Echonieuws 21 september

21 september 2009

De Bloemenactie
Alle leden die hebben meegeholpen met de bloemenactie, hartelijk bedankt. Dankzij jullie goede opgave, opkomst en inzet hebben we de actie succesvol afgesloten. Nogmaals bedankt allemaal.
De bloemencommissie

Beginfeest 26 septemberDe competitie gaat weer bijna van start en dat moet natuurlijk gevierd worden met een beginfeest.
Op zaterdag 26 september om 21:00u starten we het seizoen met een "Black and White" party in de kantine. Hierbij zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd!
Dresscode: Black and White
De Ontspanningscommissie

Coaches (van alle seniorenteams) opgelet!Op vrijdag 25 september vanaf 19:00u (tot 20:00u) worden jullie vriendelijk verzocht om de spelerspassen en de informatieboekjes van jullie team op te halen in de Dendron sporthal. Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Voor de duidelijkheid; de coaches van de jeugdteams (CMV en BC) krijgen de spelerspassen en informatieboekjes uitgereikt tijdens de coachbijeenkomsten.

Competitie zaterdag 26 september
Dames17:00u Hovoc DS 1 - ActiveRooy DS 1, Teller: Dames Recreanten
17:00u Hovoc DS 2 - Avance DS 2, Scheidsrecher: Janine Wethly, Teller: Sam Jacobs
17:00u Hovoc DS 3 - Flamingo's'56 DS 4, Scheidsrecher: Paulien van de Beuken, Teller: Vera van de Pasch
19:00u Hovoc DS 4 - TSL Activia DS 6, Scheidsrecher: Fieke Wagemans, Teller: Mayon Roeffen
19:00u Hovoc DS 5 - Pex/HHC DS 2, Scheidsrecher: Maartje Driessen, Teller: Janne Duijf
16:30u Avoc (America) DS 3 - Hovoc DS 6
Heren19:00u Pex/HHC HS 2 - Hovoc HS 1
16:30u Tupos HS 1 - Hovoc HS 2
17:15u Asterix HS 1 - Hovoc HS 3
14:30u Tupos HS 2 - Hovoc HS 4
Meisjes B15:00u Hovoc MB 1 - Olsredlem MB 1, Scheidsrecher: Nicole Jochijms, Teller: Monique Jochijms
15:00u Hovoc MB 2 - Pex/HHC MB 1, Scheidsrecher: Zita Janssen, Teller: Marloes Nogarede
15:00u Hovoc MB 3 - Avoc (America) MB 1, Scheidsrecher: Els de Hoog, Teller: Suzanne van de Pasch
13:00u Hovoc MB 4 - Pex/HHC MB 2, Scheidsrecher: Diede Geurts, Teller: Claudia Kusters
Jongens B17:00u VC Weert JB 1 - Hovoc JB 1
16:30u VC PanSign JB 1 - Hovoc JB 2

Verslagen Dames
Dames 1Eindelijk is het zo ver, volgende week begint het lang verwachte topseizoen van Dames 1: we gaan voor het kampioenschap! De afgelopen weken hebben we als team een ongeslagen status behouden in het oefenprogramma. Komende zaterdag begint het echte werk tegen de meiden uit Venray. Afgelopen seizoenen is dit altijd een favoriete tegenstander van ons geweest. Omdat dit team erg aan ons gewaagd is belooft dit een spannende wedstrijd te worden! Dus wie zaterdag tijd heeft: kom om 5 uur naar de sporthal in Horst en help ons naar het kampioenschap!

Verslagen Heren
Heren 2De laatste krachtmeting aan de vooravond van de competitie waren onze vrienden uit de stad. Voor ons nog een moment om van alles te testen, zodat het duidelijk zou worden hoe we tijdens de competitie het onze tegenstanders zo beroerd mogelijk konden maken. Dit team komen we in de competitie ook tegen maar of de samenstelling identiek is, blijft de vraag. De ervaring heeft geleerd dat ze in Venlo nogal eens van verrassingen houden. Denkend dat wij al een hele hoop ervaring in huis hadden, kregen we een royaal 30+ team tegen. Al deze ervaring maakte het ons nogal lastig. Alleen in de derde set werden bij ons de puntjes op de i gezet en konden we het spelletje spelen wat we zo graag doen en waar onze tegenstanders van zullen huiveren. Dit zullen we echter zelf moeten afdwingen en onze tegenstanders niet het gevoel geven dat er punten te verdienen zijn. Al deze ingrediƫnten hebben ertoe geleid dat vrouwe Fortuna niet voor ons koos maar voor Civitas. Jammer, maar veel geleerd en een coach die nu denkt te weten hoe het moet gaan lukken.
Volgende week begint de competitie en starten we met een bezoek aan de hoofdmacht uit Boaldere. Vorig jaar heeft Heren 3 dit team als tegenstander gehad. Net als de meeste wedstrijden van het "derd" ging het niet van een leien dakje maar werden niet alle punten in Baarlo gelaten. Dit belooft dus een spannende strijd te worden. Nu onze vastentijd erop zit en hebben genoten van zoetigheid willen we met ons herboren en berensterk team laten zien wat we waard zijn.
Check: http://www.zoefzoefhabibi.com. Zoef Zoef Habibi!

JEUGDNIEUWS
CMV-nieuwsVrijdag 25 september staat er om 20:00u een bijeenkomst gepland voor alle coaches van niveau 4 t/m 6 in de Dendron Sporthal. We zullen tijdens deze bijeenkomst terug kijken op het Aspargos-toernooi. Maar vooral zullen we vooruit kijken naar het komend seizoen. Verder worden alle coaches voorzien van de benodigde materialen en informatie. Tot vrijdag

Competitie zaterdag 26 september
Meisjes C13:00u Hovoc MC 1 - Avance MC 2, Scheidsrecher: Els Cuppen, Teller: Robin Hagens
13:00u Hovoc MC 2 - Were-MC 1, Scheidsrecher: Kelly Aerts, Teller: Anniek Hesen

Competitie zondag 27 september
Jongens C13:15u Hovoc JC 1, Panningen (Piushof)

DAMES RECREANTEN
Competitie maandag 28 september20:30u AV Flash 1 - Hovoc 2
Competitie dinsdag 29 september21:00u Revoc/VCB 2 - Hovoc 1
Competitie woensdag 30 september19:30u Oldtimers 1 - Hovoc 1