Echonieuws 14 februari

14 februari 2007

Uitslagen zaterdag 10 februari
DamesHovoc D1 - Bach SV D1 3-1
Hovoc D2 - Bach SV D2 3-1
Hovoc D3 - AVC Eagles D1 4-0
Tupos D2 - Hovoc D4 1-3
Hovoc D5 - AV Flash/Kl. Vink D1 2-3
Hovoc D6 - Olsredlem D3 2-3
HerenDynamo-Neede H1 - Hovoc H1 2-3
Energo H2 - Hovoc H2 1-3
Energo H3 - Hovoc H3 0-4
Set Up H1 - Hovoc H4 3-2
Were-Di H2 - Hovoc H5 4-0
Meisjes BSaturnus MB1 - Hovoc MB1 0-4
Hovoc MB2 - MVC '64 MB1 4-0
Hovoc MB3 - VC Velden MB1 0-4
Hovoc MB4 - SV Aspargos MB1 4-0
Jongens BBVC Holyoke JB1 - Hovoc JB2 3-1

Competitie zondag 25 februari14:45u Avance MB1 - Hovoc MB1

Competitie dinsdag 27 februari20:00u Havoc D1 - Hovoc D3

Verslagen Heren
Heren 1Nu bij Mac Donalds, de Mc Lizzy, voor maar 1 euro! Nou Joeuph is zien liefje wer teagegekome. Op vriedeg nag gesmst weare door os Liz met de vraog of we wer noa de Mac kome. Gelukkig vur ozze spelverzouwer mochte we wer wiet weg richting den Achterhook zoedet daat der wer in zaat. Oh joa, we hajje ok nag enne wedstrijd: 3-2 gewonne. Ierste ploog die doar gewonne het. Zoe, en nou op noa de carnaval. Wer een aantal daag ongegeneerd buize en re-fille. Misschien en idee um te traine carnavals deensdaag? OH NEAH! wies noa de fiestdaag aalemoal! C.B.
Heren 2We waren nog niet binnen of de toon was alweer gezet, of niet Gied? Energo uit is altijd leuk. Nét één puntje laten liggen, het eerste puntje dit jaar. Wel een deal kunnen sluiten met als inzet twee kisten bier. We moeten wel wat overhouden aan onze overwinningen natuurlijk! Slabber... Ties!

Jeugdnieuws:
JeugddroppingAfgelopen vrijdag vond de jeugddropping plaats. Het was geen echte dropping want we hadden geen bus. De kinderen werden het bos ingestuurd om wat foto's te zoeken. In het bos liepen verder nog wat vreemde figuren rond. Teruggekomen in de kantine moest ingevuld worden welke foto's er allemaal hingen, waar ze hingen etc. Ook werd gevraagd of men de vreemde figuren herkend had. Al met al waren de vragen wel wat aan de moeilijke kant maar het was heel leuk. Na afloop kreeg iedereen naast een broodje knak en een glaasje ranja nog een leuke verassing.
In de nivo's 1-2-3 ging team 11 met de prijs aan de haal. Bij de nivo's 4-5-6 was dit team 65 en bij de C's was dit JC1. Door de grote deelname en het goede weer mogen we het een geslaagd evenement noemen en we hopen dat er volgend jaar ook weer wat georganiseerd wordt.
De organisatie

Open ClubkampioenschappenOp zaterdag 24 februari zijn in Horst in de Dendron sporthal de halve finales van de open clubkampioenschappen voor de meisjes B. Hierbij zijn helaas geen Hovoc-teams, die moeten elders aantreden.
De deelnemende vereniging aan deze halve finales zijn Summa Peelpush (Meijel), VCV Veenendaal, ODI (Middelbeers), Havoc (Haps), Sliedrecht sport, Velden, Particolare DS (Den Dungen), Taurus (Houten) Expalvo (Dordrecht) en Longa '59 (Lichtenvoorde).
Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij dit toernooi tussen de betere teams van Nederland op dit nivo. Het toernooi begint om 10:00 uur. Om 16:45 uur worden de finalewedstrijden gespeeld.

Competitie zaterdag 24 februari18:30u Hovoc MC2 - Olsredlem MC2 Scheidsrechter: Angela Marcellis Teller: Fran Willems

Minicompetitie zondag 25 februari 13:30u Hovoc N51 Sevenum (De Stapakker)

Verslagen Jeugd
Jongens C1We hebben ook deze wedstrijd tegen ASC Someren kunnen winnen. Onder het spel kwamen we erachter dat ASC veel ballen in een keer terug speelde, daardoor moesten we toch een beetje opletten met onze posities. Maar toch hebben we gewonnen met 4-0.
Hovoc 45Hovoc 45 heeft zondag gespeeld. De eerste wedstrijd gelijk gespeeld. De eerste set waren we niet wakker. De tweede wedstrijd hebben we gewonnen. De opslag ging heel vaak uit of in het net. Judith en Aniek hadden een botsing maar het is allemaal goed gekomen. Maar we hebben lekker gespeeld.
Groetjes, Jolijn, Eveline, Saartje, Aniek en Judith