Echonieuws 20 december

20 december 2010

DeclaratiesVerzoek aan alle trainers/coaches die nog geen declaratieformulier hebben ingeleverd om dit uiterlijk vóór 31 december 2010 in te vullen en in te leveren. Het declaratieformulier kun je vinden op de Hovoc site nadat je bent ingelogd: "Leden" -> "Downloads" -> "Formulieren". Hier vind je ook een overzicht van de normbedragen die worden gehanteerd.

Seniorendropping 30 decemberHelaas is het busschema niet op tijd rond om nog in deze Echo te kunnen laten zetten. Het definitieve busschema zal daarom zo snel mogelijk via e-mail bekend worden gemaakt en ook zal er een schema van de busindeling in de sporthal komen te hangen. Tot volgende week donderdag 30 december!

JEUGDNIEUWS
Jeugddropping 27 decemberBeste jongens en meisjes, maandag 27 december as. is het zover: de jeugddropping zal dan weer plaatsvinden! Natuurlijk wil je graag weten hoe je jezelf kunt aanmelden. Je coach/trainer heeft inmiddels een aanmeldingsformulier ontvangen dus wanneer je even contact met hem/haar opneemt, wordt je aanmelding meegenomen. We beginnen om 17:00u in de kantine van onze sporthal. De eerste bus zal rond half negen terug zijn in Horst. Natuurlijk is dit afhankelijk van de looptijd. Ouders kunnen in ieder geval vanaf 20:00u binnen in de kantine om hun kinderen te ontvangen. Vragen? oc@hovoc.nl

Verslagen Jeugd
Open club Meisjes CZaterdag 12 december was de eerste ronde open club. De wedstrijden werden gespeeld in St. Anthonis. De eerste twee wedstrijden ze tegen Pegasus en Set-Up. Deze werden redelijk makkelijk gewonnen. Na twee wedstrijden was de kruisfinale al bereikt. De derde wedstrijd was tegen Flamingo's. Zij waren van een ander kaliber; de eerste set konden we goed bijhouden (23-25) en de tweede set was 17-25. In de kruisfinale tegen Somas Activia. Na de eerste set dachten ze dat ze er al waren (25-07). In de tweede set drie wissels bij Somas Activia, waardoor het een geweldige wedstrijd werd. Deze verloren ze met 25-17. In de derde set werden de laatste krachten bijeen geraapt en met een goed spel werd deze gewonnen met 15-11. Dus door naar de halve finale in Horst. Proficiat meiden, de supportersclub.

DAMES RECREANTEN
Competitie maandag 3 januari20:30u VC Athos 1 - Hovoc 1
Competitie woensdag 5 januari
19:45u Set-Point 1 - Hovoc 2
20:30u BVC Holyoke 2 - Hovoc 3