Echonieuws 19 april

19 april 2010

Selectie trainingen HerenOp maandag 26 april, donderdag 29 april a.s en indien gewenst op maandag 3 mei zullen de selectietraining plaatsvinden. De aanvangstijden voor alle trainingen is 20:30u. De betroffen leden zijn per mail uitgenodigd om aan deze selectietrainingen deel te nemen.

ZonderdagavondcompetitieAfgelopen zaterdag hebben we de competitie afgesloten en kunnen we ons opmaken voor de volgende wedstrijden: oftewel, de zonderdagavondcompetitie gaat weer starten! De leden van de heren afdeling zijn per mail uitgenodigd om op donderdagen met elkaar wedstrijdjes te spelen. De aanvangstijd van de zonderdagavondcompetitie is zoals gewoonlijk 20:30u. De zonderdagavondcompetitie start op donderdag 29 april a.s. Na afloop van de selectietrainingen H1&2 (welke plaatsvinden op 26 en 29 april en eventueel 3 mei) zal mogelijk een deel van selectie aansluiten bij de zonderdagavondcompetitie . Dat betekent dat de komende week (week van 19 april) er niet getraind wordt om even een week rust in te passen.
Graag willen wij jullie een mooie zonderdagavondcompetitie met vooral veel volleybalplezier.
TC Heren

Uitslagen zaterdag 17 april
DamesActiveRooy DS 1 - Hovoc DS 1 1-3
Avance DS 2 - Hovoc DS 2 0-4
Flamingo's'56 DS 4 - Hovoc DS 3 3-1
TSL Activia DS 6 - Hovoc DS 4 3-2
Pex/HHC DS 2 - Hovoc DS 5 3-1
Hovoc DS 6 - Avoc (America) DS 3 3-2
HerenHovoc HS 1 - Pex/HHC HS 2 0-4
Hovoc HS 2 - Tupos HS 1 4-0
Hovoc HS 3 - Asterix HS 1 1-3
Hovoc HS 4 - Tupos HS 2 0-4
Meisjes BOlsredlem MB 1 - Hovoc MB 1 0-4
Pex/HHC MB 1 - Hovoc MB 2 4-0
Avoc (America) MB 1 - Hovoc MB 3 4-0
Pex/HHC MB 2 - Hovoc MB 4 4-0
Jongens BHovoc JB 1 - VC Weert JB 1 4-0
Hovoc JB 2 - VC PanSign JB 1 2-3

Verslagen Dames
Dames 1Onze laatste wedstrijd dit seizoen tegen ActiveRooy was met vlagen rommelig en slecht georganiseerd. Toch werd een 3-1 overwinning in de wacht gesleept. Het aller-, aller-, allerlaatste punt in de promotieklasse werd, na 'enkele verwoede pogingen', door Fieke in het veld geknald. De dames van Active feliciteerden ons met een mooi roosje. We wensen het team veel succes in de jacht op het kampioenschap in de promotieklasse volgend jaar! Behalve van de promotieklasse nemen we ook afscheid van Monique Jochijms, die haar carrière gaat vervolgen in het Brabantse Tilburg. We willen haar bedanken voor het afgelopen seizoen. We staon in de derde divisie! Hey Keboem!
Dames 2Het kampioenschap was al binnen, maar toch voelde vorige week zaterdag als onze kampioenswedstrijd. Spannende wedstrijd tegen een sterke tegenstander. We hebben laten zien dat wij de ware kampioenen zijn en hebben Pansign weer met één punt naar huis gestuurd. Karambaaa!
Hovoc Dames 2 kampioen!
Dames 2 is kampioen geworden in de 2e klasse E. Zaterdag 27 maart moesten we spelen tegen Kessel, de nummer twaalf uit onze poule. We wisten dat we theoretisch kampioen konden worden maar dan moest de nummer twee, Oikos, verliezen van de nummer acht, Avance. En wij dachten dat dat niet zou gaan gebeuren. Maar nadat we Kessel met 4-0 overtroffen hadden, keken we op internet en ja hoor we waren kampioen! Oikos had verloren. Ondanks dat het een beetje onverwacht was dat we al kampioen werden, kon dat de feestvreugde niet bederven! We hebben 10 april wel nog onze "kampioenswedstrijd" gespeeld voor eigen publiek. We speelden tegen Panningen, een leuke tegenstander, waar we met 3-1 van hebben gewonnen.
Alle supporters, ouders en natuurlijk de fotograaf Jos Derks bedankt voor het aanmoedigen dit seizoen. Tot volgend seizoen in de 1e klasse.

