Echonieuws 22 november

22 november 2010

Seniorendropping 2010Beste Hovoc-leden, aan het einde van het jaar (30 december) vindt de jaarlijkse Seniorendropping weer plaats. Vanaf volgende week kunnen jullie je weer allemaal opgeven met je team of individueel. Opgave formulieren worden via de teams uitgereikt en zullen in de kantine ter beschikking worden gesteld. Dus geef je allemaal op!

Doe mee met Hovoc PLUS actieOok dit jaar doet Hovoc weer mee met de PLUS actie. Lever je gestempelde kassabonnen dus in bij de inleverbox in de sporthal. Iedere week worden er één of meerder prijzen uitgereikt. Wil je hier kans op maken dan is het noodzakelijk dat je je naam en telefoonnummer op de kassabon vermeldt.
Steun Hovoc door zo veel mogelijk clubkas-actie kassabonnen van de PLUS te verzamelen!

Fiets verdwenen bij sporthalZaterdagavond 13 november is de fiets van Jan Vervoort verdwenen bij de Dendron sporthal. Het betreft een prijzige fiets van het merk Koga-Miyata, donkerbruin van kleur met licht bruine kabels. Helaas stond de fiets deze ene keer niet op slot.
Wil degene die deze fiets per ongeluk geleend heeft even contact opnemen via website@hovoc.nl? Mocht iemand iets gezien hebben of meer informatie hebben dan kan er via hetzelfde e-mailadres contact worden opgenomen.

Uitslagen zaterdag 20 november
DamesHovoc DS 1 - Particolare/DS DS 1 3-1
Hovoc DS 2 - Particolare/DS DS 3 4-0
Luctor DS 2 - Hovoc DS 3 3-2
Hovoc DS 4 - VC Meterik DS 3 3-1
Olsredlem DS 3 - Hovoc DS 6 0-4
HerenHovoc HS 1 - VC Athos '70 HS 1 3-1
Hovoc HS 2 - NVC HS 1 1-3
Hovoc HS 3 - BVC Holyoke HS 1 3-1
VC Meterik HS 2 - Hovoc HS 4 3-1
Hovoc HS 5 - BVC Holyoke HS 2 1-3
Meisjes BAV Flash MB 1 - Hovoc MB 1 0-4
AV Flash MB 2 - Hovoc MB 2 4-0
Jongens BHovoc JB 2 - Hovoc JB 1 0-4

Competitie zaterdag 27 november
Jongens B
15:00u Hovoc JB 1 - Civitas JB 1, Scheids: Anniek Hesen, Teller: Marieke Janssen

Verslagen Dames
Dames 1De thuiswedstrijd tegen Particolare moest dienen als opstapje na de nederlaag van vorige week. De eerste set wonnen we met aardig spel: 25-16. De tweede set zakte ons spelletje in en bleef het tot het eind spannend. Particolare won uiteindelijk: 21-25. De derde en vierde set wilden we koste wat kost winnen en dus werd er hard geknokt. Dit resulteerde in winst: 26-24 en 25-20. Hopelijk zijn we hiermee uit ons dipje en spelen we over twee weken in Neer weer op ons eigen samba-volleybal niveau! Publiek bedankt! Hey Keboem!
Dames 2Deze week tegen de laatste, wat we zeker niet mochten onderschatten. We begonnen de wedstrijd rommelig en ongeconcentreerd wat eigenlijk de hele wedstrijd bleef overheersen. Toch bleven we scherp genoeg om vijf punten binnen te halen. Volgende week een weekje rust en 4 december weer knallen. Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1Serum kent haar plaats binnen het grote Hôrs aan de Maas. Athos H1 stribbelde dan ook niet al teveel tegen en daardoor was een voor ons matige wedstrijd - in vergelijking met afgelopen weken - toch voldoende om met een 3-1 thuiszege onze positie als beste heren volleybalteam binnen Horst aan de Maas te bevestigen. Jammer dat we de laatste set lieten glippen. Toch was het eindresultaat voldoende om coach Thei ("Theo" voor Serummers) van de Dendron sporthal in Horst naar zijn huis in Sevenum te laten lopen als gevolg van een weddenschap. Mededeling aan de technische dienst: het telbord mist hier en daar een puntje... Tsjekpoint Charlie!
Heren 2Zaterdag wedstrijd tegen NVC uit Neerkant. Een oudere tegenstander met veel ervaring en sterk blok. Wij hadden veel moeite met hun ballen, die ze op een bijna onmogelijke manier toch nog moeilijk over het net kregen. 3-1 verlies is het resultaat. Volgende week zijn we een zaterdagje vrij. Wok-Nok!

JEUGDNIEUWS
Sinterklaas 27 novemberHallo spelers en speelsters van niveau 1, 2, 3 en Volleybal Extra! Jullie hebben het vast allemaal meegekregen, Sinterklaas en zijn zwarte Pieten zijn weer in het land! Ook dit jaar hebben de zwarte Pieten laten weten dat ze graag even langs willen komen in de Hovoc-kantine. Dit vindt plaats op zaterdag 27 november van 12 uur tot +/- 12.30 uur.
P.S. De Sint en zwarte Pieten vinden het erg leuk als jullie een mooie tekening maken!
Groetjes van de Sportpieten!

Scheidsrechters Basisscholen toernooi 28 novemberZondag 28 november zullen er weer wedstrijden gespeeld worden door Basisscholen. De eerste wedstrijden zijn om 10:00u. De rol van zaalwacht zal die dag vervuld worden door Jolanda Weijs. De volgende scheidsrechters worden een half uur voor de wedstrijden verwacht:
Ili Driessen, Daphne Peeters, Michelle van Ooijen, Romy Wijnen, Sacha Pijnenburg, Evy Aerts, Demi Theunissen, Lotte Peeters, Marieke Kurver, Kim Alaerds, Sandra Lindken, Kiki van den Bercken, Ellis van de Munckhof, Cato Camps, Etienne Swart, Hilke Hermans en Femke Theunissen.
Als je verhinderd bent, probeer dan te ruilen met iemand anders.

CMV competitie zondag 28 november
Niveau 413:00u Hovoc N4 1, Gymzaal st. Jansstraat Meterik
10:30u Hovoc N4 2, Gymzaal schoolstraat Broekhuizenvorst
10:00u Hovoc N4 3, Gymzaal schoolstraat Broekhuizenvorst
Niveau 510:30u Hovoc N5 1, De Gaerstkamp Arcen
14:00u Hovoc N5 2, Gymzaal schoolstraat Broekhuizenvorst
15:30u Hovoc N5 3, D'n Adelaer Maasbree
12:30u Hovoc N5 4, Gymzaal schoolstraat Broekhuizenvorst
Niveau 6
09:30u Hovoc N6 1, ‘t Haeren Grubbenvorst
12:30u Hovoc N6 2, De Gaerstkamp Arcen