Echonieuws 15 mei

15 mei 2007

Horster VolleybaltoernooiNog een kleine week en dan is het zover. Het veertigste Horster Volleybaltoernooi staat dan op de kalender. En we gaan er wat moois van maken. Vele inschrijvingen zijn al binnen maar we kunnen er altijd nog wel meer gebruiken. Dus schrijf je snel in en bestel ook tevens de kortingskaartjes voor Neet Oet Lottum op zaterdagavond 26 mei in de feesttent. Voor meer informatie en inschrijven zie www.hovoc.nl.

Presentatie Heren teamsOp donderdag 31 mei a.s. zal de voorlopige team samenstelling van de heren afdeling bekend worden gemaakt. Deze presentatie zal worden gehouden in de kantine van de sporthal en start om 20:00u.

Jeugdnieuws:
JeugdkampnieuwsOp donderdag 24 mei organiseert de jeugdkampcommissie een info-/inloopavond voor alle ouders, van de kinderen die mee op kamp gaan. Jullie zijn van harte uitgenodigd in de Dendron sporthal van 19:30u tot 20:00u.
Groetjes, De JeKaCo

Verslag Hovoc N45
Hovoc 45 moest op zaterdag 12 mei in Panningen spelen. De eerste wedstrijd moesten we tegen Hovoc 44. Iedereen was erg zenuwachtig en we wonnen allebei een set. De 2e wedstrijd wonnen we. De derde was de beslissende wedstrijd tegen Flamingo uit Gennep. Weer iedereen was zenuwachtig zelfs de mensen op de tribune. We speelden gelijk. En toen afwachten, spannend. Yes, we waren Limburgs-Brabants kampioen en kregen een grote wisselbeker.
Groetjes van Saartje, Eveline, Jolijn, Judith, Aniek en Wim.