Echonieuws 2 juni

2 juni 2008

Senioren mixtoernooien (trainingen) in juniNa het Horster Volleybaltoernooi verschuiven we met de trainingen voor de senioren naar de vertrouwde donderdag. Zowel voor de dames als de heren zijn de trainingen in juni op donderdag van 19.30 tot 21.30 uur.

Horster Volleybaltoernooi 2008
Afgelopen weekend hebben we ons 41ste Horster Volleybaltoernooi gehouden. We kunnen weer terug zien op een zeer geslaagd toernooi. Viel het weer op vrijdag en zaterdag een beetje tegen, zondag konden ruim 80 jeugdteams onder een stralende zon hun wedstrijden afwerken. Naast de vele deelnemende teams is een dergelijk groot toernooi alleen maar mogelijk met de medewerking van alle Hovocleden. Zonder hun had het toernooi maar ook het feest op zaterdagavond niet zo'n groot succes kunnen worden. Met z'n allen hebben we de schouders er onder gezet en kunnen we vol trots terug zien op een leuk toernooi en een knallend feest met de WC Experience. De toernooicommissie wil dan ook namens via deze weg iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen. We hopen volgend jaar wederom op iedereen zijn medewerking te kunnen rekenen.
Dan volgen hier nog alle nummers 1 van afgelopen weekend. Op vrijdag wisten de Fliek, Hovoc Dames 4, De Teenslippers, Hatsikidee op veld 6, De Lutsers, De kampioenen en ik en de Koelejoekels 13 allen in hun klasse de eerste plaats te behalen.
Op zaterdag behaalde de volgende teams de eerste positie: Ernum, Beej ien, Hovoc Dames 2, Team Jac Haegens, VC TC en het Trauma team.
Op het jeugdtoernooi werden de volgende teams kampioen van de dag: Set Up niveau 1, Tupos 21, VCM 32, Set Up niveau 4, Pansign 51, The Magic Five, Set Up Meisjes C, Tupos Jongens C en Doar Langs.
Gevonden voorwerpen van het gehele toernooi liggen bij Jan Bekkers 06-12215024.

Horster Wei FeestDe organisatie van het Horster Wei Feest kijkt tevreden terug op een geslaagd feest. Een feest dat mogelijk is gemaakt door vele vrijwilligers.
Rachel, Karin, Ruud, Thuur, Theo, Trudy, Maartje, Wilma, Jan, Hay, Ellen, Rene, Marja, Wiel, Mat, Jac, Peter, Sjef, Loes, Erna, Susan, Erna, Janine, Tom, Rob, Marvin, Geert en Partick, allemaal bedankt voor je geweldige inzet tijdens dit feest. Mede dankzij jullie was ook dit feest weer een grandioos succes voor Hovoc. Graag tot volgend jaar!

JEUGDNIEUWS
Zin in volleybal?

Zit je op de basisschool en vind je volleybal een leuke sport, dan nodigt volleybalvereniging Hovoc je uit om in juni deel te nemen aan een aantal trainingen. Deze trainingen zijn gratis en je kunt dan bekijken of volleybal een sport voor je is.
De trainingen worden voor de meisjes gehouden op dinsdagavond in de Dendron sporthal aan de Gebroeders van Doornelaan. De aanvang is 17.30 uur voor de meisjes die nu in groep 3, 4 en 5 zitten. Voor de meisjes die in groep 6, 7 en 8 zitten, is de aanvangstijd van de training 18.30 uur. De trainingsavonden zijn op 3, 10, 17 en 24 juni.
Jongens die mee willen doen aan de proeftraining kunnen op vrijdagavond terecht. Als je in groep 3-4-5 zit van 16.30 tot 17.30 en voor jongens die in groep 6-7-8 zitten, is de training om 17.30 tot 18.45 uur. De trainingsavonden voor de jongens zijn op 6, 13, 20 en 27 juni in de Dendron sporthal.
Natuurlijk mogen je ouders meekomen.