Echonieuws 17 mei

17 mei 2010

Horster Volleybal Toernooi 2010Heb jij je al ingeschreven? In het weekend van 28, 29 en 30 mei zal het Horster Volleybaltoernooi weer plaatsvinden. Kijk op onze website www.hovoc.nl voor meer informatie.

Horster Wei Feest
Op zaterdagavond 29 mei 2010 is het Horster Wei Feest. Met AC/Dixi, de Banana Pancakes en DJ Tim Little is feest gegarandeerd! Kaarten zijn te koop bij Café De Lange of Liesbeth's Grand Café en kosten 6 euro (dagkassa: 8 euro). Deelnemers aan het Horster Volleybaltoernooi krijgen in de voorverkoop 2 euro korting. Kijk op www.horsterweifeest.nl voor meer info!

Verslag Hovoc Meisjes CMV Open Club teamWij zijn tweede geworden van Nederland, op de Nationale Open Jeugdkampioenschappen volleybal! De eerste wedstrijd moesten we spelen tegen Dynamo (Apeldoorn). We gingen er vanuit dat dit onze sterkste tegenstander zou zijn. Maar toch hebben we dit gewonnen met 25-17 en 25-23. De volgende wedstrijd moesten we tegen Tornado. En hebben we het een beetje laten liggen. Het is uiteindelijk een gelijk stand geworden met 17-25 en 25-17. Toen moesten we nog een set winnen om naar de halve finale te gaan. Dit werd beslist in de wedstrijd tegen VCV. In de halve finale moesten we vervolgens tegen Dynamo Tubbergen, die waren voor ons al bekend. Deze wedstrijd werd met 2-0 gewonnen (25-15 en 25-17). Dat betekende de finale tegen Dros Aterno! De eerste set wonnen we met 25-18 de tweede set ging naar Dros Alterno met 21-25. De derde set werd heel spannend en deze hebben we dan ook net met 10-15 verloren en dus zijn we tweede van Nederland!
We willen Sanne en Ilse bedanken dat ze mee hebben getraind. En natuurlijk onze trotse en sportiefste en leukste coaches van het toernooi Marian en Els! Hey hebbes!