Echonieuws 12 april

12 april 2010

Eindfeest zaterdag 17 aprilHet is bijna zover, de laatste wedstrijden worden nog gespeeld en dan zit ook deze competitie er weer op. Zoals ieder jaar laten wij het einde van een competitie niet zomaar voorbij gaan en daarom is er op zaterdag 17 april vanaf 21:00u een eindfeest met als thema de 90's. We willen het seizoen met zoveel mogelijk leden afsluiten dus we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!
De Ontspanningscommissie

Uitslagen zaterdag 10 april
DamesHovoc DS 1 - Vludoc '98 DS 1 4-0
Hovoc DS 2 - VC PanSign DS 3 3-1
Hovoc DS 3 - ActiveRooy DS 2 3-1
Hovoc DS 4 - SV Aspargos DS 2 3-1
Hovoc DS 5 - VC Maasdal DS 1 4-0
Tupos DS 5 - Hovoc DS 6 3-1
HerenVC PanSign HS 1 - Hovoc HS 1 4-0
Ledub HS 2 - Hovoc HS 2 3-1
Civitas HS 3 - Hovoc HS 3 3-1
VC Meterik HS 3 - Hovoc HS 4 4-0
Meisjes BHovoc MB 1 - Avoc (America) MB 1 4-0
Hovoc MB 2 - VC Kessel MB 2 4-0
Hovoc MB 3 - ActiveRooy MB 1 1-3
Jongens BVC PanSign JB 1 - Hovoc JB 1 0-4
Civitas JB 1 - VC Athos '70 JB 1 4-0

Competitie zaterdag 17 april
Dames16:00u ActiveRooy DS 1 - Hovoc DS 1
17:30u Avance DS 2 - Hovoc DS 2
12:45u Flamingo's'56 DS 4 - Hovoc DS 3
14:30u TSL Activia DS 6 - Hovoc DS 4
19:00u Pex/HHC DS 2 - Hovoc DS 5
17:00u Hovoc DS 6 - Avoc (America) DS 3, Scheidsrechter: Rob Derix, Teller: Mark Cuppen
Heren19:00u Hovoc HS 1 - Pex/HHC HS 2, Teller: DR Rachel en Lenny
19:00u Hovoc HS 2 - Tupos HS 1, Teller: Clim Peeters
19:00u Hovoc HS 3 - Asterix HS 1, Scheidsrechter: Joep Haegens, Teller: Rick Voermans
17:00u Hovoc HS 4 - Tupos HS 2, Scheidsrechter: Remko Sieben, Teller: Peter Weijs
Meisjes B12:00u Olsredlem MB 1 - Hovoc MB 1
17:00u Pex/HHC MB 1 - Hovoc MB 2
14:45u Avoc (America) MB 1 - Hovoc MB 3
17:00u Pex/HHC MB 2 - Hovoc MB 4
Jongens B15:00u Hovoc JB 1 - VC Weert JB 1, Scheidsrechter: Myrthe Cortenbach, Teller: Lara te Boekhorst
15:00u Hovoc JB 2 - VC PanSign JB 1, Scheidsrechter: Clim Peeters, Teller: Charlie Verkoelen

Verslagen Dames
Dames 1De uitwedstrijd tegen Vludoc werd verloren met 1-3! Als kampioen heb je dan iets goed te maken. Met niet echt geweldig, maar wel constant volleybal werd een mooie 4-0 overwinning binnen gesleept: Mission Accomplished! Debbie van de Pasch verdient een extra vermelding als ‘Blockmeister' van de wedstrijd. Zij werd door onze speelster van de week, Romy, dan ook uitgeroepen tot speelster van de wedstrijd. Komende zaterdag de laatste (uit)wedstrijd in de promotieklasse tegen de dames van ActiveRooy! Hey Keboem!

