Echonieuws 14 september

14 september 2009

Beginfeest 26 septemberDe competitie gaat weer bijna van start en dat moet natuurlijk gevierd worden met een beginfeest.
Op zaterdag 26 september om 21:00u starten we het seizoen met een "Black and White" party in de kantine. Hierbij zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd!
Dresscode: Black and White
De Ontspanningscommissie

Aan alle spelende leden, coaches en scheidsrechtersEr zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd in de spelregels en wedstrijdformulieren (zowel nationaal als regionaal). Neem z.s.m. kennis van deze wijzigingen, zeker als coach/aanvoerder/scheidsrechter/teller krijg je mogelijk komend seizoen al met deze nieuwe wedstrijdformulieren te maken. Naast dat deze wijzigingen zijn te raadplegen op de Nevobo website staan ze ook opgenomen op de Hovoc website (menu: "Hovoc info"/"Technische commissie"/ "Tellers en scheidsrechters").

Oefenwedstrijden zaterdag 19 september Heren
Heren 1Driekamp Stramproy: Stravoc, Peelpush 2, Hovoc
Heren 2Hovoc H2 - Civitas H2, in Horst. Warming-up: 19:00u. Wedstrijd: 19:30u-21:00u.

Verslag Heren 2Twee wedstrijden tegen andere eerste klassers. Slappe start tegen een zeer jong en gedreven Kessel. Na twee sets kwamen we op dreef, 1-2. Vervolgens een zwak Bladel. Onze koppen erbij gehouden en ons niet laten verleiden tot hun spel, 3-0. Weer leer momenten gehad, zelfs de oudjes. Zoef Zoef Habibi!

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 23 september

19:30u Hovoc 3 - VC Meterik 3