Echonieuws 16 november

16 november 2009

Uitslagen zaterdag 14 november
DamesVC Athos '70 DS 2 - Hovoc DS 2 0-4
HVC DS 2 - Hovoc DS 4 3-1
VC Weert DS 2 - Hovoc DS 5 3-1
Hovoc DS 6 - BVC Holyoke DS 3 4-0
HerenHovoc HS 1 - Terraveen/Forzato Combinatie HS 1 0-4
Hovoc HS 2 - Energo/Flip Schoonmaak HS 3 3-1
Avoc (America) HS 1 - Hovoc HS 3 1-3
Hovoc HS 4 - HVC HS 1 0-4
Meisjes BSV Aspargos MB 1 - Hovoc MB 1 0-4
VC Athos '70 MB 2 - Hovoc MB 2 3-1
AV Flash MB 1 - Hovoc MB 3 2-3
Jongens BHovoc JB 1 - VC Athos '70 JB 1 4-0
Hovoc JB 2 - Stravoc JB 1 0-4

Competitie zaterdag 21 november
Dames17:00u Hovoc DS 1 - SV Aspargos DS 1, Teller: Dames Recreanten
17:00u Hovoc DS 2 - S'62 DS 1, Scheidsrechter: Remko Sieben, Teller: Myrthe Manders
17:00u Hovoc DS 3 - AV Flash DS 1, Scheidsrechter: Gijs Keijsers, Teller: Jan van de Pasch
19:00u Hovoc DS 4 - Olsredlem DS 2, Scheidsrechter: Amy Houwen, Teller: Anne Pennings
19:00u Hovoc DS 5 - Summa Peelpush DS 5, Scheidsrechter: Loes Vullings, Teller: Jolanda Weijs
13:00u ActiveRooy DS 5 - Hovoc DS 6
Heren15:30u Summa Peelpush HS 2 - Hovoc HS 1
19:00u Flamingo's '56 HS 3 - Hovoc HS 2
19:00u Hovoc HS 3 - TSL Activia HS 2, Scheidsrechter: Ellen van de Pasch, Teller: Marloes Nogarede
17:00u Revoc/VCB HS 5 - Hovoc HS 4
Meisjes B15:00u Hovoc MB 1 - Set Up MB 1, Scheidsrechter: Anouk Jenneskens, Teller: Kris Wijnands
15:00u Hovoc MB 2 - Grashoek MB 2, Scheidsrechter: Nadie Janssen, Teller: Zita Janssen
15:00u Hovoc MB 3 - SV Aspargos MB 1, Scheidsrechter: Monique Jochijms, Teller: Nicole Jochijms
13:00u Hovoc MB 4 - VC Athos '70 MB 3, Scheidsrechter: Mees Vriens, Teller: Diede Geurts
Jongens B15:00u ASC JB 1 - Hovoc JB 1
17:00u VC Athos '70 JB 1 - Hovoc JB 2

Competitie woensdag 25 november
Dames19:00u Summa Peelpush DS 3 - Hovoc DS 1

Verslagen Dames
Dames 2We begonnen matig in de eerst set. We stonden met 24-22 achter, toch kunnen winnen met 26-24! In de tweede set hebben we ze weggeserveerd. Deze gewonnen met 25-05. Verder goed gespeeld en vokf punten in de pocket! Volgende week tegen Swalmen. Kaaarambaaa!
Dames 4We speelden zaterdag tegen de nummer twee, HVC. De meiden van Hegelsom bleken toch iets te sterk voor ons en we verloren met 3-1. Jammer, maar we hebben wel een goede wedstrijd gespeeld. We hebben in ieder geval nog een puntje eruit kunnen halen. Volgende keer beter! Yo Shenkie!

