Echonieuws 19 december

19 december 2006

Aan alle leden van Hovoc
Er is dit jaar géén dropping. Er worden dit jaar andere activiteiten georganiseerd. O.a. naar aanleiding van de enquête die laatst is gehouden.
De feestcommissie

Uitslagen zaterdag 16 december
Dames

Pex/HHC D1 - Hovoc D1 1-3
Voluntas D1 - Hovoc D2 4-0
Flamingo's'56 D4 - Hovoc D3 4-0
Set Up D3 - Hovoc D4 4-0
VC Velden D3 - Hovoc D5 3-2
Hovoc D6 - SV Aspargos D3 3-2
Heren
Hovoc H1 - VoCASA H2 3-1
Hovoc H2 - VC Polaris H2 3-1
Hovoc H3 - Terraveen/Forzato H2 4-0
Hovoc H4 - Rooyse VK H1 1-3
Hovoc H5 - Sportivo H1 2-3
Meisjes B
Avance MB1 - Hovoc MB1
Jongens B
Hovoc JB1 - Asterix JB1 4-0
Hovoc JB2 - Terraveen/Forzato JB1 0-4

Verslagen Dames
Dames 6

Wej vaan d6 hebbe gelukkig afgeloepe zoaterdaag wer gewonne! Noa vurrige week 4-0 verlies tege Serum ging 't de ierste 2 sets wer niet zoe good... Maar gelukkig kwaam dr de 3e set wer waat actie in! En hebbe we toch nog met 3-2 van Aspargos gewonne!

Verslagen Heren
Heren 1

Afgeloepe zoaterdaag woare Joeuph zien Freunde oet Numweage aan de beurt om noa Hors af te reize. Noa ut plezeer daat we wer terug aan ut kriege zien waar ut nou de bedoeling um ok wer es de noedige punte te goan pakke. We begoste mit winst in de ierste set, mar de twedde werd noa enne veursprong van 18-11 toch nog slordig afgegeave. De derde en verde set werde binnegehaald ondanks de goije teagestand va Vokiesiejuh. Nou iers winterstop en da in januari wer bien make. Cumbaja!
Heren 2
’t Hout bleek buigzamer dan een blauwe spar. Daardoor ging spijtig genoeg één van de vier kerstballen verloren. En toch gaan we met dubbele cijfers voorsprong de kerstreces in! Wij wensen alle trouwe supporters van de SlabberTies en de rest van het Hovoc-gepeupel fijne feestdagen en een sportief 2007. Slabber… Ties!
Heren 3
Na de overwinning op terraturf zijn we Weinachtsmeister en is de tweede periodetitel een feit. Hopelijk zijn we in 2007 een keer compleet zodat we de teamfoto kunnen maken. Misschien kunnen we ons in de kerstweek testen met een oefenwedstrijdje tegen SlabberTies.

Jeugdnieuws:
Aan alle jeugdleden van HovocEr is dit jaar géén dropping. Er worden dit jaar andere activiteiten georganiseerd. O.a. naar aanleiding van de enquête die laatst is gehouden.
De feestcommissie

Verslag Jongens C1
’t Is saai, maar we hebben alweer gewonnen, met 4-0 tegen Bedovo. Dit was wel een van onze slechtere wedstrijden. Dat zou wel komen door niet goed concentreren en opletten. De 3e set ging het slechtste, maar dat kwam ook doordat Bedovo die set goed was. Volgende keer moeten we weer tegen Civitas, en dan maar hopen dat we die wedstrijd winnen. Tot de volgende keer maar weer!