Echonieuws 10 september

10 september 2007

Begin van de competitie feest
Het nieuwe seizoen gaat binnenkort alweer beginnen, de eerste wedstrijden worden al gespeeld op 29 september. Wij vinden, net zoals meerdere van jullie, dat dit wel een reden is voor een feestje. Dus nieuw vanaf dit jaar: het "Begin van de competitie feest"! Voor jong en oud! Zorg dat je erbij bent op zaterdag 29 september na de wedstrijden in onze eigen kantine in de Dendron hal!
De organisatie, Dames 1

Oefenwedstrijden zaterdag 15 september
Dames 1Accretos D1 - Hovoc D1; 17:00u
Dames 2
Olsredlem D1 - Hovoc D2; 18:00 w.u, 18:30-20:00u wedstrijd
Dames 33-Kamp Aspargos Oeffelt; 14:00u w.u., 14:30u wedstrijden
Dames 4
Kessel D2 - Hovoc D4; 18:30u w.u., 19:00-21:00u wedstrijd
Dames 5Olsredlem D2 - Hovoc D5; 16:00u w.u., 16:30-18:00u wedstrijd
Dames 6
Olsredlem D3 - Hovoc D6; 14:00u w.u., 14:30-16:00u wedstrijd
Dames 7Rooyse VK D3 - Hovoc D7; 16:15u w.u., 16:45-18:00u wedstrijd

Elk team dient zelf voor tellers en scheidsrechters zorgen. Houd zelf de Hovocsite bij om eventuele aanvullingen snel te weten te komen.

Verslag Heren 2
Met de voltallige selectie van H2 vertrokken we naar Zjwame om daar aan te treden tegen S'62 H1 en Revoc/VCB H1. Twee teams die we in de competitie ook zullen treffen. Het werd twee maal een 2-1 overwinning en daarmee houden we onze ongeslagen status vast. Koelejoekels!

Jeugdnieuws:
Pasfoto's inleveren!

Er is nog steeds een hele groep jeugdleden die een pasfoto moeten inleveren omdat de spelerskaart verlopen is. Deze pasfoto moet normaal gesproken bij Mart Hesen worden ingeleverd. Echter, omdat deze verhuisd is het vriendelijke maar dringende verzoek om de pasfoto in te leveren bij Jan Bekkers, Bakhuuske 40 te Hegelsom. Schrijf naam en adres achter op de pasfoto zodat we weten wat we binnen krijgen. Doe de pasfoto in een enveloppe om te voorkomen dat de pasfoto anders tussen de andere post verloren gaat. De volgende personen moeten nog een pasfoto inleveren: Björn Coenders, Lisa Emonts, Aira Hagens, Anne Hermans, Hilke Hermans, Jente Hermans, Femi Hesen, Inge Hoeymakers, Sophie Jacobs, Emiel Joosten, Jeroen Joosten, Joep Korsten, Jolijn Lemmen, Ellis van de Munckhof, Marloes Nogarede, Lieke Oomen, Danielle Peeters, Lotte Peeters, Robin Philipsen, Sander van Rhee, Sven Roefs en Juul Verdellen.

Informatie-avond ouders jeugdleden
Ook dit jaar starten we het seizoen met een groot aantal nieuwe jeugdleden. Uw zoon of dochter is lid geworden van Hovoc maar wat houdt dit in? Vele antwoorden op uw vragen kunt u vinden in het Hovoc-boekje wat eind september uitkomt. Maar ook als het boekje uit is, hebt u misschien toch nog vragen rondom de vereniging Hovoc. Daarom organiseren beide jeugdcommissies een info-inloopavond waar ouders met hun vragen terecht kunnen. Deze info-inloopavond wordt gehouden op dinsdag 18 september vanaf 19:30u. Tot maximaal 21:00u zullen verschillende vertegenwoordigers uit beide jeugdcommissies u te woord kunnen staan. Volleybaltechnische, organisatorische of algemene vragen het kan allemaal aan de orde komen die avond. Dus schroom niet en loop even de kantine van de Dendron Sporthal binnen.

Bijeenkomst trainers en coaches B- en C-jeugd
Dit jaar staat de bijeenkomst voor trainers en coaches voor de B- en C-jeugd gepland op woensdag 26 september om 20:00u in de kantine van de Dendron Sporthal. Alle coaches en trainers B- en C-jeugd worden dan verwacht. Op deze avond zal naast de nodige informatie ook de coachklapper (met complete inhoud) en de coachtrui worden uitgedeeld. Graag zien we jullie allemaal verschijnen. Binnenkort ontvang je nog een persoonlijke uitnodiging met agenda via de mail.

AspargostoernooiIn totaal hebben zich voor het Aspargostoernooi op zondag 16 september te Grubbenvorst 19 teams aangemeld. Alle teams moeten zich rond de klok van 9:30u melden op sportpark D'n Haspel. Marian Janssen zal aanwezig zijn namens Hovoc als aanspreekpunt voor de Hovoc-coaches. Hovoc zorgt ook voor de aanwezigheid van een hoeveelheid ballen. Iedere team zorgt voor zijn of haar eigen vervoer en meldt zich terplekke zelf aan. Voor niveau 1 t/m 3 duurt het toernooi tot 13:00u. Voor alle andere teams zal de prijsuitreiking rond de klok van 16:00u plaats vinden. Namens de jeugdcommissies van Hovoc veel succes en plezier toegewenst.