Verslagen Heren
Heren 1Afgelopen zaterdag tegen Terraveen hebben we onze kansen flink verspeeld. We hebben de hele wedstrijd onze kaarten verkeerd gespeeld en uiteindelijk hebben we alle vier de sets gefold. Een gigantische flop was het wederom. Terraveen had duidelijk de winnende hand de volledige wedstrijd. Daar we ons nivo verschillende malen probeerde te raisen, werden we telkens weer ge-reraist en trokken we aan het kortste eind. Donkere kaarten voor het team en het drukbezochte thuisfront. Voor de volgende ronde moeten we het geluk opzij leggen en onze kansen zelf weer creëren. "Non-de-knetter, op naar volgende week". Bossie Siepels!
Heren 2Taai taai - taai - taai. Dit waren de drie thema's waar het afgelopen week om draaide. Sinterpiet en zwarte klaas zijn weer in het land dus de tijd van taai taai is weer aangebroken. Vol verwachting klopt ons hart en hierbij rijst ons meteen de vraag: Zou de goedheilig man ook in Sérum bij Zoef Thei komen of voelt de schimmel zich niet thuis tussen de ezels?
Ook wensen wij Zoef Robert heel veel sterkte met zijn gescheurde stampertjespees. Hopelijk wordt alles in het Friet-curie ziekenhuis hersteld en heeft hij zich niet vergist met een abattoir. Habibi's zijn kwetsbaar in de periode voor de kerst. Robert, hou je taai.
Als laatste kregen we te maken met een tegenstander die verschrikkelijk taai was. Gezien de ranglijst moesten we wel erg aan elkaar gewaagd zijn. Één ding wisten we zeker. Na de wedstrijd zouden we niet meer gelijk staan. Konden we een gaatje, gat of een kuil slaan met Energo of zouden wij aan het kortste eind trekken? Habibi'ers zijn goed in het maken van gaten, echter een kuiltje op zijn tijd is ook niet verkeerd.
De mannen van Energo leken redelijk ervaren maar met weinig jong bloed. Verder was er weinig bekend over hen. In de eerste set liep Habibi al snel op tegen een kleine achterstand. Maar door hard werken en het open trekken van de trukendoos lukte het Habibi om deze set toch om te zetten in een overwinning. Ook in de tweede set keken we snel tegen een achterstand aan. De omslag kwam echter te laat en het lukte Habibi niet om de winst binnen te halen. De derde set lukte het in een vroeg stadium om een voorsprong op te bouwen. Deze voorsprong werd zelfs een redelijk gat wat door Energo niet meer gedicht kon worden. Zou de vierde set de laatste set worden of zou Energo nog proberen om er een vijfde set uit te slepen zodat mede gezien de stand de punten redelijk verdeeld zouden worden. Habibi trok meteen flink van leer en zette Energo op een achterstand. De langste adem was duidelijk voor Habibi. Zuurstof tekort, tandvlees kapot en "duchtig last vaan de knoak" waren het gevolg maar deze vier punten zou niemand Habibi meer afnemen. Een prachtige overwinning waarin wederom hard werd geknokt, ons niet van de w(e)ijs lieten brengen en waar met name onze set-upper uitgroeide tot een echte spelverdeler. Als we apen waren zouden we voor onszelf klappen maar bescheiden als we zijn richten we ons op onze volgende wedstrijd.
Volgende week is Habibi te gast in de volière van Flamingo's. Ook deze tegenstander is een redelijke onbekende voor Habibi. De roze vogel heeft laten zien dat hij niet altijd statig op zijn poot staat en soms gretig punten af wil pikken van hoog geklasseerde tegenstanders. We zijn gewaarschuwd.
De spreuk van de week: Beter zes Habibi'ers in het veld dan één in het ziekenhuis.
Check: http://www.zoefzoefhabibi.com. Zoef Zoef Habibi!

JEUGDNIEUWS
Sinterklaas 28 novemberHallo spelers en speelsters van niveau 1, 2, 3, 4 en volleybal extra! Jullie hebben het vast allemaal meegekregen, Sinterklaas en zijn zwarte Pieten zijn weer in het land. Ook dit jaar hebben de zwarte Pieten laten weten dat ze graag even langs willen komen in de Hovoc kantine. Dit vindt plaats op zaterdag 28 november van 12:00u tot circa 12:30u.
De Sint en zwarte Pieten vinden het erg leuk als jullie een mooie tekening maken!
Groetjes van de Sportpieten

Competitie zaterdag 21 november
Meisjes C12:45u Sportivo MC 1 - Hovoc MC 1
13:00u Hovoc MC 2 - VC Meterik MC 2, Scheidsrechter: Suzanne Willemsen, Teller: Kelly Aarts

Competitie zondag 22 november
Jongens C12:30u Hovoc JC 1 - VC PanSign JC 1
13:15u VC Velden JC 1 - Hovoc JC 1

Minicompetitie datum
Niveau 512:00u Hovoc N5 1, Grubbenvorst ('t Haeren)
12:30u Hovoc N5 4, Grubbenvorst ('t Haeren)
12:00u Hovoc N5 7, Grubbenvorst ('t Haeren)

Verslagen Jeugd
Meisjes B1De asperges van Grubbenvorst zijn door de meisjes B1 heel diep terug de grond in gespeeld. Volleybal spelen op de Wii is veel spannender dan dit en duurt langer. Yo Bitch
Jongens B1De eerste set begonnen we niet zo goed, er kwam geen aanval uit. In de tweede en derde set hebben we wel goed gespeeld. De laatste set was echt belabberd, maar we waren zenuwachtig omdat we wilden weten of Sinterklaas langs was geweest! We hebben met 4-0 gewonnen van Athos.
Meisjes C1Wij moesten in een eigen lege zaal met een volle tribune tegen de koploper Activia. De eerste twee sets wonnen we en speelden we heel goed. De derde was heel spannend en verloren we net. De vierde set best vet verloren. De spannende vijfde set wonnen we: 3-2. We hebben heel goed aangevallen. Op naar het kampioenschap?!
Hovoc N56Na enkele weken van rust konden de mannen van N56 weer spelen. Tegen Aspargos ging het gelijk op: 1-1. De tweede wedstrijd tegen Brovoc was het lastiger. Deze wedstrijd werd verloren met 2-0. Desondanks kon er teruggekeken worden op twee goede wedstrijden waarin al redelijk veel drie keer gespeeld werd. Ga zo door.

DAMES RECREANTEN
UitslagenHovoc DR 1 - Set-Point 1 3-1
Touch '80 - Hovoc DR 3 1-3

Competitie maandag 23 november19:30u Revoc/VCB 1 - Hovoc DR 2
20:30u Phoenix '75 2 - Hovoc DR 3
Competitie donderdag 26 november21:00u VC Pansign 2 - Hovoc DR 1