Verslagen Heren
Heren 2De laatste loodjes. De eerste zullen ook de laatste zijn. In een donker verleden, tijdens de eerste wedstrijd van deze competitie hebben we Tupos getroffen. Destijds met een incompleet team hebben we met 3-1 gewonnen in Baarlo. Hoe Tupos zich in de loop van de competitie ontwikkeld had, was derhalve niet bekend. Lettend op hun uitslagen waren ze soms verrassend. Zeer goed resultaat behaald tegen Nuvoc en Civitas maar soms ook steken laten vallen. De Habibi'ers waren het over één ding eens: de competitie positief afsluiten.
De eerste set werd een walk-over. Alles lukte en Tupos stond onder zware druk. Het ideaal beeld, - als je het goed doet, heb je de tegenstander alleen nodig om de bal terug te rollen - klopte bijna. Zeer overtuigend werd de set binnengehaald waarna het een stuk minder gemakkelijk werd. In de tweede set liet Habibi de touwtjes wat vieren en liet het de mannen uit Baarlo in de wedstrijd komen. Door weer een tandje hoger te schakelen en de concentratie te verhogen bleef het bij een poging. Door het veranderen van de opstelling kon Habibi wederom laten zien dat ze zeer flexibel waren en dat veranderingen geen verzwakkingen hoeven te zijn. In de vierde set gaf Tupos snel op en zelfs vier wisselingen en twee time-outs konden het niet meer veranderen. Habibi sloot haar competitie in stijl af in een wedstrijd vol met combinaties (dus het kan). Ook een complimentje voor de scheidsrechter: ondanks het vliegverbod in het Nederlandse luchtruim liet hij toe dat Zoef Stef en Zoef Geert enkele malen vanaf de drie meter door de geluidsbarrière vlogen. Kortom, Habibi was net een IJslandse vulkaan, explosief, gebrand en roet gooiend in de plannen van de tegenstander.
Door deze 4-0 overwinning is Habibi op een prachtige tweede plaats geëindigd. Door het niet deelnemen aan de PD-wedstrijden mogen de roze vogels een poging wagen. Als dank kunnen zij een kratje Veltins afleveren bij Opper Zoef. Dit geldt overigens ook voor de Siepels. De dozen frikadellen mogen eveneens afgeleverd worden bij onze coach.
Het is een seizoen geworden met vooral hoogte punten en een enkel dieptepunt, vooral de blessure van Zoef Robert. Maar samenvattend kunnen we toch zeggen dat dit een sensationeel / voortreffelijk / uniek / subliem / onbeschrijfelijk / ongelooflijk / excellent / formidabel / zalig / geweldig / fantastisch / hoogstaand / buitengewoon / fenomenaal / grandioos / magistraal / heerlijk / uitmuntend (doorhalen wat niet van toepassing is) seizoen is geweest.
Na de wedstrijd werd er nog tot in de late uurtjes gefeest, waarbij duidelijk werd dat de stoelendans voor een plaats in Heren 1 al begonnen was. Opper Zoef werd overladen met Bounty's waardoor hij nu door het leven gaat als Opper Bounty of Bounty Thei. Zoef Stef ging zo ver dat hij de trainersvrouw zelfs op zijn handen droeg.
Ons seizoen is helemaal geweldig geworden mede dankzij de steun van onze spelersvrouwen/vriendinnen en kinderen die hun "kels" deze vrijheden verschaften, onze trouwe supporters en het publiek van Heren 1 dat soms de verleiding niet kon weerstaan om af te dwalen om de prestaties van de reserves gade te slaan. Siepels, sorry. Als laatste willen we natuurlijk Bounty Thei bedanken voor alle pogingen om onze kudde in goede banen te leiden en zelfs nog iets bij te leren.
Check: http://www.zoefzoefhabibi.com. Zoef Zoef Habibi!

JEUGDNIEUWS
Scheidsrechters CMV 25 aprilZondag 25 april zullen er weer wedstrijden door de CMV-jeugd worden gespeeld. Dit zijn de laatste van het seizoen 2009/2010. De eerste wedstrijd is om 10:00u. De rol van zaalwacht zal die dag vervuld worden door Jan Bekkers. De volgende scheidsrechter worden verwacht voor de CMV-jeugd:
Judith Nillesen, Aniek Nillesen, Casper ten Brink, Bob van Leuven, Martijn Schoeber, Luke Martens, Joep Swinkels, Falco Wijnen, Roy Alaerds, Dirk Hesen, Sander van Rhee en Jeroen Joosten.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de eerste wedstrijd. Als je verhinderd bent, probeer dan te ruilen met iemand anders.

Verloren voorwerpenVerloren tijdens volleybal nivo 1 of 3 jongens: Zwarte Rucanor kniebeschermer, maat XS, gemerkt met S (van Sander). Sander Janssen (Tel: 3988534)
Gevonden voorwerpenTijdens trainingen van nivo-jongens gevonden: 3 zwarte sportbroeken (1x masita en 2x merkloos), 3 paar zwarte sokken, 1 paar beige sokken. Af te halen bij : Ria van den Bekerom

Verslagen Jeugd
Meisjes B1Zaterdag 10 april hadden wij onze kampioenswedstrijd. Van tevoren hadden we flink wat posters opgehangen en veel mensen uitgenodigd, en de tribune was dan ook goed vol. We hoefden maar één setje te pakken van Avoc en om ons kampioen te mogen noemen. De eerste set begonnen we een beetje zenuwachtig, maar het liep gelukkig goed af met 25-23. Kampioenen! De rest van de wedstrijd was de spanning er voor het grootste deel af, maar we hebben er voor het publiek toch nog een feestje van proberen te maken en hebben verdiend met 4-0 gewonnen! Publiek, bedankt voor al het aanmoedigen! Yo Bitch
Meisjes C1Vandaag moesten we tegen de hekkensluiter Avance. Dus konden we de middenaanval en driemeteraanval goed oefenen. We hebben gewonnen met 4-0. Na de wedstrijd hebben we nog gebowld om het leuke seizoen af te sluiten. Melderslo proficiat met jullie kampioenschap. We komen jullie volgend jaar nog wel tegen.