Echonieuws 2 november

2 november 2009

VerlorenAfgelopen vrijdag (30 oktober) ben ik één nieuwe kniebeschermer TR2 kwijt geraakt. Heeft iemand deze gevonden? Myrthe 077-3982528

Uitslagen zaterdag 31 oktober
DamesHovoc DS 1 - BVC Holyoke DS 1 4-0
HVC DS 1 - Hovoc DS 2 3-1
Hovoc DS 3 - VC Meterik DS 2 1-3
Hovoc DS 4 - VC Meterik DS 3 4-0
Tupos DS 2 - Hovoc DS 5 4-0
HerenHovoc HS 1 - Civitas HS 1 2-3
Civitas HS 2 - Hovoc HS 2 3-1
VC Velden HS 2 - Hovoc HS 3 0-4
Hovoc HS 4 - Civitas HS 5 0-4
Meisjes BHovoc MB 3 - Hovoc MB 1 0-4
Tupos MB 1 - Hovoc MB 2 3-1
Tupos MB 2 - Hovoc MB 4 3-2
Jongens BHovoc JB 1 - Stravoc JB 1 4-0
Accretos JB 1 - Hovoc JB 2 4-0
VC Maasdal JB 1 - VC Athos '70 JB 1 4-0

Competitie zaterdag 7 november
Dames14:00u Nuvo'68 DS 1 - Hovoc DS 1
17:00u Hovoc DS 2 - Summa Peelpush DS 4, Scheidsrechter: Reinier Meesters, Teller: Geert Bouten
14:30u Sportivo DS 2 - Hovoc DS 3
17:15u Asterix DS 1 - Hovoc DS 4
19:00u Hovoc DS 5 - VC Boshoven DS 1, Scheidsrechter: Loes Vullings, Teller: Marieke Weijs B1
17:00u Hovoc DS 6 - VC Velden DS 4, Scheidsrechter: Rob Derix, Teller: Remi Keijsers
Heren14:45u Energo/Flip Schoonmaak HS 2 - Hovoc HS 1
19:00u Hovoc HS 2 - TSL Activia HS 1, Teller: Karlijn Hendriks
19:00u Hovoc HS 3 - Livoc Liessel HS 2, Scheidsrechter: Amy Houwen, Teller: Loes Cuppen
13:30u ActiveRooy HS 2 - Hovoc HS 4
Meisjes B15:00u Hovoc MB 1 - AV Flash MB 1, Scheidsrechter: Michelle Janssen, Teller: Linda Peeters
13:00u Hovoc MB 2 - VC PanSign MB 2, Scheidsrechter: Dennis van Soest, Teller: Nicole Meijers
17:15u Grashoek MB 1 - Hovoc MB 3
13:00u Hovoc MB 4 - VC PanSign MB 3, Scheidsrechter: Ron Ruby, Teller: Lisan Meijers
Jongens B15:00u Hovoc JB 2 - Hovoc JB 1, Scheidsrechter: Malou Teeuwen, Teller: Ingrid van Dinther
15:00u VC Athos '70 JB 1 - Accretos JB 1

Verslagen Dames
Dames 1Afgelopen zaterdag, met Nadie Janssen als ‘nieuwe' speelster bij ons in de gelederen, de wedstrijd tegen BVC Holyoke. Hoewel we na een weekje rust zin hadden in de wedstrijd, begonnen we niet scherp. Dit rommelige spelletje hebben we de hele wedstrijd niet van ons af kunnen schudden. Gelukkig maakte het niveau van de tegenstander het toch mogelijk om alle speelsters aan onze kant in het veld te kunnen zetten en er werd door Roger dan ook volop gewisseld. Iedereen heeft evenveel kunnen spelen en de vijf punten zijn weer binnen: 25-16, 25-13, 25-19, 25-14. Nog een speciale dank aan de speelster van de week en haar moeder voor de mooie teamfoto's! Hey Keboem!
Dames 2Doordat de start moeizaam verliep, was het moeilijk om nog bij te komen. Daardoor hadden we de eerste twee sets verloren. Bij de derde set verliep de start goed waardoor we deze set hebben
gepakt. De laatste alsnog afgegeven, helaas! Volgende week gaan we er weer tegenaan! Kaaaaaramba. Dames 4Afgelopen zaterdag hebben we tegen VCM gespeeld. We starten de eerste twee sets sterk met een goede servedruk en haalden deze sets met gemak binnen. De derde en vierde set verliepen wat moeizamer, maar door een goede teambuilding en wissels hebben we ook deze sets binnen weten te halen.

