Echonieuws 19 mei

19 mei 2008

Horster Volleybaltoernooi 2008
Nog een dikke week en dan starten we met het Horster Volleybaltoernooi 2008. De aanmeldingen stromen binnen maar het valt op dat er tot op heden nog maar weinig inschrijvingen vanuit het Hovoc-kamp zijn binnen gekomen. Dus schrijf je snel in en vergeet niet de kortingskaartjes voor het Horster Wei Feest op zaterdagavond te reserveren. Want de WC Experience, Trade Mark en DJ Gurde wil je echt niet missen! Aanmelden kan nog tot en met 26 mei via www.hovoc.nl.

Werkschema Horster VolleybaltoernooiHet werkschema voor het Horster Volleybaltoernooi wordt deze week rondgemaild aan alle vrijwilligers. Het schema komt tevens op de website te staan!

Teampresentatie Heren
De teampresentatie van de voorlopige Heren teams zal plaatsvinden op dinsdag 27 mei vanaf 20:00u in de kantine van de Dendron sporthal.
TC Heren

Teampresentatie DamesDe voorlopige Dames teams zijn weer bekend. Wij willen deze teams presenteren op donderdag 29 mei om 19:30u in de kantine van de sporthal. De jeugdspeelsters die mogelijk overgaan naar de senioren kunnen hun naam vinden op de site. Ook jullie mogen dus komen luisteren om te horen waar je bent ingedeeld. De namen zijn te vinden onder "info-technische commissie-teampresentatie".
TC Dames

JEUGDNIEUWS
Hovoc Jeugdkamp

Komend weekend is de laatste kans om je op te geven voor het jeugdkamp. Dinsdag 27 mei worden alle opgaves geteld, zorg dat die van jou er ook bij zit! Jullie mogen je strookje inleveren bij Hester Joosten, Venrayseweg 53.
In het vorige Echobericht werd jullie ook gevraagd de briefjes in te leveren bij Hester. Toen stond het verkeerde huisnummer vermeld. Heb je je briefje bij Venrayseweg 44 in de brievenbus gedaan, willen we je vragen er nog één op Venrayseweg 53 in de brievenbus te doen!
Groetjes de Jekaco