Echonieuws 15 december

15 december 2008

Kerstinkopen bij de PLUS!Inmiddels hebben we met z'n allen toch al een mooi bedrag aan sponsorgeld bij elkaar 'gewinkeld' bij de PLUS. Het is nu ruim € 250,=. Uit alle bonnen hebben we wederom een winnaar getrokken. Deze keer is het geworden: Daniëlle Peeters! Daniëlle, meld jezelf even bij onze voorzitter, Jos Weijs (voorzitter@hovoc.nl), dan mag je je prijs uitkiezen uit een aantal mooie Hovoc artikelen. En, blijf onze vereniging steunen en roep iedereen in je omgeving op om de boodschappen voor de feestdagen bij de PLUS te doen! Ik zou zeggen inleveren die bonnen! Hartelijk dank voor jullie medewerking en we houden jullie op de hoogte.
Sponsorcommissie, Hovoc

Uitslagen zaterdag 13 december
DamesPex/HHC DS 1 - Hovoc DS 1 1-3
Grashoek DS 2 - Hovoc DS 2 2-3
Avance DS 2 - Hovoc DS 3 1-3
Hovoc DS 4 - VC Weert DS 2 3-1
NVC DS 1 - Hovoc DS 5 3-1
Tupos DS 3 - Hovoc DS 6 1-3
Olsredlem DS 3 - Hovoc DS 7 0-4
Hovoc DS 8 - Summa Peelpush DS 6 1-3
HerenHovoc HS 1 - Twente '05 HS 2 3-1
Hovoc HS 2 - Particolare/DS HS 2 3-2
Hovoc HS 3 - Jokers VC HS 1 0-4
Hovoc HS 4 - VC Meterik HS 1 4-0
Hovoc HS 5 - VC Meterik HS 2 1-3
Meisjes ALivoc Liessel MA 1 - Hovoc MA 1 4-0
Meisjes BAchilles MB 1 - Hovoc MB 1 3-1
Hovoc MB 2 - Unicum MB 1 1-3
Tupos MB 1 - Hovoc MB 3 4-0
Jongens B
Hovoc JB 1 - VC Maasdal JB 1 1-3

Competitie zaterdag 20 december
Meisjes A13:00u Livoc Liessel MA 1 - Hovoc MA 1

Verslagen Dames
Dames 1Afgelopen zaterdag naar Horn gereden om daar lekker te ballen. Door een moeizame start wisten we niet alle punten te pakken. Later in de wedstrijd werd toch duidelijk dat wij beter waren. Door fouten snel op te pakken, wisten we met 3-1 te winnen! Zondag dan nog voor de beker tegen MVC. Weer een moeizame start, maar in de tweede set pakten we dit op en de derde set zetten we dit door. 3-0 winst dus en door naar de volgende ronde! Baaaboe!
Dames 3Deze zaterdag was Avance aan de beurt, de nummer laatst. Ons doel: Vijf punten mee naar huis! Nadat we de eerste set gewonnen hadden, lieten we in de tweede set helaas een steekje vallen. In de derde en vierde set pakten we dit weer goed op. Resultaat: 3-1 winst! Tot in 2009. Ekipa!
Dames 7Afgelopen zaterdag moesten we uit tegen Olsredlem. Op de fiets door de kou was een goed voornemen maar de auto was toch een warmere optie. We hebben weer vijf punten binnen gehaald! Het ging elke set deels gelijk op maar wij wisten telkens de overhand te nemen en de set te pakken. Met dank aan Ieneke! Hey Mettûh!

Verslagen Heren
Heren 1Nadat vorige week donderdag een magistrale overwinning behaald werd op H2, dat overigens wel domineerde met de vogeltjesdans, moest de winning mood zaterdag voortgezet worden tegen Twente. Met een minimale spelers bezetting, maar een sterk vertegenwoordigde technische en medische staf werd de wedstrijd matig gestart, zonder veel enthousiasme. Vanaf de tweede set gingen we er met elkaar voor, hetgeen resulteerde in een mooie 3-1 overwinning (jazekers!). Nu eerst tijd voor de winterslaap en dan in januari weer vol aan de (ijzeren) bak tegen Hajraa (klap klap). H1 wenst iedereen fijne kerstdagen, een goede stofwisseling en denk eraan; Geniet, maar drink met mate proemesap.
Heren 2Na een valse start hebben we het zangzaad bij Parkietolare H2 van het brood gepikt. Het ombuigen van de 0-2 achterstand in een 3-2 overwinning was een schitterende teamprestatie. Wij gaan in de kerstreces spek op de veren kweken. Tenminste, als we dat kerstpakket (met bier, frikadellen en vlaai) nog krijgen van H1... Cock-a-too!
Heren 3Het was een ingecalculeerde nederlaag tegen de koploper uit Maastricht. Ze hadden weinig moeite met ons in een verzwakte opstelling: Twee man afwezig en twee geblesseerden. Nu eerst even de onze wonden likken en na het kerstreces zullen we de geplande opmars beginnen: kiepegaas!
Heren 4Hovoc 4 - VCM 1: 4-0. Kan het nog duidelijker? Setstanden, vraag je? 25-22, 25-23, 25-10 en 25-17. Ook duidelijk? Is toch heel helder waar het talent in de regio wordt opgeleid... Tot slot nog de volgende spreuk, op verzoek: sucking relaxes, use Chupa Chups!

JEUGDNIEUWS
Vertrektijden jeugddropping zondag 28 december18:00u Teams van niveau 1,2, 3 en volleybal-extra, om 21.00u terug verwacht in de sporthal.
18:30u Teams van niveau 4 en 5, om 21.30u terug verwacht in de sporthal.
19:00u Teams van niveau 6 en C-jeugd, om 22.00u terug verwacht in de sporthal.
De jeugd vertrekt vanaf Dendron Sporthal en kan daar ook weer opgehaald worden.
Ontspanningscommissie

Competitie zaterdag 20 december
Jongens C13:30u VC Athos '70 JC 1 - Civitas JC 1

Verslagen Jeugd
Jongens B1Na een aarzelende start tegen de koploper in onze klasse, verloren we de eerste set. De tweede set vergeten we maar (12-25). De derde set kwamen we goed in het spel en wonnen we. De vierde set verloren we net. Een goede afsluiting van het jaar!
Meisjes C3We hebben met 4-0 gewonnen. We konden wel beter. Maar soms ging het wel goed en soms ook niet. We wensen jullie nog een gelukkig Nieuwjaar toe. We hopen dat jullie naar de volgende wedstrijd komen kijken.
Jongens C1 AthosWee begonnen fris aan de wedstrijd en de erste set wonnen we ok met 25-10. De twidde set ging ietsje beeter en wonnen we met 25-09. De derde set ging 't nog ietsje beter en wonnen we met 25-08. En de verde set ging juust slechter mar hebben we toch gewonnen met 25-15. De groeten van JC1 Athos. Ont moan.