Echonieuws 16 mei

16 mei 2006

Horster VolleybaltoernooiNog een dikke week en dan is het zover. Het Horster Volleybaltoernooi zal voor de 39ste keer van start gaan. Al diegene die zich nog niet hebben ingeschreven kunnen dat nog steeds doen: BekkersJan@hotmail.com. Wacht niet langer en schrijf je snel in.
Vanaf deze week zal het werkschema voor het toernooi in de Dendron sporthal maar ook op de website te vinden zijn. Kijk hier even wanneer je ingedeeld bent om te komen helpen. Wij rekenen op jou.
De toernooicommissie.

Hovoc Heren
In verband met het vrijvallen van een plaats in de eerste klasse Heren, zal Heren 3 volgend seizoen gaan uitkomen in deze eerste klasse. Meer informatie omtrent de voorlopige team samenstellingen van alle heren teams zal op korte termijn worden bekend gemaakt.
TC Heren

Jeugdnieuws
Horster Volleybaltoernooi
Willen alle teams die zich nog niet hebben opgegeven voor het Horster Volleybaltoernooi dit zo snel mogelijk doen bij BekkersJan@hotmail.com.
Alle teams die mee willen doen aan het VCM-toernooi op zaterdag 3 juni dit doen bij Rene.Tannie@hetnet.nl. Dit toernooi staat open voor C-jeugd en niveau 2 tot en met 6.