Echonieuws 1 februari

1 februari 2010

CarnavalBeste carnavalsvierders van Hovoc,
Nog even en dan staat de carnaval weer voor de deur. Dit willen we bij Hovoc niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseren we een Carnavalsavond/-middag. Voor de jongens en meisjes B, de senioren, recreanten en vrijwilligers zal dit op zaterdag 6 februari zijn. Direct na de wedstrijden zal dan een spetterend feest losbarsten.
Voor onze jeugdleden (niveau 1 t/m 6 en de C's) organiseren wij op zondagmiddag 7 februari een spetterend feest. Dit zal om 14:11u beginnen en zal tot 16:11u duren. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar de carnavalsoutfit, want de jongen en het meisje die zich het leukst hebben verkleed zullen worden uitgeroepen tot jeugdprins en jeugdprinses van Hovoc. We hopen jullie dat weekend allemaal in jullie leukste carnavalsoutfit te mogen zien!
De ontspanningscommissie

Wijzigingen competitieDe op 9 januari afgelaste wedstrijd VC PanSign DS 3 - Hovoc DS 2 wordt op woensdag 3 maart om 19:30u ingehaald.

Uitslagen donderdag 28 januari
HerenHovoc HS 1 - VC PanSign HS 1 2-3

Uitslagen zaterdag 30 januari
DamesHovoc DS 1 - VC Polaris DS 2 4-0
Hovoc DS 2 - Civitas DS 1 4-0
Hovoc DS 3 - Sportivo DS 1 1-3
Hovoc DS 4 - Sportivo DS 3 3-1
Hovoc DS 5 - BVC Holyoke DS 2 2-3
SV Aspargos DS 3 - Hovoc DS 6 0-4
HerenStravoc HS 1 - Hovoc HS 1 4-0
Bedovo HS 1 - Hovoc HS 2 2-3
Set Up HS 1 - Hovoc HS 3 3-1
Meisjes BHovoc MB 1 - Grashoek MB 1 4-0
Hovoc MB 2 - Civitas MB 2 1-3
Hovoc MB 3 - Livoc Liessel MB 2 2-3
Hovoc MB 4 - Accretos MB 2 4-0
Jongens BAccretos JB 1 - Hovoc JB 1 0-4
VC Maasdal JB 1 - Hovoc JB 2 4-0
Summa Peelpush JB 1 - VC Athos '70 JB 1 3-2

Competitie zaterdag 6 februari
Dames19:00u BVC Holyoke DS 1 - Hovoc DS 1
17:00u Hovoc DS 2 - HVC DS 1, Scheidsrechter: Reinier Meesters, Teller: Jan van de Pasch
17:45u VC Meterik DS 3 - Hovoc DS 4
19:00u Hovoc DS 5 - Tupos DS 2, Scheidsrechter: Marieke Aerts, Teller: Janne Duijf
17:00u Hovoc DS 6 - Set Up 3, Scheidsrechter: ?, Teller: ?
Heren18:45u Civitas HS 1 - Hovoc HS 1
19:00u Hovoc HS 2 - Civitas HS 2, Teller: Pip van de Munckhof
19:00u Hovoc HS 3 - VC Velden HS 2, Scheidsrechter: Loes Vullings, Teller: Linda Vestraeten
16:15u Civitas HS 5 - Hovoc HS 4
Meisjes B15:00u Hovoc MB 1 - Hovoc MB 3, Scheidsrechter: Peter Weijs, Teller: Anniek Hesen
13:00u Hovoc MB 2 - Tupos MB 1, Scheidsrechter: Linda Peeters, Teller: Emmy van de Pasch
13:00u Hovoc MB 4 - Tupos MB 2, Scheidsrechter: Ingrid van Dinther, Teller: Kirsten Schroeber
Jongens B15:00u Stravoc JB 1 - Hovoc JB 1
15:00u Hovoc JB 2 - Accretos JB 1, Scheidsrechter: Linda Verstraeten, Teller: Yvonne Hesen
17:00u VC Athos '70 JB 1 - VC Maasdal JB 1

