Echonieuws 17 oktober

17 oktober 2006

Belangrijke mededeling voor alle scheidsrechters in de Senioren competitie Indien je bent aangewezen om een wedstrijd te fluiten in de senioren competitie (niet verplicht bij jeugd B/C) dien je naam in te vullen en het relatie nummer op het wedstrijdformulier. Voorheen was het gebruikelijk om in de kolom “Vereniging” de vermelding “HOVO” op te schrijven, dit dient vanaf heden dus worden vervangen door je eigen relatie nummer. Dit nummer kun je terug vinden op je NeVoBo Official pasje, Nationale Sportpas of spelerskaart. Bij het fluiten van Jeugd B/C wedstrijden dien je het relatie nummer of de verenigingscode “HOVO” te vermelden.

Aanleveren Echonieuws
Het aanleven van het Echonieuws kan via e-mail op echonieuws@hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig. Als richtlijn geldt 50 woorden per verslag (voor Heren 1 en Dames 1 geldt 100 woorden). Dit vanwege de opgelegde limiet van maximaal 300 woorden voor verslagen. Echonieuws voor zondagavond 19:00u aanleveren! Een te lang of te laat ontvangen verslag wordt helaas niet meer geplaatst.
Bedankt, Niels

Uitslagen zaterdag 14 oktober
Dames Accretos D1 - Hovoc D1 1-3
VC Pansign D4 - Hovoc D2 0-4
Argos D1 - Hovoc D3 3-1
MVC '64 D1 - Hovoc D4 4-0
MVC '64 D2 - Hovoc D5 4-0
Heren Hovoc H1 - STEP/Longa'59 H1 1-3
Hovoc H2 - SV Aspargos H1 4-0
Hovoc H4 - Civitas H4 0-4
Meisjes B
TSL Activia MB1 - Hovoc MB1 0-4
Brovoc MB1 - Hovoc MB2
VC Pansign MB1 - Hovoc MB3 4-0
AV Flash/Klein Vink MB1 - Hovoc MB4 4-0
Jongens B Hovoc JB2 - Avance JB1 0-4

Competitie 21 oktober
Dames 15:00u Hovoc D6 - Civitas D4, Scheidsrechter: René Verhaegh, Teller: René Madou
Heren 17:00u Hovoc H4 - Achilles H1, Scheidsrechter: Patrick Hermkens, Teller: Pauline van de Beuken
Meisjes B
10:30u Nuvo'68 MB1 - Hovoc MB1
13:00u Hovoc MB3 - Hovoc MB4, Scheidsrechter: Linda Verstraaten, Teller: Zita Janssen

Verslagen Dames
Dames 1

Nadat we even relaxed buiten hebben gezeten bij het altijd even gezellige café 'de Klump' (of zoiets), begonnen we onze wedstrijd tegen Accretos. Om maar met de deur in huis te vallen: "We hebben afgelopen zaterdag met 3-1 gewonnen!". We hebben in Neer een degelijke en goede pot volleybal laten zien. Met een sterke pass en goede verdediging aan onze kant, hadden de Neerse vrollie moeite om de bal bij ons op de grond te krijgen! De eerste 3 sets waren voor ons, de laatste hebben we (helaas) afgegeven aan de tegenstander. Maar meiden... we hebben er weer 4 punten bij!!! Komende week rust en dan volgende week weer vol er tegenaan! Joazeker!

Verslagen Heren
Heren 2 Het is niet de tijd van het jaar voor asperges, het zullen er dan ook uit de diepvries geweest zijn. De plas stonk er niet minder om the day after, of zou dat een andere oorzaak gehad hebben? Ron, niet meer de handdoek in de ring/het veld werpen ;-) Slabber… Ties!
Heren 3Het hele seizoen nog ongeslagen. Afgelopen zaterdag namen we het op tegen Civitas. Kanloos gingen we ten onder. Is de competitie te vroeg gestart? Was het oefenprogramma te zwaar? Of...? Volgende week gaan we voor de winst. GEENiaal!

Jeugdnieuws:
Aanleveren Echonieuws Het aanleven van het Echonieuws kan via e-mail op echonieuws@hovoc.nl. Houdt wedstrijdverslagen kort en bondig. Als richtlijn geldt 50 woorden per verslag. Echonieuws voor zondagavond 19:00u aanleveren! Een te lang of te laat ontvangen verslag wordt helaas niet meer geplaatst.
Bedankt, Niels

Competitie zaterdag 21 oktober
Jongens C 13:15u VC Polaris JC1 - Hovoc JC1

Verslagen Jeugd
Meisjes C4 Revoc MC1 - Hovoc MC 2-0
Goede eerste set met bijna geen fouten, 2de set snel vergeten.
Setup MC1 – Hovoc MC4 2-0
Leuke en spannende wedstrijd, hadden we met iets meer geluk kunnen winnen, zit elke week vooruitgang in, volgende wedstrijden op naar de 20 punten.
Jongens C1 Voor onze tweede wedstrijd dit seizoen moesten we naar Liessel tegen Livoc. De 1e en 2e set wonnen we vrij gemakkelijk, maar bij de 3e set ging ’t bijna mis. Tot de 20 punten stonden zij voor, maar toen kwamen we goed terug en hebben er nog 25-21 van gemaakt. De 4e set kwamen we ruim voor en wonnen deze ook. Eindstand 4-0 voor ons.