Broekhuizenvorst (Gymzaal Schoolstraat)
10:00u Hovoc N411, Horst (Dendron)

Verslag Meisjes C3We hebben met 4-0 gewonnen. Sommigen hebben best veel aangevallen en dat ging heel goed. We staan nou tweede in de competitie. Zij waren wel groot maar wij waren slimmer. Groetjes, de wilde kippen