Competitie dinsdag 9 februari
Dames20:30u Vludoc '98 DS 1 - Hovoc DS 1

Verslagen Dames
Dames 1Met Fennie als buiten i.p.v. libero, Debbie (Nabben) als libero i.p.v. buiten en Nadie van Dames 2 in het veld begonnen we enigszins gehavend aan de wedstrijd. Na het 3-2 verlies van vorige week hadden we iets goed te maken. Dit leverde een leuke, enthousiaste en fanatieke wedstrijd aan onze kant op. Zowel in als buiten het veld werd gewerkt aan een leuk spelletje. Dit leverde een mooie 4-0 winst op. Volgende week om 19:00u in Belfeld maken we hopelijk de volgende stap richting het kampioenschap!
Dames 2Vandaag thuis tegen Civitas gespeeld. Het was een sterk verdedigend team. Toch hebben we ons eigen spel gespeeld en vijf punten gepakt! Marieke W. bedankt voor de hulp en Dames 1 voor de support in de 4e set! Karambaaa!
Dames 4Zaterdag speelden we tegen Sportivo 3. Na twee goede sets zakte ons spel de derde set in, waardoor we die verloren. De vierde set kwamen we goed terug en we wonnen de wedstrijd met 3-1. Jammer van die derde set, maar we hebben toch vier punten gepakt. Yo Shenkie!

Verslagen Heren
Heren 2Na de zinderende topp(bb)er tegen Nuvoc, stond het laag geklasseerde Bedovo op het programma. Tijdens onze thuiswedstrijd hadden we de mannen uit Beek en Donk op vrij eenvoudige wijze naar huis gestuurd. Naar alle waarschijnlijkheid zouden zij zich - in eigen huis - nu niet zo gemakkelijk uit het veld laten slaan. Een gewaarschuwd team telt immers voor twee. Verder waren we alles behalve compleet. Zoef Stef en Zoef René waren met hun kroost een weekendje weg en Zoef Kjell was met de Siepels mee om hen uit de nood te helpen. Met zeven fitte spelers en een dosis vechtlust zou de klus geklaard moeten worden.
De eerste set verliep voorspoedig en (te) relaxed werd deze binnengehaald. Een onder haar niveau spelend Habibi kon de klus eenvoudig klaren. Door het geven van een vinger (die we overigens niet terug kregen, zie de hand van Thei) rook Bedovo haar kansen en greep naar de hele hand. De foutenlast van Habibi nam fors toe. Habibi had er een geduchte tegenstander bij namelijk Habibi. Het lukte Habibi niet om met beiden tegenstanders af te rekenen en set ging naar Bedovo. De derde set werd weer voor Habibi. Niet met overtuiging en mooi volleybal maar op karakter en vechtlust. Als Habibi dit zou vasthouden, konden er weer vier punten worden toegevoegd aan het totaal. Het tegendeel was echter waar. De aanval die tijdens de eerste drie sets nog van redelijk niveau was, haperde waardoor er geen punten meer gemaakt werden. Wederom moest de vijfde set uitkomst bieden. De foutenlast werd wat minder waardoor deze set vrij eenvoudig werd binnengehaald. Een zeer moeizame overwinning was een feit.
Een wedstrijd om eerst lering uit te trekken en vervolgens snel te vergeten. Dit was niet Habibi-waardig. Onderschatting, gemakzucht, incompleet team, een sterker Bedovo, wat de oorzaak was is onduidelijk maar het was niet goed (genoeg).
Op donderdag 4 februari (20:00u) is Habibi weer te aanschouwen tijdens de inhaalwedstrijd tegen Ledub uit Budel. Habibi heeft wat goed te maken en hoopt al haar toeschouwers te kunnen trakteren op mooi potje volleybal. Dit geldt ook voor zaterdag 6 februari. Habibi zal dan aantreden (om 19:00u) tegen de reserves van Civitas. Tijdens de uitwedstrijd lukte het Habibi nipt om één puntje mee naar Horst te nemen. In eigen honk zullen we proberen om een beter resultaat neer te zetten. Dit zal een lastige opgave worden aangezien dit team niet onder stoelen of banken schuift dat het héél erg graag kampioen wil worden.
Check: http://www.zoefzoefhabibi.com. Zoef Zoef Habibi!

JEUGDNIEUWS
Competitie zaterdag 6 februari
Meisjes C14:00u Olsredlem MC 1 - Hovoc MC 1
13:00u Hovoc MC 2 - Brovoc MC 1, Scheidsrechter: Malou Theeuwen, Teller: Evely Reijnders

Competitie woensdag 10 februari
Meisjes C18:00u Avance MC 3 - Hovoc MC 2

DAMES RECREANTEN
UitslagVC Pansign 2 - Hovoc DR 1 0-4