Verslagen Heren
Heren 2De finish is in zicht. De meeste teams zijn in veilige haven en een enkeling kan nog in PD-perikelen verwikkeld raken. De balans kan opgemaakt worden en de bookmakers kunnen gaan afrekenen. Echter valt er wel iets af te rekenen. Wie had nog ooit gedacht dat Nuvoc kampioen zou worden? Niemand dus. Al jaren laten ze zich op het einde van de competitie terugzakken tot handhavingsniveau. Het overgrote deel dacht dat Civitas met vlag en wimpel kampioen zou worden, ware het niet dat bij het invallen van de vorst de Venlose mannen verstijfden en pas weer ontdooiden na het zien van de paashaas. Of was het de psychische druk die dit team parten speelde? De ware toedracht zal wel nooit duidelijk worden maar gezien het feit dat er niets uit te keren valt bij de bookmakers hebben ze er nog over nagedacht om een nieuwe weddenschap uit te schrijven. Wie eindigt hoger: Civitas of Tupos? Echter door het verlies van Tupos en de overwinning van Civitas op VVC is het voor Tupos niet meer mogelijk om boven Civitas te komen.
Habibi wenst Nuvoc van harte proficiat met dit behaalde resultaat en wenst hen veel succes in de promotieklasse. Als een waar kampioen moet Nuvoc zaterdag nog aantreden tegen Civitas. Gezien de huidige stand mag dit geen probleem opleveren maar als echte "Herbstmeister" zal ook Civitas de competitie waardig willen afsluiten. Ook in de onderste regionen zal er nog gestreden moeten worden om PD te ontlopen. Theoretisch is het nog mogelijk dat Bedovo veilig komt te staan ten nadele van Activia, maar het lijkt toch onwaarschijnlijk dat Activia dit nog uit handen gaat geven.
De voorlaatste wedstrijd van Habibi was tegen het gelijk geklasseerde Ledûb uit Budel. Het was nog maar net twee maanden geleden dat beiden teams elkaar troffen. Deze wedstrijd werd toen met 3-1 gewonnen door Habibi. Doordat deze wedstrijd nog redelijk vers in het geheugen van Habibi lag, wisten ze dat Ledub met name sterk in het midden was en dat ze het tactisch slim moesten spelen. Habibi zou met pit moeten spelen. Echter al snel na het begin van de wedstrijd bleek dat pit ontbrak. Deze was dus blijkbaar alleen aanwezig in de kersenvlaai van Zoef Mark en later op de map van Opperzoef. In de eerste set was Habibi alleen fysiek aanwezig en dankzij de vele servicefouten van Ledub kon toch nog elf punten gehaald worden. Dit moest en kon anders. In de tweede set herpakte Habibi zich en leek de draai gevonden te hebben. Al in vroeg stadium kwam Habibi op voorsprong en deze werd niet meer afgegeven. De wedstrijd leek weer open te liggen. Ledub wilde echter niet voor het massaal toegestroomde publiek teloorgaan. In de derde set draaiden de rollen zich weer om en het was Ledub dat Habibi op een achterstand zette. Het lukte Habibi niet om het gat te dichten en het bleef tegen een achterstand aankijken.
Om wederom een vijfsetter te spelen zou Habibi in de vierde set weer de leiding moeten nemen. In het begin van de set lukte dit aardig maar al snel lieten de Budelnaren blijken dat ze geen zin hadden in nog een set. Met enkele fatale servicebeurten wisten ze hun achterstand snel om te zetten in een voorsprong welke door Habibi niet meer ingehaald werd.
Voor Zoef Remi - z'n laatste wedstrijd van deze competitie - moet dit wel extra zuur zijn. Wie wil er tenslotte de competitie afsluiten met een verlies, dat is verschrikkelijk balen. Voor de rest is het nog mogelijk om de competitie succesvol af te sluiten tegen Tupos. Gezien het feit dat Habibi van hoger hand opgelegd heeft gekregen om niet te mogen promoveren en dat dit door dit verlies ook niet meer mogelijk is, wil Habibi de competitie toch met een goed gevoel afsluiten. Er kan dan tevreden teruggekeken worden op een succesvolle competitie.
Dus: aanstaande zaterdag om 19:00u is het meest succesvolle talenten herenteam van Hovoc voor de laatste maal te aanschouwen vanaf de tribune van veld 1 of vanuit de VIP-room bij de Jannen en Thuur.
Check: http://www.zoefzoefhabibi.com. Zoef Zoef Habibi!

JEUGDNIEUWS
Competitie zaterdag 17 april
Meisjes C12:00u Were-Di MC 1 - Hovoc MC 2
15:30u Avance MC 2 - Hovoc MC 1

Verslagen Jeugd
Meisjes B1Een gezellige boel in de sporthal, het zag zwart van de supporters. Een moeilijke opgave om de eerste set te winnen en kampioen te worden. Soms stonden we stijf van de zenuwen, wat normaal is. We stonden onder grote druk tegen een tegenstander die het ons moeilijk maakte. Maar toen we de set gewonnen hadden, was de spanning weg en konden we bij vlagen Avoc weg spelen. De laatste sets waren een peulenschilletje en ons feestje kon beginnen. Supporters, allemaal hartstikke bedankt, jullie steun was welkom! De sponsor bedankt voor de klapsticks. Klasse meiden! Gefeliciteerd met jullie kampioenschap en op naar de 100 punten. Dino MB1
Jongens B1Afgelopen zaterdag speelden wij onze een-na-laatste wedstrijd in Panningen. We begonnen de wedstrijd goed en wonnen met 4-0. We maakte de volgende setstanden: In de 1e set maakten we 19-25, 2e set 16-25, 3e set 21-25, 4e set 18-25. Zaterdag sluiten we af tegen VC Weert. Hennezoad!