Echonieuws 1 juni

1 juni 2009

Horster Volleybaltoernooi 2009Afgelopen weekend hebben we ons 42ste Horster Volleybaltoernooi gehouden. We kunnen weer terug zien op een zeer geslaagd toernooi. Drie dagen stralende zon was een kroon op het werk van de toernooicommissie. Naast de vele deelnemende teams is een dergelijk groot toernooi alleen maar mogelijk met de medewerking van alle Hovocleden. Zonder hun inzet had het toernooi maar ook het feest op zaterdagavond niet zo'n groot succes kunnen worden. Met z'n allen hebben we de schouders er onder gezet en kunnen we vol trots terug zien op een leuk toernooi en een geslaagd Horster Wei Feest met het afscheidsconcert van SAT2D. De toernooicommissie wil dan ook namens via deze weg iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen. We hopen volgend jaar wederom op iedereen zijn medewerking te kunnen rekenen.

Dan volgen hier nog alle nummers 1 van afgelopen weekend. Op vrijdag wisten Family Matters, Kijk: 2 grashappers, Sjeng 2, De Paschiespelen en Handjes weg alle in hun klasse de eerste plaats te behalen.
Op zaterdag behaalde de volgende teams de eerste positie: Trauma team, de Janssen bagge bende, Alles koek en ei, Smorgie met een rietje, Leuke Kels gezocht en Kwik.
Op het jeugdtoernooi werden de volgende teams kampioen van de dag: Brovoc 1.1, Hovoc 17, Athos Coole girls, Set Up 3, Brovoc 5.1, The crazy dogs, VC Velden C1, The beach boys en ff Chillen.

Gevonden voorwerpen (bril, horloge, leren armband, gsm, dames schoenen en een bal) van het gehele toernooi liggen in de kantine van de Dendron sporthal.

Foto's onlineDe foto's van afgelopen weekend staan online. Voor het Horster Volleybaltoernooi kijk je op www.hovoc.nl, de foto's van het Horster Wei Feest staan op www.horsterweifeest.nl.

Trainingen HerenVoor leden die niet in de gelegenheid waren om de presentatie bij te wonen van de voorlopige herenteams seizoen 2009-2010 op dinsdag 26 mei jl. , de teamsamenstellingen van de voorlopige teams staan vermeld op de Hovoc website onder "Hovoc Info" - "Technische Commissie Heren".
Voor de maanden juni en juli zien de trainingen voor de Heren afdeling er als volgt uit:
H1 (selectie): Dinsdag 20:30 - 22:30 en donderdag 20:30 - 22:30 uur.
H2, H3, H4: Zomerdonderdagavond competitie: Donderdag 20:30 - 22:30 uur.
TC Heren

JEUGD
Verslag Meisjes C3

Wij hebben vandaag het Hovoc toernooi gespeeld. Wij zijn tweede geworden. We hebben goed gesmacht en we hadden een goede opslag. De wind was wel een beetje irritant.
Groetjes, de wilde kippen