Echonieuws 13 december

13 december 2010

DeclaratiesVerzoek aan alle trainers/coaches die nog geen declaratieformulier hebben ingeleverd om dit uiterlijk vóór 31 december 2010 in te vullen en in te leveren. Het declaratieformulier kun je vinden op de Hovoc site nadat je bent ingelogd: "Leden" -> "Downloads" -> "Formulieren". Hier vind je ook een overzicht van de normbedragen die worden gehanteerd.

Seniorendropping 30 decemberBeste Hovoc-leden, denk aan de opgave voor de seniorendropping, deze loopt nog tot 23 december. Deze seniorendropping wil je zeker niet missen!

Uitslagen zaterdag 11 december
DamesHovoc DS 1 - ADC DS 1 4-0
Nuvoc DS 2 - Hovoc DS 2 0-4
Sportivo DS 2 - Hovoc DS 3 3-2
AV Flash DS 1 - Hovoc DS 4 3-1
Livoc Liessel DS 3 - Hovoc DS 5 1-3
Hovoc DS 6 - VC Velden DS 4 3-2
HerenHovoc HS 1 - Energo/Flip Schoonmaak HS 2 3-2
Hovoc HS 2 - SOMAS/Activia HS 1 1-3
Hovoc HS 3 - Civitas HS 4 1-3
Energo/Flip Schoonmaak HS 5 - Hovoc HS 4 4-0
Hovoc HS 5 - VC Velden HS 2 0-4
Meisjes BVC Athos '70 MB 2 - Hovoc MB 1 0-4
Set Up MB 2 - Hovoc MB 2 3-1
Jongens BHovoc JB 2 - Civitas JB 1 0-4

Verslagen Dames
Dames 1Na het verlies in Neer werd het tijd tegen ADC punten te vergaren om onze hoge notering te behouden. De kansen leken vooraf hoog aangezien ADC onderaan de ranglijst stond. Tijdens de wedstrijd bleek dat de verdediging van de Steinse dames, die vooraf besproken een gevaar zou vormen, vandaag niet in vorm was. Daarentegen was de serve van ADC met vlagen heftig te noemen. Echter: wij waren beter. Met aardig spel hebben we een 4-0 overwinning behaald, een mooi sluitstuk voor 2010! Wellicht mede dankzij de mooie tekening van (mini) Maartje! We wensen iedereen fijne feestdagen en tot in 2011!

Verslagen Heren
Heren 1Alle waarschuwingen vooraf ten spijt. We haalden thuis tegen Energo H2 zelden ons eigen niveau. De eerste set werd nog nipt gewonnen, maar daarna ging het mis. Het is ook lastig volleyen tegen een Viking met apenarmen en handen als kolenschoppen in een sportbroekje dat zo strak zit als een Speedo. Met geel kwam deze baardmans er nog genadig vanaf. Pas in de vierde set herpakten we onszelf en begon het gespeelde spel weer op ons eigen spelletje te lijken. We wonnen deze set en ook in de laatste wedstrijd van 2010 moest er dus een vijfde set aan te pas komen. We wisten de wedstrijd toch nog winnend af te sluiten. Tsjekpoint Charlie!
Heren 2Wedstrijd tegen Activia. De nummer twee. In het begin van de eerste set liepen we een beetje achter de feiten aan. Wel hebben we in die set laten zien dat we met hard werken van ze kunnen winnen. Dit deden we dan ook in de laatste set. Met een opgeheven hoofd kunnen we terugkijken op de afgelopen wedstrijd. Wok-Nok!

JEUGDNIEUWS
Jeugddropping 27 decemberBeste jongens en meisjes,
Maandag 27 december a.s. is het zover: de jeugddropping zal dan weer plaatsvinden!
Natuurlijk wil je graag weten hoe je jezelf kunt aanmelden.
Je coach/trainer heeft inmiddels een aanmeldingsformulier ontvangen dus wanneer je even contact met hem/haar opneemt, wordt je aanmelding meegenomen.
We beginnen om 17:00u in de kantine van onze sporthal. De eerste bus zal rond half negen terug zijn in Horst. Natuurlijk is dit afhankelijk van de looptijd. Ouders kunnen in ieder geval vanaf 20:00u binnen in de kantine om hun kinderen te ontvangen.
Vragen? oc@hovoc.nl

Programma 1e ronde Asics OpenZaterdag 18 december worden de voorrondes gehouden voor de Asics Open. Hovoc neemt daaraan deel met drie teams. Bovendien wordt in de eigen sporthal (Dendron) ook een voorronde gespeeld. Onze jongens B spelen dus "thuis". Hieronder het programma van de Hovoc-teams. De halve finales van de Asics Open vinden plaats op zaterdag 5 maart 2011 (Carnavalszaterdag!).
Meisjes C De wedstrijden worden gespeeld in de Activiahal te St. Anthonis
12:30u Pegasus/Nijmegen - Hovoc
13:30u VC Polaris - Hovoc
14:30u Hovoc - Set up Meerlo
16:30u Hovoc - Flamingo ‘56
17:40u Kruisfinales
Jongens B De wedstrijden worden gespeeld in Dendron sporthal te Horst
09:30u Hovoc - Pegasus
10:30u Particolare - Hovoc
12:30u Hovoc - Avance
15:30u Terraveen - Hovoc
CMV Jongens Jongens CMV zijn rechtstreeks geplaatst voor de halve finale vanwege het totaal aantal inschrijvingen.

Verslagen Jeugd
Meisjes B1We moesten tegen Athos spelen. Die stonden laatste. Het was een servetraining. Vet gewonnen: 4-0. Fijne feestdagen! Klets boem MB1
Meisjes C BekerAfgelopen zondag hebben wij twee bekerwedstrijden gespeeld in Helmond (en niet in St. Anthonis hoor Marian en Els). Beide wedstrijden werden ruim gewonnen, zodat we ons geplaatst hebben voor de volgende ronde in januari. Janine, bedankt voor het fluiten en ouders bedankt voor het aanmoedigen. Joh-Johnnyyy