Echonieuws 17 december

17 december 2007

Niet-spelende leden: aanmelding activiteitenAlle niet-spelende leden van Hovoc worden via deze weg uitgenodigd deel te nemen aan de activiteiten die de komende periode georganiseerd gaan worden (dropping 28 dec. en mixtoernooi 4 jan.). Degene die zich aan willen melden voor deze activiteiten kunnen dat doen door een mail te sturen aan: oc "apestaartje" hovoc.nl. Vermeld hierin duidelijk jouw naam en aan welke activiteit(en) je deelneemt. Uiteraard is de aanhang ook welkom, vermeld in dat geval ook even zijn/haar naam.
Groetjes, de O-cie

Uitslagen donderdag 13 december
Dames

Hovoc D3 - HVC D1 2-3

Uitslagen zaterdag 15 december
DamesVludoc '98 D1 - Hovoc D1 1-3
Avance D2 - Hovoc D3 2-3
BVC Holyoke D2 - Hovoc D4 1-3
Avoc (America) D2 - Hovoc D5 3-1
Summa Peelpush D5 - Hovoc D6 2-3
Hovoc D7 - Avoc (America) D4 3-1
HerenHovoc H1 - Set-Up'65 H1 2-3
Hovoc H2 - Sittardia H1 0-4
Hovoc H3 - Apollo H1 3-1
Hovoc H4 - Set Up H1 1-3
Meisjes BODI MB1 - Hovoc MB1 3-1
VC Athos '70 MB2 - Hovoc MB2 0-4
Asterix MB1 - Hovoc MB3 0-4
Sportivo MB2 - Hovoc MB4 4-0
Jongens BHovoc JB1 - VC PanSign JB1 0-4

Verslagen Dames
Dames 1Zaterdag moesten we tegen Vludoc. Na lang rijden konden we eindelijk het veld in. De eerste set begonnen we fanatiek en lieten we duidelijk zien dat we deze wedstrijd wilden winnen. De tweede set maakten we echter te veel eigen fouten en we verloren deze net. De laatste twee sets lieten we echter niet meer gaan en we gingen er vol tegenaan. Af en toe ging het nog gelijk op, maar op het einde van de set zorgden wij telkens voor een voorsprong. Deze wonnen we dan ook. Ook volgend jaar gaan we er weer tegenaan, dus kom 12 januari eens een kijkje nemen in de sporthal. Joazeker!
Dames 3Afgelopen donderdag met 2-3 verloren van de Hegelsom en zaterdag met 3-2 gewonnen van Sambeek. We hebben er het beste van proberen te maken en we zijn blij met de puntjes! Iedereen bedankt die met ons mee heeft gedaan en nu profiteren van de welverdiende rust. Dat de blessures snel over zijn! Yo Tsjill!

Verslagen Heren
Heren 1De laatste wedstrijd vaan ut seizoen mochten we afgeloepe zoaterdaag speule in os eige hal teage Set-up. Lastige teagestander, waat zeker bleek in de ierste twieje sets, waorin aan ozze kant gen structuur te vinge woar. Vanaf de derde set ging de pass loepe en hajje we ut "sprankje" gevonge waat Henk di daag verlore haj en weej moste vinge. In de allesbeslissende viefde set veel ut kwartje aan ut end helaas de verkierde kant op. H1 wenst iederien fijne fiestdaag en en goij oeteinde en we zeen jullie aal gear wer terug in ut neeje joar! H.B.
Heren 2Het was niet het einde van het jaar wat we voor ogen hadden. Qua inzet en beleving wel, qua resultaat niet. Wij gaan tijdens de kerstreces bijtanken om er daarna weer vol tegenaan te kunnen gaan. De Koelejoekels wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2008! Koelejoekels!
Heren 3Deze week kwam Apollo op bezoek, stijf onderaan dus we konden alleen maar punten verliezen. De eerste set hebben zij dankzij zes servicefouten van ons nog tien punten gemaakt. In de 3e set kwam dan toch het verval maar toch net gepakt. De 4e helaas weggegeven door een inzakkend zelfvertrouwen. We gaan de kerst in op een 4e plek! Kiepegaas.

Jeugdnieuws:
5 januari Open Club voorronde in HorstOp 5 januari zijn er in de Dendron sporthal weer de voorrondes van de open club jeugdkampioenschappen. Dit jaar komen de jongens B en de meisjes C naar Horst. Bij de jongens B komen Jokers uit Maastricht, ODI uit Middelbeers, Flamingo's uit Gennep de strijd aanbinden met onze jongens B. Bij de meisjes C komen Flamingo's uit Gennep, Peelpush uit Meijel, Saturnus uit Uden, Donki Shot uit Den Dungen, Achilles uit Beugen, VCM uit Meterik, VC Weert uit Weert, ADC uit Stein en Jokers uit Maastricht de strijd met onze meisjes C aanbinden.
Het programma voor de meisjes C begint om 9:30u. Om 17:40u worden de finalewedstrijden gespeeld. Het programma voor de jongens begint om 11:30u. Hier is de laatste wedstrijd om 16:45u afgelopen.
Alle belangstellenden zijn van harte welkom om de topspelers van de diverse verenigingen aan het werk te zien.

Verslag Team N51We zijn winterkampioen geworden. Het was makkelijk. Na de kerstvakantie gaan we hoger spelen. Dat wordt moeilijker. Prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Groetjes, Team 51

Dames Recreanten
UitslagSet Point 1 - Hovoc 1 4 - 0
Goede wedstrijd, goede tegenstander!