Header

Echonieuws 16 augustus

16 augustus 2010

Dames senioren trainingen
Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en de tijd tot de start van de competitie is dit jaar kort. Vanaf maandag 23 augustus zullen de trainingen voor de Damesteams en de Meisjes B en C weer van start gaan. Wij willen jullie vragen om de komende weken de Hovoc site goed te volgen. Hierop vind je dan het trainingsschema en de trainingsgroepen waarin jullie zijn ingedeeld. Blijf verder de website en de Echo goed volgen i.v.m. met eventuele wijzigingen en aankondigingen m.b.t. het komende 50-jarige jubileum.
TC Dames

Heren senioren trainingen
De sporthal is voor Hovoc beschikbaar vanaf maandag 23 augustus. Dit is de dag dat de trainingen voor de Heren senioren ook weer gaan starten in de sporthal. Alle Heren senioren en Jongens B spelers hebben een e-mail ontvangen met daarin meer informatie over het oefenprogramma en de trainingen. Houd de website en de Echo goed in de gaten voor evt. wijzigingen en/of aankondigingen.
TC Heren

Nieuwe shirts Hovoc
De nieuwe wedstrijdshirts waarin Hovoc gaat spelen, zullen later geleverd gaan worden. Dit betekent dat we de competitie starten met de huidige ‘oude' shirts.

Terug naar het nieuwsoverzicht