Echonieuws 11 augustus

11 augustus 2008

Informatieboekje 2008-2009Op dit moment zijn de eerste voorbereidingen gestart voor het informatieboekje van het seizoen 2008-2009. Mochten er nog fouten of andersoortige onvolkomenheden in het huidige informatieboekje staan, geef deze dan even door aan Erna Joosten, tel: 3986852 of e-mail adres: secretariaat "apestaartje" hovoc.nl

Nieuwe pasfoto inleveren
Er zijn nog steeds verschillende personen die een pasfoto moeten inleveren voor een nieuwe spelerskaart. Op www.hovoc.nl vind je een overzicht welke personen het betreft. Kijk even op de website en als je naam staat vermeld, lever dan vóór 1 september een recente pasfoto in bij Mart Hesen, Langevenseweg 9A of bij Erna Joosten, Kogelstraat 23.

TrainingstijdenVanaf 18 augustus starten weer alle trainingen. Op de Hovoc website vind je een zalenschema waarin aangegeven staat wanneer welke teams training hebben.

Aanleveren Echonieuws
Het aanleven van het Hovoc Echonieuws kan via e-mail op nieuws "apestaarte" hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig. Als richtlijn geldt 50 woorden per verslag (voor Heren 1 en Dames 1 geldt 100 woorden). Dit vanwege de opgelegde limiet van maximaal 300 woorden voor verslagen. Echonieuws voor zondagavond 19:00u aanleveren! Een te lang of te laat ontvangen verslag kan helaas niet worden geplaatst. Bedankt.
Niels Hendrix