Verslagen Heren
Heren 2Van onze verslaggever te Parijs; Zaterdag stonden de reserves uit Venlo op het programma. Habibi stond voor een zware kluif oftewel een doorgewortelde peen. De reserves schuiven niet onder stoelen of banken dat ze per se kampioen willen worden. Punten afpakken was daarom het streven, zeker nu niet alle Habibi'ers aanwezig waren. Twee van de buitenaanvallende Habibi'ers verkeerden nog in verre oorden. Zware trainingsstages doorlopende om fit, geïnspireerd maar vooral ook gesterkt terug te komen voor de rest van competitie. Deze twee werden vervangen door onze flex-Habibi'ers. Zij hadden wedstrijdritme opgedaan tijdens de strijd met ons Heren 1 om deze mannen weer het overwinningsgevoel te geven. Het inpassen was gelukt en de strijd tegen Civitas kon beginnen. De mannen van Civitas zagen in de Habibi'ers geen schattige zachtaardige stampertjes, maar vergeleken de Habibi'ers zelfs met kakkerlakken. Kakkerlakken, het uitschot uit ons dierenrijk, de insecten die door niks en niemand geliefd zijn, waar hebben de Habibi'ers dit aan te danken! Wilden ze Habibi uitroeien? Echter kakkerlakken zijn niet uit te roeien, sterker nog, indien je kakkerlakken niet op de juiste manier bestrijd zullen ze nog harder toe gaan slaan. De beSTRIJDing kon beginnen.
Tijdens de eerste set konden na een voortvarende start en dito voorsprong helaas niet de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet worden. Habibi liet Civitas H2 lopen en de set ging verloren. De tweede set lieten we maar een schim van ons eigen kunnen zien en dus moest het in de derde gaan gebeuren.
Daarin ging het goed gelijk op. Bij de stand van 23 - 23 begon ook de scheids kakkerlakken in Habibi te zien. Onze twee zachte voorpootjes werden aangezien voor vier gepantserde kakkerlakpoten. Een technische correctie vond deze arbiter op zijn plaats en Civitas maakte er dankbaar gebruik van. Konden ze het niet alleen meer af? Scheids Henri was er nog een lieverdje bij!
De vierde en laatste set was de laatste kans om terug te bijten. Nu deden we wel wat we de eerste set verzaakt hadden en maakten het gedegen af. Toch nog een puntje om het leed te verzachten.
De bestrijding is niet geheel gelukt en Habibi zal er alles aan doen om sterker uit de strijd te komen. Deze wedstrijd zullen we goed in onze oren knopen. En een knoop in Habibi oren zal er moeilijk uit te krijgen zijn.
Aanstaande zaterdag komen de mannen van Activia naar ons eigen territorium. Tegen deze geroutineerde mannen speelde Heren 3 het afgelopen jaar meestal geen gemakkelijke wedstrijden. Ook nu zullen we alert moeten blijven, zeker nu Habibi ter ore is gekomen dat er een soms ook bekend wild bij de mannen uit St. Anthonis valt te bespeuren.
Check: http://www.zoefzoefhabibi.com. Kaaaaa-ker-lak! Oftewel, Zoef Zoef Habibi!

JEUGDNIEUWS
Competitie zaterdag 7 november
Meisjes C13:00u Hovoc MC 2 - VC Athos '70 MC 1, Scheidsrechter: Julia Vullings, Teller: Marieke Weijs

Competitie zondag 8 november
Jongens C10:15u Tupos JC 1 - Hovoc JC 1
11:45u SV Aspargos JC 1 - Hovoc JC 1

Verslagen Jeugd
Meisjes B1Gespeeld tegen de B3 van Hovoc. Gewonnen met een slechte wedstrijd met weinig beleving. Veel eigen fouten tegen de B3, die wel goed speelde. We staan weer eerste omdat de concurrentie verloor. Ga zo door meiden! Bubbels
Jongens B1Slapen is belangrijk, maar wakker worden is ook belangrijk, vooral de eerste set. Deze wonnen we gelukkig. De tweede en derde set gingen vlot. De vierde set zakten we weer een beetje in, maar ook gewonnen. Einduitslag 4-0 voor ons. En Nard kon deze wedstrijd zijn ballen niet meer zien?! Maartje, bedankt voor het coachen!
Meisjes C1Yes, we hebben gewonnen van de koploper Olsredlem. We hebben dit helemaal niet verwacht. We hadden een hele goed serve. Over twee weken weer een spannende wedstrijd tegen Activia. Beide coaches nog proficiat met jullie verjaardag.
Meisjes C bekerWe hadden zondag bekerwedstrijd. De eerste wedstrijd ging heel goed en wonnen we heel makkelijk. Bij de tweede wedstrijd hadden we meer moeite en stonden we steeds achter. We bleven door vechten en daardoor hebben we gewonnen en zijn door!
Groetjes, Piene, Judith, Aniek, Vera, Loes, Jannie, Denise, Sanne en Lieke

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 11 november 19:30u Hovoc DR 1 - Set-Pint 1, Scheidsrechter: Joep Korsten
21:00u Hovoc DR 2 - Civitas 2, Scheidsrechter: Joep Korsten